Skocz do zawartości
IGNORED

Klub wolnych od facebooka

maxglow

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekaw jestem ile takich ludzi się uchowało....?

Bez profilu, bez zaglądania.

Tylko szczerze.

Ja od początku miałem awersję do tego.

Jakie to durne mi się wydaje. Prymitywne.

A może jest więcej ( albo w ogóle są jakiekolwiek....) dobrych stron fejsownia.

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

Dołączam - i oświadczam NIE MAM NIE MIAŁEM I NIE BĘDĘ MIAŁ KONTA NA FACEBOOKu.

a mówili, nie masz konta - nie żyjesz :D

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Straszny tam bałagan panuje! Kilka razy próbowałem wydobyć z tego ustrojstwa jakieś informacje, ze skutkiem takim, że od lat omijam "fejsunia" szerokim łukiem. Niestety wiele (i coraz więcej) zespołów, wytwórni czy festiwali informuje o wydarzeniach tylko za pomocą tego śmietnika.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Koledzy. Podnoszą się głosy kierowane na panel moderatorski, że klub tytułowy, jakby nie próbować na to patrzeć, wzdłuż, w poprzek, czy po skosie, nijak nie pasuje do klubów tematycznych audio. Tak samo posty w nim są tak odległe od tematyki audio, jak to w ogóle tylko możliwe. Za to idealnie wpisuje się w dział "hydeparkowy".

Temat więc tam przenosimy.

Dołączam.

Choć przyznam się, że konto załozyłem jako "jeden z pierwszych" wtedy, kiedy o fejszbuku jeszcze nikt nie wiedział.

Tak z półtorej roku temu z przyjemnością sie wypisałem. Niestety zapewne moje dane ciagle ... nieprawnie i bez mojej zgody ... są tam przechowywane.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Co to jest facebook? ;)

Trzeba mieć mocne nerwy żeby utrzymywać tam konto.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale to jest lepsze

Ukryta Zawartość

Ciekawe czy u nas mogliby coś wyczytać?

np. kupiłem wzmaka i przedałem z zyskiem , a skarbówka na PW : a podatek to szanowny Audiofil odprowadził?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie mam , ale wszyscy jesteśmy zarażeni w przeglądarkach "tropicielami" z fejsbuka.

Bez "facebook socjal plugins" , "facebook connect" nie przeczyta się np. komentarzy na niektórych stronach.

Koledzy. Podnoszą się głosy kierowane na panel moderatorski, że klub tytułowy, jakby nie próbować na to patrzeć, wzdłuż, w poprzek, czy po skosie, nijak nie pasuje do klubów tematycznych audio. Tak samo posty w nim są tak odległe od tematyki audio, jak to w ogóle tylko możliwe. Za to idealnie wpisuje się w dział "hydeparkowy".

Temat więc tam przenosimy.

Tak elegancko, to tylko na AS wyrzucają za drzwi. :))

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

FB to takie niebieskie coś, gdzie po zalogowaniu wirtualni znajomi mówią ci jakie masz dzisiaj obejrzeć wideo na jutubie przez najbliższe pół dnia, a przez kolejne kilka godzin daje się podpisy pod fotkami z wakacji ludzi, których nie widziało się nigdy na żywo?

Irytuje mnie to, że praktycznie na każdym portalu gdy chcę nacelować na pasek przewijania to wyskakują mi jakieś mordy ludków z tego czegoś. Oni są wszędzie, miło, że pozostała jeszcze garstka ludzi rozumiejących, że bez dobrowolnego powierzania swoich danych osobowych światu można jeszcze jakoś żyć.

Przydałby się też klub nie posiadających/nie oglądających TV.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.