Skocz do zawartości
IGNORED

NAPRAWA SŁUCHAWEK KOSS

Gość numik

Rekomendowane odpowiedzi

Gość numik

(Konto usunięte)

Witajcie,

w obu moich modelach (porta-pro i sporta-pro) po kilku latach kable przekroczyły swój moment graniczny i pojawiły się trzaski, problem przy wyjściu z minijacka. Pewnie w serwisie wymienią mi je na nowe w związku z dożywotnią gwarancją, ale może znacie jakieś miejsce w Warszawie, w którym mógłbym sobie przyfasować jakiś porządny kabelek albo znacie kabel dobry do słuchawek? Na tym zupełnie się nie znam i będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Ja radzę sobie tak ze kupuje najtańsze jakie sa w MM i ucinam kabel i podlutowuje do Kossow. Wiem, słaby kabel - krótko działa. Ale nie mam problemów z lutowaniem, wiec wymiana jak pierdnął... I kilka miesiecy spokoju.

Poza tym nawet korzystając z tej wątpliwej gwarancji(chyba chcą jakąś kasę za nią, nie pamietam dokładnie) dowiesz sie pewnie ze kabel nie podlega tejże...

Poza tym nawet korzystając z tej wątpliwej gwarancji(chyba chcą jakąś kasę za nią, nie pamietam dokładnie) dowiesz sie pewnie ze kabel nie podlega tejże...

e -- kiedyś dość uczciwie to szło - za 30 dolców dostawałeś po prostu całe nowe - nie wiem jak teraz...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Dożywotnia gwarancja działa jak się zarejestruje słuchawki po zakupie. Po upływie standardowej gwarancji działa to tak, że buli się 40 zl i nieważne jakie jest uszkodzenie to naprawiają. Ja już 2 razy tak naprawiałem - standardowa usterka - jack przy kablu nie łączył + jakieś urwane gąbki. Słuchawki przychodza po mniej więcej 2 tygodniach miałem wrażenie, że nowe były a nie naprawione.

30 dolcow to w ogóle w pyte gwarancja...Za 40$ mam nowe bez łaski...

może być moja pomyłka - kolega wyżej podaje że 40 zeta go kosztowało...

oo znalazłem - rzeczywiście 40 zyli :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.