Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz muzyczny do Harman Kardon AVR156

ArtVinci

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie użytkowników forum i dziękuję za wiedzę jaką przelewacie na stronach audiostereo.

Potrzebuję pomocy w temacie urządzenia do odtwarzania głownie muzyki lub jeśli jest to jakaś alternatywa muzyki/ filmów ale oczywiście głównym moim zapotrzebowaniem jest muzyka.

Niestety ostatnimi czasu wyzionął ducha mój wzmacniacz Technics i w drodze kupna urodzinowego nabyłem sobie HK AVR 146. Oczywiście pozostał jeszcze stary odtwarzacz technics SL - PG590, jednak na chwile obecną przy kolumnach Jamo 80/120 dźwięk jest z lekka dziwny ( dla mnie pusty , zimny ). Teraz pytanie do Was, czy kwestią może być błędne ustawienie wzmacniacza, czy jeśli zmienię odtwarzacz będę miał okazje posłuchać lepszego dźwięku ? Nie jestem audiofilem ale bardzo lubię muzykę i nie chodzi tutaj o dudnienie po kolumnach a o fajny odsłuch muzyki typu R&B, chillout itp

Będę wdzięczny za wszystkie rady i wytyczne w jakim kierunku powinny iść moje działania, aby zrobić sobie lepiej niż jest. Pozdrawiam Jarek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.