Skocz do zawartości
IGNORED

Legendy Rocka '14

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Ian zapewnie będzie też promował nową płytę.

Dolina wymieniona ok. 55 sek.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Fajna kapela, przerobiłem ich w całości i chyba mam większość płyt. Oprócz klasycznych starych albumów z Ronnie Van Zant'em, warte uwagi są nowsze rzeczy, jak np. akustyczny album 'Endargered Species'. Koniecznie też 'South Rebel' i koniecznie 'Twenty' - świetny sound i bardzo dobra realizacja! (nie rozumiem, dlaczego Allmusic tak słabo ocenił tę płytkę, ale w sumie się nie dziwię; niejedną bardzo dobrą płytę ocenili słabo - nigdy nie korzystałem z ich wskazówek)

Parker's Mood

czekam ( w Polsce ) na tegorocznych laureatów RnR Hall of Fame czyli E Street Band oczywiście z Bossem . Kilkanaście razy widziałem ( również z pierwszego rzędu ) w Europie przydało by się też w ojczyżnie

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.