Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki gamingowe, shooter, zamknięte, do 280zł

fr0y

Rekomendowane odpowiedzi

Od dwóch - trzech lat posiadam słuchawki Steelseries 4h. Są wygodne, nie męczą mnie gdy siedzę kilka godzin przy kompie. Na jakość dźwięku nie narzekam ale lepszy bass mógłby być :P

Chciałbym słuchawki, które obsługują dźwięk przestrzenny - lewo/prawo przód/tył, itd. tak abym wiedział gdzie jest wróg - 95% użytku do grania w CS:GO(shooter), 5% do słuchania muzyki. Będą przeważnie siedział kilka godzin przy grze w słuchawkach, więc muszą być komfortowe i nie wyglądać jak kupa. Nie chcę słuchawek gdzie wydam ileś tam złotych za samo logo(steelseries). Mają dość dobrze wyciszać dźwięki z otoczenia - najlepiej zamknięte lub półotwarte. Obojętnie czy z płytką do regulacji głośności(najlepiej bez ale jeżeli będzie z to nic się nie stanie). Nie chcę na USB. Nie potrzebuję jakiś super bajerów typu podświetlenie, dodatkowe guziki, namalowanie motylki, itp. Nie chcę płytszej muszli(tam gdzie znajduje się ucho) niż 1,5cm. Poszukuję słuchawek z mikrofonem lub samych słuchawek + mikrofon do tego. Jeżeli same słuchawki to maksymalnie mogę dać te 280zł(+/-10zł, wolę wydać trochę więcej niż później żałować) a mikrofon tak do 20zł, najlepiej jakbyście dali link gdzie będę mógł kupić od razu obie rzeczy aby płacić za jedną wysyłkę :)

Karta dźwiękowa to AMD High Definition Audio

Znalazłem mikrofon ZALMAN zM-MIC1.

Zastanawiam się głównie nad modelami od Seenheiser'a. Nie chce słuchawek za 100zł, które są "dobre".

To wszystko co powiedziałeś troche zaprzecza realią. Nie ma superwygodnych słuchawek zamkniętych (a na pewno nie w tej cenie), wszystko też zależy od budowy głowy. Tak samo scena (jak to nazwales 'pozycjonowanie) i dźwiek przestrzenny są domeną słuchawek otwarych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.