Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze słuchawki do 250zł?

Nic_54521

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poszukuję słuchawek do muzyki(głównie rap) i gier(głównie FPS'y np CS:GO i battlefield).

Słuchawki nie muszą posiadać mikrofonu ale muszą być zamknięte.

Ważne dla mnie jest aby były głośne a także posiadały dobry bass no i żeby był czysty wokal to chyba tyle jak będzie trzeba to podam więcej info.

Myślałem nad:

-Razer electra

-Siberia V2(posiadałem je i byłem zadowolony :) )

Daruj sobie słuchawki dla graczy bo jest to najczęściej zwykła tandeta z zerową jakością dźwięku. Na twoim miejscu zastanowiłbym się nad nowymi superluxami hd681, są w wersji zarówno zamkniętej jak i otwartej.

Teraz pytam z czystej ciekawości dlaczego odradzasz mi słuchawek dla graczy?

A dlatego że nawet "najwyższej klasy" słuchawki gamingowe nie osiągają chociażby średniego poziomu jakości zwykłych słuchawek hi-fi i najczęściej płaci się dużo za logo znanej firmy i nic poza tym. Słuchałem naprawdę wielu modeli słuchawek i powyższa teza jak najbardziej się sprawdziła. A już produkty Razera to najwyższy poziom tandety z jakim się spotkałem, wiele tanich produktów chińskich jest wykonane z lepszej jakości materiałów i z większą dokładnością.

Creative Aurvana Live w pełni Cię zadowolą , słuchałem paru modeli słuchawek gamingowych i cechuje je jedna cecha - mają podbite basy wzgledem reszty pasma które jest jako takie pewnie po to aby w grach było wieksze pier,,,,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.