Skocz do zawartości
IGNORED

Zniszczyli dzial analog............

wojtek41

Rekomendowane odpowiedzi

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Nie wszystko co złe jest winą jednego użytkownika. To nie takie proste.

Gdy winyl stał się popularny, nastapił pewien renesans tego nośnika, zaczął przyciągać do zakładki wojownicze żółwie ninja spod znaku cyfry. Zdziwione, przestraszone chyba rosnącą rolą winyla. Bitwa za bitwą. Polaryzacja poglądów.

Fakt też jest taki, że wcześniej wiało tu sandałem. Nuda i też źle.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Nie wszystko co złe jest winą jednego użytkownika. To nie takie proste.

Gdy winyl stał się popularny, nastapił pewien renesans tego nośnika, zaczął przyciągać do zakładki wojownicze żółwie ninja spod znaku cyfry. Zdziwione, przestraszone chyba rosnącą rolą winyla. Bitwa za bitwą. Polaryzacja poglądów.

Fakt też jest taki, że wcześniej wiało tu sandałem. Nuda i też źle.

racja, ale też nie bylo pozwolenia na tak stronnicze zachowanie jak właśnie Pana E.

Jednak chetnie poczytam i popatrze na zdjecia i opisy plyt analogowych. Dla przykladu japonskich. Niech szanowna moderacja wy***ie kase i kupi kilkaset sztuk rocznie, a ja im powiem co wolno pokazac a co nie..)))) W sumie to nie bedzie moja kasa i nie bedzie mnie bolalo. Tylko czy to bedzie z pozytkiem dla innych urzytkownikow forum...? Wymieniamy doswiadczenia czy ciosy ?

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Ale jest na to sposób ... zamiast biadolić załóżcie własne wątki typu "muza wijtka41". Tak jak ja zrobiłem.

Tylko trzeba mieć o czym pisać.

Pozdro

ale dlaczego ma to byc w ramach tej moderacji? Ktora cholubi jednego buca przeciw merytorycznym konkluzjom innych usherow?

Dzizus ile mnie to ostatnieczdanie nereow kodztowaoo....

W watku o vinyl vs cd, zostalem zbanowany. Raczej nie przez koteczka....Do dzis mi zadna twarz nie napisala za co i dlaczego....

Pmcomp.....Jak mnie juz zastanie emerytura, to bede pisal z wielka przyjemnoscia -) Na dzis taka przyjemnosc to mozliwosc poswiecenia wolnego czasu muzyce z analogu, Obiecuje bede wowczas marudzil i nudzil ...))) Ale...do tego czasu jeszcze troche brakuje....Ponudze inaczej -)))

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

W watku o vinyl vs cd, zostalem zbanowany. Raczej nie przez koteczka....Do dzis mi zadna twarz nie napisala za co i dlaczego....

Pmcomp.....Jak mnie juz zastanie emerytura, to bede pisal z wielka przyjemnoscia -) Na dzis taka przyjemnosc to mozliwosc poswiecenia wolnego czasu muzyce z analogu, Obiecuje bede wowczas marudzil i nudzil ...))) Ale...do tego czasu jeszcze troche brakuje....Ponudze inaczej -)))

podtrzymuje kasowa deklaracje.
Gość rochu

(Konto usunięte)

Jesteście sami sobie winni.

Sami wyhodowaliście sobie gadzinę i jeszcze po plecach ja poklepywaliście bo wydawała wam się zabawna z tą mf-ką na bombowca i durnym repertuarem na youtubie.

Jesteście sobie sami winni bo zamiast ujadać ile sił, że winyl szumi, że trzeszczy, że jest paskudny w ustawieniu, że wymaga wiedzy tajemnej i dziesięciu lat prób i błędów - wy pisaliście hymny pochwalne na temat winyla.

Pieliście z zachwytu po kolei nad pro-jectem, lenco, techniksem, telefunkenem a teraz fonciakiem.

Udowadnialiście wszystkim, że winyl ma przewagę zawsze i wszędzie..

Chcieliście być silni i aby był was Legion.

Macie teraz modę na analogi, ceny z kosmosu na płyty i cwanych handlarzy na allegro wołających za byle rupieć tysiaka albo i więcej.

Trzeba było siedzieć cicho i po cichutku rozwijać sobie to co każdy lubi.

Nie wychylać się, nie chwalić się, nie reklamować swoich odkryć.

Rynek byłby normalny, a wy nie przyciągalibyście żadnych gadzin do siebie.

Dobrej nocy życzę.

Rochu

Po cichutku...to mozna baka puscic. Jesli cos sie lubi, o tym sie mowi / pisze -)

Owszem chwalilem i chwale Lenco. Nad nim jest pewien JVC, a jeszcze wyzej Systemdek III z ramieniem Stax UA 70.

A co sie tyczy allegro...Nie kupuje.....Mam swiety spokoj z paleciarzami -)

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rochu, pieknie, od czasu do czasu, w tym uczestniczykes.

Uczestniczyłem ale do pewnego momentu.

Otrzeźwienie przyszło gdy zobaczyłem co się stało kilka lat temu z cenami płyt.

Panowie, jeżeli chcecie aby było normalnie - piszcie że winyl jest do d.., szumi i trzeszczy.

Google to wszystko zindeksuje.

Po roku cwani handlarze pójdą z torbami i zostaną ci co mają choć krztynę uczciwości.

Dealerzy też pewnie otrzeźwieją.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.