Skocz do zawartości
IGNORED

nowy poziom hamerykanskiej dyktatury nad światem - cicha wojna

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

"Globalizacja Sił Specjalnych – niewidzialna dyktatura

Siły specjalne zostały zaprojektowane z myślą o prowadzeniu niekonwencjonalnych działań bojowych z zastosowaniem wojskowych środków, najczęściej do prowokowania zamieszek i zabójstw politycznych przeciwników.

Waszyngton prowadzi potajemnie operacje w 78 krajach, choć zaprzecza istnieniu tego typu działań to jednak sam budżet przeznaczony im wynosi 10 miliardów dolarów rocznie. Globalizacja tych sił może pozwolić rozwinąć ich niewidzialną dyktaturę.Przypadek pozwolił na odkrycie prowadzonej ‚tajnej wojny’. Chodzi o to co zdarzyło się w Jemenie, gdzie w Sana członek U.S. Special Forces i CIA strzelał do dwóch mężczyzn zbijając ich. Według oficjalnej wersji zastrzelonych zostało rzekomych dwóch terrorystów Al-Kaidy przeznaczonych do ‚usunięcia’. Incydent ten wywołał falę protestów antyrządowych na podstawie aktu oskarżenia ujawniającego operacje dronów CIA na terenie Jemenu startujących z bazy w Arabii.New York Times, Pentagon potwierdza – zintensyfikował działania swoich służb specjalnych w Jemenie.Jemen jest krajem o wielkim strategicznym znaczeniu ze względu na swoje położenie nad cieśniną Bab al-Mandab pomiędzy Oceanem Indyjskim i Morzem Czarnym, oraz znajdujące się obok główne trasy handlowo-naftowe łączące Azję i Europę.Po drugiej stronie cieśniny w Dżibuti 30 km od wybrzeża na krawędzi Afryki stacjonuje baza ‚Wspólnych Sił Połączonych’ amerykańskich Sił Specjalnych składających się z około 4000 ludzi. Z helikopterami i samolotami specjalnymi do przeprowadzania nocnych nalotów zwłaszcza w sąsiedniej Somalii i Jemenie wypełniona przez ekspertów technicznych i tzw. wykonawców kategorii ‚strzel-zabij’.Siły specjalne pod dowództwem AFRICOM (Africa Command) działają w Nigerii i wielu innych krajach afrykańskich. Są one częścią wspólna operacyjnego dowództwa USSOCOM, które po wykorzystaniu przez republikańskiego Busha szczególnie w Afganistanie i Iraku nabrały zupełnie nowego znaczenia dla administracji demokratycznego Obamy.Washington Post napisał:Administracja Obamy preferuje prowadzenie tajnych działań, a nie korzystanie z konwencjonalnego użycia siłyDowódca USSOCOM, admirał William McRaven miesiąc temu ogłosił przed komisją senacką, że amerykańskie siły specjalne działają w 78 krajach na całym świecie zarówno przez działania bezpośrednie, lub poprzez szkolenie jednostek lokalnych. Admirał nie sprecyzował, które to kraje wskazując jedynie, że w Afganistanie powstało nowe Dowództwo Sił Specjalnych w tym także tych z NATO. Zatem wojna Waszyngtonu w Afganistanie nie została zakończona, ale stała się tajna. Inne oficjalne źródła potwierdzają, że siły specjalne zostały rozmieszczone także w Jordanii i Turcji by szkolić i przygotowywać grupy zbrojne do ‚tajnej wojny’ w Syrii (jak to miało miejsce w Libii).Siły specjalne są coraz częściej wykorzystywane w Europie Wschodniej. Na uwagę zasługuje wyszkolenie przez nie neonazistów biorących udział w zamachu stanu w Kijowie, co potwierdza dokumentacja fotograficznaprzedstawiająca ukraińskich neonazistów z Una-Unso szkolonych od 2006 roku w Estonii.Ale USSOCOM spogląda nieco dalej: jego „Wizja 2020 (Vision 2020)” przewiduje „rozbudowywanie globalnej sieci operacyjnych sił specjalnych” w tym w krajach sojuszniczych takich jak np. Włochy lojalnych dowództwu USA.W ten sposób decyzja, aby przejść do wojny staje się bardziej wyłączną domeną energetyczno-mafijnych korporacji a parlamenty stracą na mocy decyzyjnej. Wojna zniknie z oczu opinii publicznej powszechnie przyzwyczajonej do wierzenia w to co widzi, co istnieje w massmediach, a właściwie do wypaczonej prawdy i sfałszowanej rzeczywistości.Tak samo jest z kampanią prowadzoną przez Biały Dom w celu uwolnienia uprowadzonych młodych nigeryjskich dziewcząt, podczas gdy w Jemenie kontrolowanym przez amerykańskie siły specjalne tysiące młodych dziewczynek i chłopców z Afryki co roku są zmuszane do niewolnictwa seksualnego dla zamożnych Jemeńczyków i Saudyjczyków, sojuszników Waszyngtonu."

