Skocz do zawartości
IGNORED

Nagłośnienie do 1000 zł

Detektyw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Chciałbym skompletować nagłośnienie do domu, przez które mógłbym puszczać dźwięk z telewizora. Mój budżet to ok 1000 zł. Może byc troche więcej. Zależy mi na w miare dobrym basie oraz duzej mocy. Na codzien ma to grać z telewizorem ale także chciałbym móc puścić coś głośniej na prywatce na ok 50m2. Myslałem o czymś pokroju Altus Scherzo 350 + do tego jakiś wzmacniacz. Oczywiście kolumny mogą być tańsze kosztem odpowiedniego wzmacniacza.

Witam ! Chciałbym skompletować nagłośnienie do domu, przez które mógłbym puszczać dźwięk z telewizora. Mój budżet to ok 1000 zł. Może byc troche więcej. Zależy mi na w miare dobrym basie oraz duzej mocy. Na codzien ma to grać z telewizorem ale także chciałbym móc puścić coś głośniej na prywatce na ok 50m2. Słucham prawie każdego rodzaju muzyki, z wyjątkiem metalu. Myslałem o czymś pokroju Altus Scherzo 350 + do tego jakiś wzmacniacz. Oczywiście kolumny mogą być tańsze kosztem odpowiedniego wzmacniacza.

Proponuję poczytać wątki o kolumnach i wzmacniaczach podpięte w zakładce Start. Nie wiem czy można wymyślić coś gorszego niż Altusy. A one wciąż się pojawiają - jak feniks z popiołów ...

Mówisz - masz ... :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Idż z żona na jakieś trzy dobre koncerty 1000 wystarczy.

Jak z żoną, to masz rację;-)

A serio, to do "puszczania dźwięku z telewizora" to.....chyba obojętne, byle sprawne i z dużymi głośnikami!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.