Skocz do zawartości
IGNORED

Myryad Z20 problem z USB

Bartek3city

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

kilka dni temu zakupiłem nowiutkiego DAC'a Myryad Z20 i od samego początku mam z nim pewien problem.Gdy jest podłączony przez USB (do komputera z Win 8.1) gra muzykę (bardzo ładnie zresztą ;) ale po ok 15-30 min.(różnie) nagle się wyłącza samoczynnie - przechodzi w tryb stand-by (w trakcie odtwarzania muzyki). Wyczytałem w instrukcji do niego, że jest funkcja auto swich-off ale działa ona ponoć w taki sposób, że po 20 min. braku sygnału wyłącza urządzenie(ustawia w tryb stand-by), a u mnie nie dość, że czas jest różny to jeszcze dzieje się to podczas odtwarzania muzyki. Dodam, że nie używam funkcji My-Link. Próbowałem różnych odtwarzaczy - Foobar'a i nawet standardowego WMP i zawsze DAC zachowuje się analogicznie. Sterowniki mam zainstalowane te dostarczone przez producenta na płycie. Ma ktoś pomysł co to może być? :/

Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i pomoc w tym temacie.

Pozdrawiam,

Bartek

https://www.audiostereo.pl/topic/111811-myryad-z20-problem-z-usb/

Zgodnie z korespondencją z serwisem zachęcam do odesłania produktu - przetestujemy, w razie czego wymienimy/naprawimy.

Zapraszamy na profil Triangle Audio Polska

www.facebook.com/TrianglePolska/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.