Cytat wolna polska

Oczywiście niewidzialna dyktatura mogla dzialac juz od dawna i nawet smierc prezydenta i masowe samobójstwa mogly miec jednego oprawce ale to co sie teraz zaczyna dziac to masowy rozrost sil specjalnych celem silowych sankcji i likwidacji konkurencji problemow jak i przeciwników kapitalizmu i hegemonii hamerykanskiej.

chwilowy brak działalności w audio.

bosze, znowu amerykany, pewnie i do nas dojdą, jak som w afryce. trza zapasy robić, co by w biedrze nie wykupili wszystkiego! a po czym ich poznać? mają czarne okulary?

bosze, znowu amerykany, pewnie i do nas dojdą, jak som w afryce. trza zapasy robić, co by w biedrze nie wykupili wszystkiego! a po czym ich poznać? mają czarne okulary?

Trzeba preparaty na stonke szykowac!

Ale jak ruscy podejdą pod granicę to się narzekacze pofajdają i będą jęczeć : Ameryko - dlaczego nas nie bronisz, my wszak twoi wierni przyjaciele, ratuj !!!

I już nie będzie be tylko cacy ...

Ale jak ruscy podejdą pod granicę to się narzekacze pofajdają i będą jęczeć : Ameryko - dlaczego nas nie bronisz, my wszak twoi wierni przyjaciele, ratuj !!!

Jak Ty liczysz że ameryka Cię obroni, to ja z sympatii Ci radzę: zmień lekarza, ten robi Cię w konia !!!

• Redaktorzy

Z czego zerżnięty jest tekst? Bo nie wolno publikowac bez podania autora, nawet takich putinowskich głodnych kawałków.

No jak to skąd? Z NWO :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Oni walczą z globalizacją więc pewnie nie podadzą malkontenta do sądu za kradzież utworu...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Z czego zerżnięty jest tekst? Bo nie wolno publikowac bez podania autora, nawet takich putinowskich głodnych kawałków.

Os

Jakiś czas temu zidentyfikowałem na forum teksty przeklejone z tzw. "niezależnych" stron które po szybkim aczkolwiek przemyślanym badaniu okazały się być propagandowymi wypustkami Kremla.

Wklejki te były dzielem Kolegów którzy notorycznie zarzucają innym lemingowatość i ślepotę na działania światowych korporacji i amerykańskich imperialistów.

Fakt, że ludzie przekonani o swojej niezależności i zarzucający innym ślepotę karmią siebie i innych propagandą antydemokratycznego reżimu jest przezabawny.

Jakoś mnie to tednak nie bawi tylko smuci.

Jestem Europejczykiem.

na dole podalem zrodlo...

tylko Ci którzy czerpią informacje z TV i Ci którzy uwazaja ze hameryka to wzor spolecdzny, ja nie będę czekal bo nie ma na co... nie mamy cennych surowcow za które mogli by wpaść z pomocą 9w zamian za przejecie) wiec wciąż jesteśmy w takiej samej pozycji co dawniej... a nawet gorszej bo rozbrojeni jesteśmy... także dla nas najlepiej będzie jak będzie spokoj bo inaczej mamy przesrane...

