Skocz do zawartości
IGNORED

Jaka jest wartosc Solo 6C na rynku wtornym?

lapsio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałem się spytać jaka jest taka bardzo atrakcyjna cena za jaka moglbym sprzedac Solo 6C, ale tak atrakcyjna ze az irracjonalna. Chodzi o to ze mam pare takich glosnikow i chcialbym je odsprzedac kumplowi, no bo wiadomo sentyment do dobrego sprzetu, a wiem ze jemu sie naprawde przydadza, zawsze chcial jakis choc troche sensowniejszy sprzet ale ciagle inne wydatki, jeszcze ostatnio popsula mu sie wieza, wiec jest teraz w ogole bez glosnikow, tylko Senki HD 449. No a wiadomo kumpel to kumpel, wiec nie chcialbym zdzierac, tak po znajomosci tyle tylko zeby za darmo nie oddawac bo to z drugiej strony to tak troche nie wypada. Glosniki maja rok albo 2 lata nie pamietam musze przyznac, bardzo zadbane, oddalbym z fabrycznymi jak i lepszej jakosci przewodami Hama, bo i tak nie bedzie mi juz potrzebne. Nigdy ich nie katowalem, nawet nie sluchalem na nich zbyt glosno muzyki (rzadko powyzej 10 w 60 stopniowej skali, ogolnie cicho slucham). Mam wszystkie papiery, wszystko oczywiscie sprawne 100%, bez zadnych uszkodzen. Ile moglbym zaproponowac zeby byla to propozycja nie do odrzucenia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.