Skocz do zawartości
IGNORED

Co z tym Adamkiem...

kocurmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

https://www.youtube.com/watch?v=O785mqlj1Gg

Ukryta Zawartość

A co ma być? Od wielu lat wiadomo jakie ma poglądy. Od wielu wiosen znane są jego dobre stosunki z Radiem Maryja, obecna postawa praktycznie polityczna może być jeno o tyle zaskakująca, że właśnie z teorii przerzucił się na praktykę. A że dyplomatą i erudytą w klasycznym pojęciu tego słowa nie jest, to inna sprawa.

A co ma być? To góral, prostoduszny, pobożny, ambitny chłopak. Wmanewrowali go w politykę, wykorzystają, zeszmacą i wykopią kiedy przestanie być użyteczny.

Szkoda Tomka:-(

No właśnie , śledziłem jego karierę i kibicowałem mu , uważałem go za inteligentnego faceta i jednego z najlepszych polskich piesciarzy. A takie wejście w politykę bez najmniejszego przygotowania merytorycznego to strzał nie w stopę a w głowę. Co mnie bardziej smuci to to ze nie o politykę chodzi i reprezentowanie boga w europarlamencie a o kasę, taki ero posel jest w stanie zgarnąć 10 tysiecy euro miesięcznie . Kasa o jakiej Adamek może pomarzyć w Ameryce która podbił.

Zwody i uniki ma opanowane, więc do polityki się nadaje. Jak się sprawdzi w PE to można go dać na Ministra Zdrowia, bo chłop zdrowy, albo na Ministra Obrony Narodowej, bo dobrze się broni przed rywalami, albo na Ministra Transportu, bo ma dobrą pracę nóg... Możliwości wiele, byle naród udzielił poparcia jak Ojciec Dyrektor nakazał.

Adamek. Nasza twarz w UE.

(ps: sportowiec dobry, polityk... nie wierzę.)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

w końcu miliony much nie mogą się mylić !

To co Ty myślisz pozostawiam Tobie, A ty pozostaw to co ja myślę, bo kto niby miałby rozstrzygnąć który z nas się myli?

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

Jeśli będzie głosował zgodnie ze swoimi prawicowymi przekonaniami to wolę żeby w ławie poselskiej zasiadał bokser niż jakiś spasiony komunistyczny wieprz.

Tyle że sam podkreślił że chodzi o to że kończy się jego kariera i trzeba coś ze sobą zrobić a nie o '"reprezentowanie narodu" . I szczerość w tym wypadku niczego nie zmienia.

Aż strach pomyśleć kto jeszcze chce o nas decydować.

Brawo Adamek!

Poglądy zdrowe i odwaga by się do nich publicznie przyznawać.

Niby bokser a poukładane w głowie ma jak należy.

Dobry reprezentant Polski nie tylko w sporcie ale i w polityce.

Zasługuje na głosy Polaków!

Swoje w życiu osiągnął, udowodnił że jest twardym fighterem, teraz może nam pomóc doprowadzić eurofederastów do porządku.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Brawo Adamek!

Swoje w życiu osiągnął, udowodnił że jest twardym fighterem, teraz może nam pomóc doprowadzić eurofederastów do porządku.

94286-are-you-mental-gif-Waynes-Worl-D3Sl.gif

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość vasa

(Konto usunięte)

No i jak widać po licznych postawionych przy tym wpisie szklankach wielu sądzi że do PE powinni iść ci co mają poglądy (najlepiej zdrowe i wyraziste) a nie ci co mają wiedzę i umiejętności.

Efekt mamy jaki mamy, polityków można wymienić alei wyborców już trudniej.

No i jak widać po licznych postawionych przy tym wpisie szklankach wielu sądzi że do PE powinni iść ci co mają poglądy (najlepiej zdrowe i wyraziste) a nie ci co mają wiedzę i umiejętności.

Efekt mamy jaki mamy, polityków można wymienić alei wyborców już trudniej.

To stary problem polityków - rządzić byłoby dużo łatwiej, gdyby nie to cholerne społeczeństwo...

A ja pytam: PO CO NAM POLITYCY?

A w cholerę z tymi pasożytami, co NIGDY w życiu nie splamili się uczciwą pracą!!!

Czy naprawdę krajem muszą rządzić pasożyty i karaluchy?

A może powinniśmy krajem rządzić MY - zwykli ludzie?

To nasz kraj - nie ich!!!

Gość vasa

(Konto usunięte)

To się nazywa ANARCHIA.

Niestety nigdy i nigdzie się nie sprawdziła. Nie ma też żadnych przesłanek że może się sprawdzić w przyszłości.