Os

Jakiś czas temu zidentyfikowałem na forum teksty przeklejone z tzw. "niezależnych" stron które po szybkim aczkolwiek przemyślanym badaniu okazały się być propagandowymi wypustkami Kremla.

Wklejki te były dzielem Kolegów którzy notorycznie zarzucają innym lemingowatość i ślepotę na działania światowych korporacji i amerykańskich imperialistów.

Fakt, że ludzie przekonani o swojej niezależności i zarzucający innym ślepotę karmią siebie i innych propagandą antydemokratycznego reżimu jest przezabawny.

Jakoś mnie to tednak nie bawi tylko smuci.

wiesz wszystko może być propaganda (i jest jeśli chodzi o sprawy dużej kasy i władzy) pozostaje tylko wybrać zrodlo propagandy prohamerykanskie lub proeuropejskie albo inne... wszystko jest propaganda... każdy wynalazek sluzy dobremu celowi jak i złemu, zawsze w rzadzie zapewnia cie ze dla dobra Twojego rzadza i tworza coraz nowsze bronie... a jak jest na prawde...

Ludzie ogarnijcie się, komu potrzebne takie guano jak okupacja Polski ?

Przemysłu XXI wieku w sumie zero, wartościowych bogactw naturalnych w sumie zero, długi - tu fakt mamy na poziomie imperium,

Nawet wody pitnej niedługo może zabraknąć - lekka zmiana klimatu i woda na kartki lol. (wody mamy mniej niż Hiszpania)

Autostrady ??? Lol, dwupasmowe ??? Zresztą jeśli wierzyć TV w dzień kładzione, w nocy rozbierane - za lat parę dziury będą większe niż na księżycu.

Do tego 30 milionów malkontentów i rożnych narzekaczy skrzyżowanych z cwaniactwem a'la ferdek kiepski.

Kobiety ? Fakt ładne, ale nie trzeba okupować Polski - jak światowa wieść niesie, tańsze od Polek są tylko wibratory...

A i nawet dobrej wódki nie umiemy wyprodukować !!! No fakt mamy broń biologiczna i chemiczną, tanią, dla niepoznaki sprzedawaną w marketach jako żywność - ale użycie broni ABC - wow - to grozi druga Norymbergą !!!

I kto chciałby ten syf brać sobie na głowę ???

Rozumiem - propaganda antyrosyjska. szerzona przez niemieckie polskojęzyczne media co dzień przynosi niusy iż Putin to idiota, stracił kontakt z rzeczywistością, odleciał itd, itd. Przykro mi ale to tylko niemiecka propaganda z gatunku tuskowego czy dzieci pójdą we wrześniu do szkoły...

Także sorry pany, nie liczcie że ktoś ta stajnie Augiasza za Was posprząta - sorry tego za darmo nikt nie weźmie, ba nawet za dopłatą...

P.S. Powyższy post nie ma na celu kogokolwiek obrażać, a wyłącznie wykpić co nieco odjechane poglądy....

P.S. A i pretensja do USA, Chin, Rosji że traktują świat jak swoje osobiste podwórko jest co najmniej śmieszna.......

Acz rozumiem frustracje mrówki na widok słonia - lol

• Redaktorzy

Jakiś czas temu zidentyfikowałem na forum teksty przeklejone z tzw. "niezależnych" stron które po szybkim aczkolwiek przemyślanym badaniu okazały się być propagandowymi wypustkami Kremla. Wklejki te były dzielem Kolegów którzy notorycznie zarzucają innym lemingowatość i ślepotę na działania światowych korporacji i amerykańskich imperialistów.

