Skocz do zawartości
IGNORED

Oddam w dobre ręce!!!

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Może się przyjmie, oczywiście ogłoszenia ogłoszeniami - tutaj non profit.

Oddam w dobre ręce:

Kabel głośnikowy - Jamo Flat 2,5 - 2*2,4m - 2 komplety, oczywiście reglamentacja 1kpl dla jednego forumowicza zaczynającego przygodę z klockami.

https://www.audiostereo.pl/topic/11132-oddam-w-dobre-r%C4%99ce/

To ja mogę się jeszcze zobowiąć do opisania "działania" kabla na forum , a w przypadku gdyby okazało się że go "nie słychać" (eh to kablarstwo) :) lub że sprzęt brzmi źle, do przesłania dalej.

Dobra - zaproponowałem to jeszcze paulince, jeżeli nie wyrazi zainteresowania kabelki trafiają do mcieja i Młodego2. Jeżeli wyrazi - mciej był pierwszy i to jemu pozostawiam decyzję.

pzdr

"To ja mogę się jeszcze zobowiąć do opisania "działania" kabla na forum , a w przypadku gdyby okazało się że go "nie słychać" (eh to kablarstwo) :) lub że sprzęt brzmi źle, do przesłania dalej."

OK. Kabelki idą do paulinki i mcieja, jeżeli mciej nie będzie zadowolony ze zmiany wysyła Młodemu2

HOWGH

Proszę o adresy wysyłki w/w na priv

..."A może by zobowiązać każdego obdarowanego, że w przypadku upgrade'u kabel pojawia się ponownie w tym wątku dla następnego potrzebującego"...

No ja mam taką nadzieję, bo w przypadku kabli to może nie być takie kontrowersyjne jak np.

Forumowicz X dręczony cały czas przez małżonkę o uprzątnięcie pawlacza znajduje jakiś stary ale całkiem dobry cedek i "oddaje w dobre ręce" a następnie ten sam cedek pojawia się na allegro.

niech to służy zaczynającym z audio, na podobnych zasadach jak dilerzy na początku rozdają "działki" za darmo żeby się "wciągnął" ;-)))))))))))

Może nie sprzet ale zawsze...

Oddam oryginalna płytkę Korn "follow the leader" (kilka rysek ale działa Ok). Nigdy nie słuchałem Korna więc po co ma leżec i się marnować. Co najwyżej nabywca może zrewanżowac się jakimś cdrem ale niekoniecznie :)

Tak jak u Walerego wymagane 30 dni pobytu na naszym zacnym forum.

Piszcie na maila który jest w "o mnie"

pozdrawiam

Gość jarokar

(Konto usunięte)

Witam

Ja też mam coś do oddania jest to płyta The best of Miles Davis "The capitol/Blue Note Years" dostałem ją kiedyś od organizatora konferencji (pracuje w firmie która zajmuje się organizowaniem tychże) ale jakoś nie mogę się do tej muzy przekonać więc zalega i szkoda by się marnowała taka muza .

Czekam na chętnego email w o mnie.

Pozdrawiam wszystkich .

Moja oferta :)

- muzyka filmowa Wojciecha Kilara (6 utworów, płyta z Twojego Stylu)

- film z gazety "Misja"

- film z gazety "Drobne cwaniaczki" Woodyego Allena (Dolby Digital 1.0 :)

- film z gazety "Wyścig Szczurów"

- Alice in chains - "Facelift"

Wszystko oczywiście oryginalne, w bardzo dobrym stanie, praktycznie nie używane.

Micke 13 wszedł w posiadanie Alice in Chains. Jak ktoś jeszcze bardzo chce, mogę wysłać cd-r'a AiC.

Jeszcze jedno:

- Baldur's Gate 2 (soundtrack) - recenzja w opiniach. Bardzo bym się chciał z Wami tym podzielić :) ale oryginału nie dam za żadne skarby! :> Polecam fanom klasycznej i filmowej !!!

Vorpane

Co do Baldura to muzyka jest naprawdę świetna tylko kawałki są jak dla mnie za krótkie.

Polecam równiez innym.

P.S ja słuchałem jej dużo podczas gdy ze znajomymi graliśmy w Role Playing

Oddam zapalonemu audiofilowi kabel " Audioquest Midnight 2+" , juz dlugo czekal na wielki powrot do systemu.Sa pewne oganiczenia ; dwa odciki po 1.3m , do wzm. szpilki (nie mylic z bananami) a do kolumn widelki , konfekcja jako bi-wire , gruby i sztywny - ha ha . Za kilka dni bedzie w Szczecinie!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.