Politycy jeszcze dłuższy czas będą potrzebni (potem pewnie będzie AI i jakiś rodzaj Matrixa) tylko że żeby wybrać polityków to trzeba odrobinę popracować, poszukać i poczytać co ci ludzie "zrobili". Nie powiedzieli, nie obiecali, nie jakie mają poglądy tylko co zrobili.

Bo jeżeli nic lub prawie nic to na pewno nic nie zrobią też w przyszłości.

To się nazywa ANARCHIA.

Niestety nigdy i nigdzie się nie sprawdziła. Nie ma też żadnych przesłanek że może się sprawdzić w przyszłości.

Politycy jeszcze dłuższy czas będą potrzebni (potem pewnie będzie AI i jakiś rodzaj Matrixa) tylko że żeby wybrać polityków to trzeba odrobinę popracować, poszukać i poczytać co ci ludzie "zrobili". Nie powiedzieli, nie obiecali, nie jakie mają poglądy tylko co zrobili.

Bo jeżeli nic lub prawie nic to na pewno nic nie zrobią też w przyszłości.

To się nazywa DEMOKRACJA BEZPOŚREDNIA.

I działało już dawno temu w Atenach i nawet w Polsce.

Dzisiaj działa w Szwajcarii.

LUDZIE decydują o wszystkim i frekwencja np. w Szwajcarii na referendach jest wyższa niż na wyborach, bo referendum jest NADRZĘDNE w stosunku do prawa stanowionego przez parlament.

W skrócie: nie ma takiej bzdury, niegodziwości i złodziejstwa, które wyprodukują politycy, żeby nie dało się tego w referendum odkręcić. :)

W Polsce złodzieje boją się tego jak ognia, więc mamy jedynie POZORY demokracji a nie demokrację.

Normalny człowiek ma ZERO wpływu na cokolwiek w państwie, szczególnie w świetle ruskich serwerów, na szczęście PiS chce wsadzić teraz obserwatorów do KAŻDEJ komisji więc machlojki tym razem nie będą możliwe.

Cieszę się że wyjechałeś z Polski, zabierz stąd jeszcze PISuary

Ja też się bardzo cieszę! :)

bills.jpg

Co do PiS - zostawię ich tam, gdzie są. Jeszcze mi kiedyś podziękujesz...

Czy naprawdę krajem muszą rządzić pasożyty i karaluchy?

A może powinniśmy krajem rządzić MY - zwykli ludzie?

To nasz kraj - nie ich!!!

Którym krajem doktorek?

W jakim kraju mieszkasz, gdzie płacisz podatki???

Od kiedy czlonek lekarskiej mafii jest zwyklym człowiekiem?

Co ty k... wiesz o problemach zwykłych ludzi?

Użalasz sie nad nimi siedząc w miękkim fotelu w Irlandii popijając whisky.

Który kraj jest twój?

P.S.

Sprecyzuj może słowa o "ruskich serwerach" bo coś mi się zdaje, że zwyczajowo wyjdzie na to, że jesteś kłamcą albo głupkiem.

Jestem Europejczykiem.

Co do Adamka, to jakoś nigdy nie miałem złudzeń. Dość przecież na niego spojrzeć, posłuchać w innych sprawach.

Te jego poglądy nie tyle mi pachną radiem Maryja, ani nawet polityczną tzw "prawicowością" czy tymi wyświechtanymi "tradycyjnymi wartościami", co po prostu najzwyczajniejszym prymitywizmem i marginesem społecznym. W zakładach karnych takie poglądy i słowa są w zdecydowanej przewadze. Myślę że dzięki temu dostanie tyle głosów że do Brukseli może nie wystarczy, ale kompromitacji nie będzie. Już była.

Sprecyzuj może słowa o "ruskich serwerach"

Dawałem linki już wiele razy. Podpowiem, że wystarczy wpisać "ruskie serwery" w wujka Google'a.

Co ty k... wiesz o problemach zwykłych ludzi?

Użalasz sie nad nimi siedząc w miękkim fotelu w Irlandii popijając whisky.

Nonsens - wcale się nad nimi nie użalam.

Każdy jest kowalem swojego losu.

Czemu niby mam się użalać?

Nade mną ktoś się użala?

Domokrążców z organizacji charytatywnych a także dzieci z zbierające na lokalne kluby sportowe pędzę (grzecznie) spod drzwi. Pies mi bardzo pomaga - piekielnie jazgotliwy.

Jak mogę wydawać kasę na dobroczynność, kiedy zbieram na jacht?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.