Faceci zachwycili się, ze wreszcie znaleźli niezależne źródło, czyli takie, które podziela ich poglądy. Niektórym więcej nie potrzeba. A po co jeszcze sprawdzać, czy tych poglądów nie firmuje żołdak siedzący w czołgu z fabryki w Czelabińsku...?

wiesz wszystko może być propaganda (i jest jeśli chodzi o sprawy dużej kasy i władzy) pozostaje tylko wybrać zrodlo propagandy prohamerykanskie lub proeuropejskie albo inne... wszystko jest propaganda...

Przyjęcie takiego poglądu zwalnia zarówno od odpowiedzialności, jak i od myślenia.

Kobiety ? Fakt ładne, ale nie trzeba okupować Polski - jak światowa wieść niesie, tańsze od Polek są tylko wibratory...

To pojechałęś. Weź tylko pod uwagę, że pisząc w ten sposób piszesz o swojej żonie, siostrze, matce, babce... przyjaciółkach, znajomych.

A po drugie niestety nijak ma się to do rzeczywistości.

Powrót po dłuższej przerwie...

No, no... jesli masz racje to co nas czeka?

pozdrawiam,

PS jeszcze zanim z Polski wyjechalem na wakacjach najprosciej i najszybciej podrywalo sie dziewczyny udajac obcokrajowca. Nie spotkalem takiej, ktoraby odmowila a szybkosc jazdy jak na germanskiej autostradzie bez ograniczenia szybkosci.

Przemysłu XXI wieku w sumie zero, wartościowych bogactw naturalnych w sumie zero, długi - tu fakt mamy na poziomie imperium,

Nawet wody pitnej niedługo może zabraknąć - lekka zmiana klimatu i woda na kartki lol. (wody mamy mniej niż Hiszpania)

Autostrady ??? Lol, dwupasmowe ??? Zresztą jeśli wierzyć TV w dzień kładzione, w nocy rozbierane - za lat parę dziury będą większe niż na księżycu.

Do tego 30 milionów malkontentów i rożnych narzekaczy skrzyżowanych z cwaniactwem a'la ferdek kiepski.

A i nawet dobrej wódki nie umiemy wyprodukować !!! No fakt mamy broń biologiczna i chemiczną, tanią, dla niepoznaki sprzedawaną w marketach jako żywność - ale użycie broni ABC - wow - to grozi druga Norymbergą !!!

Rozumiem - propaganda antyrosyjska. szerzona przez niemieckie polskojęzyczne media co dzień przynosi niusy iż Putin to idiota, stracił kontakt z rzeczywistością, odleciał itd, itd. Przykro mi ale to tylko niemiecka propaganda z gatunku tuskowego czy dzieci pójdą we wrześniu do szkoły...

Także sorry pany, nie liczcie że ktoś ta stajnie Augiasza za Was posprząta - sorry tego za darmo nikt nie weźmie, ba nawet za dopłatą...

P.S. Powyższy post nie ma na celu kogokolwiek obrażać, a wyłącznie wykpić co nieco odjechane poglądy....

P.S. A i pretensja do USA, Chin, Rosji że traktują świat jak swoje osobiste podwórko jest co najmniej śmieszna.......

z kilkoma rzeczami się nie zgadzam

przemysl - zgadza się (tutaj miejcie pretensje do niemcow Europy hameryki nie rosji)

autostrady? jeśli chodzi o drogownictwo jednak cos się dzieje dużo tu patologii ale cos robia wiec tutaj pozytyw, chociaż mogli by pojsc bardziej w jakość

malkontenci z cwaniactwem? nie do końca prawda wiadomo jest sporo patologii roznego rodzaju "pijusow nierobów" ale przeciętny Polak jest bardziej pracowity ambitny i wydajny od przeciętnego Europejczyka ale warunki nie te co w Europie niestety tutaj należy winic nasze polozenie (brak surowcow) oraz brak dobrego zarzadzania (w tej kategorii jesteśmy rzeczywiwscie najsłabsi jako spoleczenstwo i słabsi od przeciętnego Europejczyka a to w sumie kluczowy czynnik wzrostu)

kobiety - niestety po części prawda ale nie do końca - tzn ladne sa ok, latwe - pewna czesc z kategorii "dziwka" jest tansza bo ma nizsza samoocenę ale taka ma bo takie ma warunki - samoocena kobiety jest zwiazana z sytuacja środowiska w jakim zyje...

