Skocz do zawartości
IGNORED

Soundgarden superunknown box 4 CD, Blu ray audio

Bart1981

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejna reedycja się szykuje. Tym razem na 20 lecie płyty Soundgarden Superunknown. W przeciwieństwie do reedycji Nirvany, do boxu Soundgarden zostanie dołączony dysk Blu ray audio. Znak czasów?

W związku z marną sceną rockowa/indie obecnych czasów z przyjemnoscią posłucham rarytasów z tego boxu.

Soundgarden-Superunknown-Super-Deluxe-CD-Blu-ray-5-1-Audio.jpg

A po ile ten box ?

W Polsce jeszcze nie wiadomo. Brytyjski Amazon chce za box 80 funtów

Box wyjdzie na początku czerwca. Oprócz oryginalnego albumu do boxu dołaczone będą: bsidey, dema i nagrania z prób. Dysk Blu ray audio będzie zawierał oryginalny album.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Byłem wczoraj na Life Fest w Oświęcimiu, gdzie zagrał Soundgarden.

Rewelacyjny koncert!

Jeden z takich, po których człowiekowi chce się żyć...

Genialny Cornell, jego wokal wciąż jest mocny i czysty, pięknie kreował atmosferę konferansjerką.

Zagrali bardzo dużo z Superunknown, z ostatniej płyty były może 3 kawałki.

Naprawdę czuć było TO coś w ich grze!

Nawet fajny ten festiwalik, miła atmosfera.

ART Loudspeakers Deco 8, Triangle Australe 260, Cabasse Clipper, Zap Projekt TeXtreme Reference Monitor / Audion Sterling, Bladelius Brage / Denafrips Pontus II / Moon 260 Dt / Pioneer N-70ae

Są już pierwsze recenzje winyla, niezbyt zachęcające do zakupu niestety. Ma ktoś?

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.