Jump to content
IGNORED

teac-czy warto?

Marcin_75

Recommended Posts

Witam

Chcę złożyć taniutki zestaw stereo ,"wakacyjny", jako że u teściów gdzie spędzam każdego roku około miesiąca jest tylko jamnik.Mogę taniutko (ok. 55 euro) kupić zestaw teaca:

wzmacniacz a-x5030

CD. cd-p3500

tuner t-x4030

No i pytanie czy ktoś tego słuchał?Oczywiście za te pieniądze nie spodziewam się hi-fi, ale czy tego w ogóle się da słuchać bez przykrości?

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeszcze nie wiem.Na razie podłączenia go do moich quadrali.Mam w garażu goodmansy maxim,i stare podlogowki firmy krzak.Potestuje ,a jeżeli nic nie podpasuje to do wakacji mam jeszcze czas żeby cos znaleźć

Hidden Content

w pierwszej połowie lat 90 tych taki zestaw kosztował ok 1300 DM . Oczywiście jak to u TEACa wyróżnia się CD , choć może być problem z płytami nagrywalnymi.

Hidden Content

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Dzięki bardzo za odzew.

1300 dm.no no no.Aż żal ze nie handluje sprzętem. Tak,czy tak przytargalem go dzisiaj do domu.Wszystko działa jak należy.Co do przegrywanych płyt to i tak oryginały są tak tanie że szkoda się bawić. Pod koniec czerwca zostaję sam w domu na cały tydzień to przetestuje go jak należy.Może spróbuje recenzję jakąś wysmazyc.

Pozdrowienia

Marcin

Hidden Content

Zestaw za 55 euro jak najbardziej warty zakupu. Kiedy handlowałem takim sprzętem to osobiście kupiłbym taki zestawik. Teac jest dobra marką. Pamiętam kilka wzmacniaczy tego typu i bardzo przyjemnie grały, bas nisko miękko schodził.

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.