a co do przygarniecia - powiem tak wszystko ma wartość nawet my jako osoby (mozeby produkować za darmo np.) ziemie (możemy tworzyć dla kogos) także chętni by się znaleźli wiec liczmy na spokoj bo będzie niewesoło dla nas

Faceci zachwycili się, ze wreszcie znaleźli niezależne źródło, czyli takie, które podziela ich poglądy. Niektórym więcej nie potrzeba. A po co jeszcze sprawdzać, czy tych poglądów nie firmuje żołdak siedzący w czołgu z fabryki w Czelabińsku...?

Przyjęcie takiego poglądu zwalnia zarówno od odpowiedzialności, jak i od myślenia.

ale każdy się tak samo zachowuje mój dziadek tez znalazł zrodlo które podziela jego poglądy jest nim tvn, inny radio maryja inny onet inny korporacyjne ulotki itd. itd.

ja tylko cytuje pewien artykul... który może i jest pisany przez zwolennika putina (ja nim nie jestem) ale czytając miedzy wierszami można się pewnego trendu swiatowego dowiedzieć... jak się teraz działa bo tylko narzędzia się zmieniają cele sa wciąż te same...

To pojechałęś. Weź tylko pod uwagę, że pisząc w ten sposób piszesz o swojej żonie, siostrze, matce, babce... przyjaciółkach, znajomych.

A po drugie niestety nijak ma się to do rzeczywistości.

Ojojoj, ale popłynąłeś...

Widzisz ja większą połowę życia spędziłem za granicą - praktycznie od matury, studia na zachodzie też. Nawet obecnie pracując w Polsce, nie pracuję w polskiej firmie i nie czeka mnie polska emerytura.... (uff pewnie paru osobom ulżyło - lol)

I moje obserwacje i wielu innych, w tym olbrzymiej rzeszy obywateli danego kraju polki mają opinię kobiet które szybko i chętnie robią pad na plecy.

Możesz strzelać focha, wzywać księdza - sorry ale taka jest brutalna prawda.

I nie wiem czy byłeś kiedyś za granicą dłużej niż na urlopie, ale wiedz iż swoboda życia seksualnego w Niemczech, Hiszpanii, na Wyspach jest taka iż w Polsce wybuchłaby histeria podsycana przez mocherki. I mimo takiej swobody polki mają opinię ....... (autocenzura) Aluzję zrozumiał ???

Jest to przykre, ale taka jest prawda, możesz jej nie zauważać, ale nie jesteś w stanie jej zmienić... Zapewne za dwa, trzy pokolenia i polki się nauczą szanować..

antymalkontent

Mój post #10 to kpina z tych co nam wróżą sowiecki atak. I wyciągnąłem specjalnie parę kwiatków, żeby zamieszać w bajorku.

Rosji nie są potrzebni Polacy nawet jako siła robocza, raz nas znają z zaborów - jesteśmy kłopotliwym nabytkiem na niewolnika.

Dwa jesteśmy zdemoralizowani przez członkostwo w UE. Musieliby co drugiego rozstrzelać żeby się reszta bała - lol

A po co, mają tylu Ukraińców którzy marzą tylko o pracy w Rosji (zarobki x 2) nie są zdemoralizowani zachodem i świetnie się czują w sowieckiej rzeczywistości.... Nawet nie pomyślą o buncie, będą chodzić do cerkwi i dziękować Bogu za tą szansę......

Pozdrawiam wszystkie marudy i namawiam do pójścia na wybory w niedzielę...

P.S. Nie startuję w nich ani ja ani nikt z ogrów - także luzik nawet przez pomyłkę nie zgrzeszycie ;P

Proponuję wysłać antymalkontenta do putinowskiej Rosji.W krótkim czasie stanie się zwykłym,normalnym i upierdliwym malkontentem.

