Skocz do zawartości
IGNORED

dlaczego wątek pmcompa jest zamknięty?

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ponieważ już dwie osoby na PW pytają mnie czemu mój wątek jest zamknięty to odpowiadam.

Jak zapewne zauważyliście w ostatnim tygodniu w zakładce analog zrobiła się afera i w geście prostestu na tydzień userzy pozamykali cześć swoich merytorycznych wątków. Ja także w geście solidarności.

W międzyczasie administracja zlikwidowała możliwość samodzielnego zamykania i otwierania wątku przez usera, założyciela wątku.

Dlatego nie mogę wątku otworzyć, a administracji ani moderatorów nie mam zamiaru o to prosić.

Na oficjalną wiadomość z zapytaniem do admina do dnia dzisiejszego nie dostałem odpowiedzi.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Obecnie zamykanie i otwieranie wątków, jest w gestii zespołu moderatorskiego. Dokładnie tak samo jak ma to miejsce na większości for dyskusyjnych. Audiostereo nie jest więc żadnym ewenementem w tej kwestii.

Odbywa się to poprzez zgłoszenie na panel moderatorski, zgodnie z informacją-instrukcją zamieszczoną w wątku "propozycje i uwagi". Również identycznie jak ma to miejsce na większości for dyskusyjnych. Jest to normalne i rozsądne podejście.

Demonstracje niezadowolenia, czy też złości, wylewanie frustracji i wszelkie inne pozaregulaminowego formy, w tym listy, maile, dodatkowe wątki w formie odezwy, nie mieszczą się w tych ramach rozsądnego podejścia, gdyż stanowią eskalację niezdrowych emocji i przyczynek do kolejnej kłótni o charakterze personalnym.

Ja się nikomu nie skarżę tylko informuję.

Na audiostereo.pl możliwość zamykania i otwierania wątku była dana twórcy wątku i w ostatnim tugodniu została zabrana. Powód nie ma zadnego znaczenia jak rownież to czy na innych forach taka mozliwość jest czy nie ma.

Tu byla, a teraz nie ma, takie są fakty.

A administracja zamiast wyciagnąć wnioski użyła metody ukarania. Jej wola, jej forum. Brak przywrocenia tej funkcji skutkuje, ze moj i zapewne inne wątki też pozostają zamkniėte.

Jak widać userzy nie proszą o ponowne otwarcie bo każdy ma swój honor.

Takie jest moje zdanie.

Ruch na forum tworzą userzy, a nie administracja. A od bardzo wulgarnych moderatorów nie padło żadne najmniejsze nawet słówko przepraszam. To po co się mam trudzić i cokolwiek pisać?

Pozdro

PS Sławku przepnij proszę te trzy posty do mojego wątku zeby nie wytworzyla sie tutaj nepotrzebna dyskusja. Moim celem bylo tylko poinformowanie moich czytelnikow.

Obecnie zamykanie i otwieranie wątków, jest w gestii zespołu moderatorskiego. Dokładnie tak samo jak ma to miejsce na większości for dyskusyjnych. Audiostereo nie jest więc żadnym ewenementem w tej kwestii.

Pierwsza myśl jaka mi się nasunęła to: Demokracja w/g Putina czyli możecie wszystko, ale spróbujecie podskoczyć, nie macie prawa krytykować bogów.

Pozdrawiam boską Moderację,

Paweł

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

Słąwku, poprosiłem Cię o przeklejenie do mojego wątku i zamknięcie tego tematu.

Żeby z tego powodu nie było kolejnej awantury.

Wszystkich prosze o powstrzymanie się od komentarzy.

Pozdro

Odbywa się to poprzez zgłoszenie na panel moderatorski, zgodnie z informacją-instrukcją zamieszczoną w wątku "propozycje i uwagi". Również identycznie jak ma to miejsce na większości for dyskusyjnych. Jest to normalne i rozsądne podejście.

Demonstracje niezadowolenia, czy też złości, wylewanie frustracji i wszelkie inne pozaregulaminowego formy, w tym listy, maile, dodatkowe wątki w formie odezwy, nie mieszczą się w tych ramach rozsądnego podejścia, gdyż stanowią eskalację niezdrowych emocji i przyczynek do kolejnej kłótni o charakterze personalnym.

