Jump to content
IGNORED

Magnat Quantum 653 vs Wharfedale Diamond 10,2

robert1256

Recommended Posts

Witam,

Chciałbym poznać opinię osób, które miały okazję posłuchać Magnat Quantum 653 i Wharfedale Diamond 10,2. Szukam małych kolumn do muzyki, zależy mi żeby kolumny nisko schodziły, niski porządny bass (obydwie propozycje z tego co wyczytałem tym się cechują), również pragnę zaznaczyć, że zazwyczaj słucham muzyki na niskich/średnich głośnościach (fajnie by było gdyby bas i głębia w takim zakresie głośności były wyczuwalne).

Podłączyłbym je najchętniej do ampli od pianocrafta - CRX332, ale nie ma problemu jeżeli takie połączenie nie wypali, mam wzmacniacz harman kardon do dyspozycji. :)

Również fajnie by było gdyby ktoś mógł przytoczyć wrażenia z odsłuchu nieco tańszej propozycji jaką jest JBL Studio 130.

Pozdrawiam.

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niski porządny bas, aby go było czuć, a nie tylko słychać . Hmmmmm z Piano Crafta ? To się na bank nie uda ta sztuczka.

Hidden Content

marzę o wielu płytach których nie mam, a które mi się marzą i o czasie na ich słuchanie

Całkiem prawdopodobne to też jak mówię się zobaczy, mam wzmacniacz harmana kardona także nie problem.

Bardziej mnie interesuję które kolumny wybrać.

Hidden Content

W domu nigdy głośników od Magnata nie miałem, ale w autku sobie kiedyś fajne takie całkiem nie tanie zamontowałem za sprawą porady kolegi co autka nagłaśnia. Prażą basem, że ho ho i to nawet takim zdrowym bez zbytecznego buczenia i dudnienia.

Hidden Content

marzę o wielu płytach których nie mam, a które mi się marzą i o czasie na ich słuchanie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.