• Redaktorzy

ale czytając miedzy wierszami można się pewnego trendu swiatowego dowiedzieć...

To tam jeszcze było coś między wierszami? :-)

Ojojoj, ale popłynąłeś...

Widzisz ja większą połowę życia spędziłem za granicą - praktycznie od matury, studia na zachodzie też. Nawet obecnie pracując w Polsce, nie pracuję w polskiej firmie i nie czeka mnie polska emerytura.... (uff pewnie paru osobom ulżyło - lol)

I moje obserwacje i wielu innych, w tym olbrzymiej rzeszy obywateli danego kraju polki mają opinię kobiet które szybko i chętnie robią pad na plecy.

Możesz strzelać focha, wzywać księdza - sorry ale taka jest brutalna prawda.

I nie wiem czy byłeś kiedyś za granicą dłużej niż na urlopie, ale wiedz iż swoboda życia seksualnego w Niemczech, Hiszpanii, na Wyspach jest taka iż w Polsce wybuchłaby histeria podsycana przez mocherki. I mimo takiej swobody polki mają opinię ....... (autocenzura) Aluzję zrozumiał ???

Jest to przykre, ale taka jest prawda, możesz jej nie zauważać, ale nie jesteś w stanie jej zmienić... Zapewne za dwa, trzy pokolenia i polki się nauczą szanować..

antymalkontent

Mój post #10 to kpina z tych co nam wróżą sowiecki atak. I wyciągnąłem specjalnie parę kwiatków, żeby zamieszać w bajorku.

Rosji nie są potrzebni Polacy nawet jako siła robocza, raz nas znają z zaborów - jesteśmy kłopotliwym nabytkiem na niewolnika.

Dwa jesteśmy zdemoralizowani przez członkostwo w UE. Musieliby co drugiego rozstrzelać żeby się reszta bała - lol

A po co, mają tylu Ukraińców którzy marzą tylko o pracy w Rosji (zarobki x 2) nie są zdemoralizowani zachodem i świetnie się czują w sowieckiej rzeczywistości.... Nawet nie pomyślą o buncie, będą chodzić do cerkwi i dziękować Bogu za tą szansę......

Pozdrawiam wszystkie marudy i namawiam do pójścia na wybory w niedzielę...

P.S. Nie startuję w nich ani ja ani nikt z ogrów - także luzik nawet przez pomyłkę nie zgrzeszycie ;P

no ale Polki przez polozenie sa latwe NA ZACHODZIE albo dla ZACHODNICH w POLSCE - maja nizsza samoocenę ze względu na pochodzenie i to wszystko, kobieta mimo ze się wydaje skomplikowana jest bardzo prosta do obsługi sexualnej, wystarczy ze masz wyzsza wartość od niej i już jest chetna, a na zachodzie to większość jej się wydaje lepszych wiec dlatego tak latwo idzie, nawet brzydale niemieckie sa trudniejsze od atrakcyjnych polek bo taki brzydal niemiecki jeździ nowym autem ma domek wiec wartość jest już duza w porównaniu z kelnerka polka...

Proponuję wysłać antymalkontenta do putinowskiej Rosji.W krótkim czasie stanie się zwykłym,normalnym i upierdliwym malkontentem.

z kad wy się bierzecie... będę was banowal bo zamiast na temat pisać to....

ani nie chce rosji ani mnie nie interesuje rosja ani nawet w glowie mi putin nie był kiedy zakladalem ten watek on jest o calkiem czym innym i z calkiem innego powodu co wy z ta rosja macie...

