Skocz do zawartości
IGNORED

Zakłócenia/czy cos innego obrazu

DonOmar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem tutaj nowy i pisze z dość nietypowym problemem, którego mam już dość długo dodam jeszcze że nie wiem czy dobry dział wybrałem

Otóż mam problem z obrazem na swoim komputerze/telewizorach w całym domu obraz jest jakby pixelowaty, krawędzie każdego przedmiotu wręcz latają brak jakby wygładzania, w grach na komputerze wygląda to fatalnie, filmy mniejszej jakości to już porażka aż sie odechciewa oglądać, muszę oglądać film który waży około 6gb by obejrzeć go w miare normalnie, na TV obraz wygląda troche lepiej, ale problem jest taki sam jak na komputerze to widać, w między czasie zmieniałem cały sprzęt tj komputer + monitor i mój problem nie ustąpił, w takim razie coś musi sie u mnie dziać w instalacji elektrycznej, tak sądze, co podepne pod gniazdko dowolne coś z obrazem np. telefon to obraz jest brzydszy, a problem nie ustępuje po podłączeniu np, w innym budynku!tak jakby coś po podłączeniu spaliło/zepsuło coś w danym sprzęcie, na szczęście w TV nie ma straty bo są to stare modele które mają być wymieniane ale wymienie na nowy sprzęt, podłączę i sobie z...ie nowy telewizor;/ tak jak to teraz jest z komputerem, co moge zrobić by zdiagnozować przyczyne tego wszystkiego? bo to sie az rzuca na myśl że to problem z instalacją elektryczną, bo innego wytłumaczenia nie widzę, np. jak patrzę na biały ekran w tym momencie i patrzę na ten biały obraz pod innymi kątami to występują fale poziome i pionowe. W grach te fale wręcz widać. Zamieszcze dwa zdjęcia, jedno z TV drugie z Komputera, prosze je ściągnąć i przybliżyć na komputerze widoczna jest siatka jakby której nie powinno być na białym ekranie! Sory że tak może dla nie których niezrozumiale ale tego nie umiem zbyt logicznie opisać, dodam że niedługo będę miał w domu remonty i elektryk sie też zjawi, co moge zaproponować, by w razie jakieś ewentualne świnstwa zdiagnozował?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tam są 2 linki z tym samym obrazem, przepraszam za bład, wrzucam to prawidłowe drugie zdjęcie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.