.

Skoro tak to proszę uprzejmie o wyjaśnienie - posługując się podstawową logika -skoro przez lata była możliwość zamykania tematów przez założycieli to po jakie licho to zmieniacie używają idotycznego argumentu - Bo na innych forach tak jest ..

Zapraszam do wyjąsnień..

Dlaczego z dołu strony znikneli aktualnie przebywający na forum?. Ciągle coś motacie i miast poprawiać zawsze coś zmajstrujecie ..

Piszesz o rozsądnym podejściu?

Jakoś tak Wasz rozsądek mija się z rozsądkiem sporej grupy użytkowników.

.Może warto włączyć Myślenie?

Chyba że macie mocne argumenty.

Argumenty-Nie bzdety.

Z przykrością obserwuję zarzynanie tego forum

Drodzy moderatorzy jak już zrobicie przykrość autorom wszystkich ciekawych wątków (ja to rozumiem - trzeba pokazać kto tu ma waadze) to się obudzicie z ręką w nocniku - miernych, ale wiernych nikt nie będzie czytał.

W przyrodzie parazyt, który zabija żywiciela sam zdycha - warto by o tym pamiętać

• Redaktorzy

"dlaczego wątek pmcompa jest zamknięty?"

Nie wiem, to nie moja wina. Po tym jak autor wątku napisał, że chce zamieścić w nim nowe ważne materiały i uskarżała się na jego zamknięcie, wątek natychmiast otworzyłem. Nie wiem dlaczego jest zamknięty obecnie, proszę wysłać wiadomość do administracji w tej sprawie. W razie potrzeby chętnie pomogę.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

.

Skoro tak to proszę uprzejmie o wyjaśnienie - posługując się podstawową logika -skoro przez lata była możliwość zamykania tematów przez założycieli to po jakie licho to zmieniacie używają idotycznego argumentu - Bo na innych forach tak jest ..

Zapraszam do wyjąsnień..

Dlaczego z dołu strony znikneli aktualnie przebywający na forum?. Ciągle coś motacie i miast poprawiać zawsze coś zmajstrujecie ..

Piszesz o rozsądnym podejściu?

Jakoś tak Wasz rozsądek mija się z rozsądkiem sporej grupy użytkowników.

.Może warto włączyć Myślenie?

Chyba że macie mocne argumenty.

Argumenty-Nie bzdety.

Odpowiedzi na Twoje pytania znajdują się wątku "propozycje i uwagi", to ten przypięty na Bocznicy. Nie me sensu ich tutaj powielać.

Bardzo skrótowo napiszę, że opcja zamykania/otwierania wątków, została wyłączona decyzją właściciela/administratora, w związku z nadużyciem tych funkcjonalności przy okazji zachowań o charakterze trollingu, pod postacią podbijania bardzo starych wątków i jednoczesnego blokowania ich przed dyskusją. A co samo w sobie, utrudniało pisanie postów, także w innych wątkach, pozostałym użytkownikom forum. Po szczegóły zapraszam do powyższego wątku. Tam przedstawiciel właściciela jasno wyraził w tej kwestii swoje stanowisko.

Moderatorzy, nie mają uprawnień do modyfikacji silnika forum. Więc nie do nich należy kierować tego typu pytania. Zresztą odpowiedzi na nie już zostały udzielone przez administrację/właściciela w wątku jak wyżej.

Poza tym, tutaj, w dziale tematycznym audio, to nie miejsce na tego typu dyskusje.

Drodzy moderatorzy ... czy WY nie rozumiecie, że to JA, powtórzę ... JA chcę mieć sam możliwość decydowania czy wątek ma być otwarty czy zamknięty. Tak jak to było 10 dni temu.

Czy teraz wyraziłem się dostatecznie jasno ???

Skoro go sam z jakiś powodów SAM zamknąłem to SAM chcę go z jakiś powodów otworzyć. I żadnej łaski ani pomocy nikogo nie potrzebuję, a już na pewno nie wtedy gdy pośród moderatorów jest jeden obrażający zwykłych nas userów, którego mama nie nauczyła z mlekiem magicznego słówka przepraszam. Pisałem o tym w innym wątku. Ja mam swój honor.

