Skocz do zawartości
IGNORED

Harpia Acoustics 2395 -czy ktoś słyszał?

Thornero

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar zakupić powyższe kolumny. Czy ktoś z Kolegów -żanek może coś powiedzieć nt tej kolumny. Poszukuje dynamicznej kolumny z dobrym basem i detalicznymi wysokimi do rocka, popu i elektroniki. Podpięte to ma być z Roksan K2. Na razie ze względu na ograniczone finanse nie mogę szaleć z wydatkami. Jakie kolumny radzicie do K2 by było energetycznie.

Mam zamiar zakupić powyższe kolumny. Czy ktoś z Kolegów -żanek może coś powiedzieć nt tej kolumny. Poszukuje dynamicznej kolumny z dobrym basem i detalicznymi wysokimi do rocka, popu i elektroniki. Podpięte to ma być z Roksan K2. Na razie ze względu na ograniczone finanse nie mogę szaleć z wydatkami. Jakie kolumny radzicie do K2 by było energetycznie.

Zależy, jaki budżet...

Oryginalnie w 2006 roku kosztowały 2395 zł właśnie - stąd nazwa :)

Jeżeli odkupisz je w cenie poniżej 2k, to nie ma co się zastanawiać - na górze siedzi dobry Seas, a wszystkie kolumny Harpii z tamtego okresu miały hi-endowe zwrotnice z najlepszych elementów.

Dźwiękowo będzie przejrzyście, szybko, detalicznie - z krótkim, lekko utwardzonym basem, oczywiście bez głębokiego zejścia (z takiej skrzynki i z tej wielkości przetwornika to nierealne).

Za te 2k nic lepszego nie kupisz ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dziękuję lete za pomoc. Jeszcze pytanie. Jak myślisz, czy dadzą radę w rocku i elektronice, czy lepiej szukać czegoś innego?

Nie mam pojęcia, jakie masz oczekiwania/doświadczenia (to indywidualna sprawa), jakie pomieszczenie, z czym to zagra oraz (to też ważne), czy podłogówki są w dobrym stanie (w oryginale).

Jak nie posłuchasz u siebie, to się nie przekonasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.