Jump to content
IGNORED

Pro ject debut carbon

Krabator

Recommended Posts

Co sadzicie o tym gramofonie? Czy warto jest kupic pro ject debut carbon?

Wysłane z mojego GT-P5220 przy użyciu Tapatalka

Nie warto, słabe ramię, słaby silniczek, słaby talerzyk, słabe wszystko, lepiej przepij tę kasę albo dokup cd oryginalnych do kolekcji. Od tej strony pj w winyl nie wchodź.

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Napisz proszę, jaki masz aktualnie system, jakie gatunk muzyczne słuchasz, w jakim budżecie chciałbyś się zmieścić (czy masz już przedwzmacniacz gramofonowy, czy także musisz go kupić).

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

<br />Nie warto, słabe ramię, słaby silniczek, słaby talerzyk, słabe wszystko, lepiej przepij tę kasę albo dokup cd oryginalnych do kolekcji. Od tej strony pj w winyl nie wchodź. <br />

Potwierdzam, nie warto, szkoda kasy na ten sprzęcik. W tych pieniądzach lepiej poszukaj " legendy " gramofonowej i dla niektórych obiektu kultu - Technics 1200/1210 ;)

robiz

Hidden Content

Rodzaj muzyki to rock metal. Chce kupic caly nowy sprzet, czyli glosniki wzmacniacz i gramofon. Sluchal3m winyli na gramofonie unitry ale chcialbym czegos lepszego. Moj ogolny budzet to okolo 4000 pln

Hidden Content

Rodzaj muzyki to rock metal. Chce kupic caly nowy sprzet, czyli glosniki wzmacniacz i gramofon. Sluchal3m winyli na gramofonie unitry ale chcialbym czegos lepszego. Moj ogolny budzet to okolo 4000 pln

Jeśli chcesz się zmieścić w tym budżecie to nie musisz szukać niczego innego, stracisz tylko czas, a jakości Pro-Ject Debut Carbon i tak nie zastąpisz niczym, używałem kiedyś Regi RP1 ale bardzo blado wypada w porównaniu z nowym Debutem Carbonem.

Najlepsze ramię w tej klasie cenowej.

Hidden Content

Wiem, że można tak dokładać i dokładać ale moim zdaniem powinieneś dołożyć do całości co najmniej 2000 PLN i przy zakupie w jednym miejscu możesz w ramach "większego" zakupu postarać się o przyzwoite kable (zawarte w cenie zestawu) do połączenia wszystkich "klocków".

Napisz jeszcze jaka powierzchnia pokoju, w którym ma stanąć sprzęt. To też się może przydać.

Pozdrawiam.

Hidden Content

Witaj,

w swoim budżecie jest to dobry gramofon, na start moim zdaniem spokojnie wystarczy.

Biorąc pod uwagę Twoje preferencje i wielkość pomieszczenia, zaproponowałbym Ci system oparty na gramofonie Pro-Ject Debut Carbon DC z lepszą wkładką Ortofon 2M-RED, wzmacniacz Denon PMA-720AE oraz zestaw kolumn Pylon Audio Pearl 25.

Wzmacniacz posiada wbudowany przedwzmacniacz gramofonowy, jednak (w zależności od budżetu) warto dokupić lepszy, zewnętrzny pre-amp. Proponowałbym Pro-Ject Phono Box S (niższego modelu nie warto, gdyż przyrost jakości w stosunku do wbudowanego będzie nieduży).

Przyjrzyj się proszę moim propozycjom, oczywiście zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy. W przypadku pytań oraz indywidualnej dla forumowicza oferty jestem do dyspozycji.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.