Przepraszam, że niechcący znowu wywołuję burzę, prosiłem grzecznie o zamknięcie tego wątku i przeklejenie trzech pierwszych postów, dwóch moich i jednego Sławka do mojego wątku "analog i muza pmcompa" tak aby wszyscy moim czytelnicy wiedzieli dlaczego mój wątek jest i pozostanie zamknięty.

Czy teraz mamy jasność ???

Pozdro

Po tym jak autor wątku napisał, że chce zamieścić w nim nowe ważne materiały i uskarżała się na jego zamknięcie, wątek natychmiast otworzyłem. Nie wiem dlaczego jest zamknięty obecnie

Czy to zdanie jest dla Ciebie Sławku niezrozumiałe? A może Alek kłamie ??? :-))) To czasem nie Ty wciąż piszesz, że zgłoszenie autora lub użytkownika na panel otwiera wątek?

Co w takim razie tutaj jest nie tak?

W.

Skierowałem pytanie do admina ... pozostało bez odpowiedzi.

Sławku ... jest takie mądre powiedzenie ... nie ciągnie się zdechłego śledzia, a znowu Ty i jozwa to robicie i za kilkanaście minut cały wątek zostanie skasowany. A prosiłem na początku. Należy tylko przeczytać i spełnić prośbę ... "zawód" moderatora.

Pozdro

----------------------------------------------------------

Z powodów już opisanych oraz ponieważ moderacja nie chce/potrafi spełnić mojej najprostszej prośby dot. przeklejenia trzech postów nie widzę sensu dalszego pisania tutaj.

Informuję, że mój wątek "analog i muza pmcompa" będzie kontynuowany na portalu www.hdtvpolska.com na razie w zakładce Audio - Dźwięk HD. Znajdziecie.

Zapraszam serdecznie wszystkich "moich fanów" :)

Na audiostereo.pl dalej będę gościł, czytał, pisał ale nie na swój temat. O mnie, o mojej muzyce, sprzęcie, podróżach, kotach, kobietach, słabostkach, radościach będziecie mogli poczytać gdzie indziej. Taki już jestem, że lubię o sobie decydować sam.

Dziekuję wszystkim za dobre słowo i wsparcie w chwilach zwątpienia. Nie żegnam się :).

Pozdro

PS. moderatorów proszę o przeklejenie także tego postu do wątku "analog i muza pmcompa".

Witam,

ponieważ już dwie osoby na PW pytają mnie czemu mój wątek jest zamknięty to odpowiadam.

Jak zapewne zauważyliście w ostatnim tygodniu w zakładce analog zrobiła się afera i w geście prostestu na tydzień userzy pozamykali cześć swoich merytorycznych wątków. Ja także w geście solidarności.

W międzyczasie administracja zlikwidowała możliwość samodzielnego zamykania i otwierania wątku przez usera, założyciela wątku.

Dlatego nie mogę wątku otworzyć, a administracji ani moderatorów nie mam zamiaru o to prosić.

Na oficjalną wiadomość z zapytaniem do admina do dnia dzisiejszego nie dostałem odpowiedzi.

Pozdro

dwukrotnie miałes otwarty watek , wydawalo sie że na prosbe autora watku który w dwóch róznych miejscach pisał ze chce otworzyc swoj watek

żle to zrozumielismy i raz otworzyłem go ja raz jozwa maryn

poniewaz oswiadczyles ze nie masz zamiaru pisac jesli sam nie mozesz go otwierac i zamykac watek został ponownie zamkniety

wszelkie roszczenia do administracji , moderacja nie może sprawic aby user sam otwieral zamkniety watek

problem wyjaśniony , sprawa jest poza nasza kompetencją

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Prosze wszystkich o powstrzymanie się od komentarzy dotyczących funkcjonowania forum.

Do tego macie piekny wątek założony na bocznicy.

Ze mną nie musicie się solidaryzować :).

Pozdro

Jesli chcecie poczytać o moich nowych pomysłach nt. głosników i kolumn Goodmansa, o mojej nowej elektrowni i doswiadczeniach z pradem oraz pomyslach nt. kabla phono ... zapraszam do siebie w wiadome miejsce, o którym pisałem.

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.