To tam jeszcze było coś między wierszami? :-)

ano to ze jeśli jest interes to hameryka już działa... i stosuje coraz nowsze metody żeby być coraz bardziej przed konkurencja jedna z nich opisana w artykule jest metoda sil specjalnych, oczywscie sa i pozytywne skutki jeśli terrorysta porwie samolot czy cos to jest czym odbic ale to inny temat - dobrze by było gdyby się na tym konczyly działania ale tak nie jest,

ps. wlasnie skonczylem nexusa (powieść s-f) fajnie opisana hameryka warto się zapoznać z problemem przyszłości pokazanym w s-f ale jak autor na końcu powiedział - przyszlosc stworzy więcej jak jest opisane w s-f większość będzie dobrych rzeczy ale będą i wykorzystane do złych celów do kontroli i z tym się zgadzam...

Dla nabiału zacytowałem sam siebie.

Ludziska, trolle i Ogry czemu Wy ciągle się dziwicie iż duży zachowuje się.... jak duży ???

Rozumiem iż rano jak wstaje słoneczko - też co rano cud światła odkrywacie ??? Z jednej strony to szokuje, ale z drugiej troszkę zazdroszczę...(takiej prostej psyche, wolnej od dylematów, białe czarne i już)

Jak na osiedlu mieszka kawał byka z koneksjami i forsą to będzie się zachowywał jak byk: szedł środkiem chodnika, zlekceważy kolejkę do zieleniaka, itd. I to raczej nikogo nie dziwi... I raczej mu nikt nie podskoczy, bo w ucho dostanie, albo autko porwą kosmici... czy "cuś" ;P

Duże państwa zachowują się tak samo. Dlaczego jesteś wredny ? Bo mogę !!!

A ci się ciągle dziwią iż Ameryka to, Chiny tamto, a Rosjo to.....

Co mogą maluchy ? A mogą uważać, żeby nie zostać rozdeptane ;P

Dobre.. Tu nie chodzi o to że syf i guano.. A i tak bardzo przydatne choćby z racjii tego że pracujemy już dla korporacji i na korporacje .. jako tania siła. Tak że pretensje czasem dość uzasadnione . Za omam i iluzję pseudo rozwoju . Jasne ze wielu da się omamić , sukcesem" . Świat pędzi zapominając o wartościach . Frustracja nie wynika z widoku słonia , tylko z tego że ktos Ci pluje w oczy, i mówi że deszcz pada . Malkontenci zawsze się znajdą . Nic nie jest takie oczywiste i zero-jedynkowe . Żeby nie było , nie jestem kibicem żadnej ze stron , wierzę w wolność jednostki.

nie jestem kibicem żadnej ze stron , wierzę w wolność jednostki.

W takim razie jednej z nich na pewno nie możesz kibicować, a ta druga jest gwarantem tego, ze te "fikuśne" literki w twoim nicku to tylko ekstrawagancja.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

tylko z tego że ktos Ci pluje w oczy, i mówi że deszcz pada

To sobie nie daj pluć po oczach - acz ponoć niektórzy to "lubieją'

Owszem każdy ma nad sobą jakiegoś szefa, pewnie i Bóg ma.

Nie namawiam do rewolucji, ale często, żeby Ci nie pluli w ślipie nie trzeba rewolucji, wystarczy kroczek we właściwą stronę.

Choćby niedzielne wybory, namawiałem coby iść i parę świnek odciąć od koryta z euro karmą.

I co ? Ano blisko 78% społeczeństwa lubi jak im ktoś pluje w oczęta.......

I pewnie te 78% ma pięć kilo powodów dlaczego ślina im dobrze na cerę robi....

Niech Zeus ma Was w opiece.....

Po rozmowac z roznymi ludźmi na temat wyborow doszedłem do wniosku ze Polacy jako sprzeciw patologii lrzy korycie wybieraja zamiast głosowania BRAK GŁOSOWANIA w wyborach a wiec prawie 80% Polaków jest niezadowolonych z osob obecnych przy korycie

No lepiej by było gdyby to niezadowolenie wyrazali glosowaniem ....

Przy okazji wyborów widać przewagę prawdziwej, wschodnej demokracji.

Tam, co by sie nie działo frekwencja i wyniki są od 70% w górę, w zależności od zapotrzebowania i bez zawracania glowy wyborcom.

Jestem Europejczykiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.