Skocz do zawartości
IGNORED

Wharfedale DIAMOND 9.0

Szogun92

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba zakupilem gowno , czytalem duzo ludzie chwalili te monitory ze fajnie graja . Mam pokoj 8 m2 wiec nic wiekszego nie moge miec prawdopodobnie teraz to juz nie wiem jedni chwala inni ze gowno ze kupilem voice krafty .juz sie pogubilem

Wharfedale to nie gówno, na pewno nie w porównaniu z voice kraftami. Kupiłes dobre budżetówki.

no tak kupilem te diamondy 9.0 za 250 zl .napiszesz mi cos wiecej o nich

Nie słuchałem wiec nic nie napiszę. Nie należy sie przejmowac niektórymi opiniami na tym forum: jedni twierdzą żew WSZYTKO co obecnie nowe na rynku to szajs, lub ponizej 6000 to szajs. Wharfedale słuchałem ale modelu 10.0 a 9.0 to poprzedni model. Rewolucyjnych zmian raczej nie było.

A jeśli ci się nie podobają to sprzedaj.

Dokładnie. Wyboru marek jest duzo: dali, tannoy, mission...mozna cos wybrac gdyby Ci sie nie podobały

no okej mam maly wiec chyba beda graly heh... z marantz pm 25 powinny dobrze grac . Jesli nie spelnia moich oczekiwan to je sprzedam I tyle ale powinno byc dobrze

Na 8 metrach powinny grac. Widzę ze te diamondy mają 4 calowy woofer, ale w takim pokoju ok. Najwyżej podsuniesz pod scianę

Brat np kupil warfedale e. Fifty z 1989 roku chyba. I graja pieknie heh mowi ze to juz mu starcz Y . Slyszalem ze niby sa poszukiwane te kolumny w anglii I wgl ale nie wiem czy to prawda

Na 8 metrach powinny grac. Widzę ze te diamondy mają 4 calowy woofer, ale w takim pokoju ok. Najwyżej podsuniesz pod scianę

no dzieki wielki z toba przynajmiej idzie normalnie pogadac. A nie ze pisanie innych na ch*j to kupiles I wgl dzieki wiekkie bart

To chyba zakupilem gowno , czytalem duzo ludzie chwalili te monitory ze fajnie graja . Mam pokoj 8 m2 wiec nic wiekszego nie moge miec prawdopodobnie teraz to juz nie wiem jedni chwala inni ze gowno ze kupilem voice krafty .juz sie pogubilem

Nikt nie pisze że to szmelc. Masz jakość normalną jak z kolumn np za 1500zł (tyle powiedzmy warte są podłogowe Diamondy), tylko z "małą" różnicą - bez normalnego basu. Nie ma się co oszukiwać w tej kwestii, nawet jeśli masz pokój 8m. Ale może dla Twoich wymagań okażą się wystarczające.

no dzieki wielki z toba przynajmiej idzie normalnie pogadac. A nie ze pisanie innych na ch*j to kupiles I wgl dzieki wiekkie bart

Bo trzeba jakos wartosciowac a nie pisac bzdury że wszystko poniżej 6tysięcy to g...Takie "rady" nic nie dają. Jest budżetówka, jest klasa srednia, hi end i tak dalej. Mój kuzyn ma Wharfedale 10. 0 /następna generacja/ i jest zadowolony. Jemu wystarczają.

witam dzisiaj przyszly mi te diamondy powiem wam tak 3 godziny stalem i sluchalem roznorodnej muzyki i wgl . na poczatku mnie zdziwilo ze one takie male ze to nie bedzie wgl grać ze kupilem jakies gówno ale po przesluchaniu to po prostu jest jakas masakra nie wiedzialem ze one tak graja jestem pod wielkim wrazeniem tych monitorów . polecam heh ...

witam dzisiaj przyszly mi te diamondy powiem wam tak 3 godziny stalem i sluchalem roznorodnej muzyki i wgl . na poczatku mnie zdziwilo ze one takie male ze to nie bedzie wgl grać ze kupilem jakies gówno ale po przesluchaniu to po prostu jest jakas masakra nie wiedzialem ze one tak graja jestem pod wielkim wrazeniem tych monitorów . polecam heh ...

Widzisz. Podstawa to samemu usłyszec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.