Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Espectro napisał:

ale pisze na temat kolejne zdania. 

Ale moje, w których pisałem na temat kolejne zdania usuneliscie. Wy poważni jesteście? 🙂

• Administratorzy
1 minutę temu, Adasza napisał:

Ale moje, w których pisałem na temat kolejne zdania usuneliscie. Wy poważni jesteście? 🙂

Pan zawsze poszkodowany choć każdy ukryty wpis był pisany nie na temat i klasyczne robienie syfu w temacie.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

1 minutę temu, Espectro napisał:

Pan zawsze poszkodowany choć każdy ukryty wpis był pisany nie na temat i klasyczne robienie syfu w temacie.

Dlaczego pan się nie odniesie do pytania tylko sobie kpi? 

Proste pytanie, dlaczego jego wpisy zostały a moje nie? 

Zachowajcie chociaż pozory obiektywizmu, bo zachowujecie się jakby tych ukrytych wpisów nikt wcześniej nie przeczytał...

Edytowane przez Adasza
  • Administratorzy

Mogę rozdać za każdy wpis punkty. Wybraliśmy jedne punkty i ban w temacie oraz ukrycie wpisów nie na temat.

Wskaże Pan który wpis jest nie na temat Pana @Jacchusia

8 minut temu, Espectro napisał:

Mogę rozdać za każdy wpis punkty. Wybraliśmy jedne punkty i ban w temacie oraz ukrycie wpisów nie na temat.

Wskaże Pan który wpis jest nie na temat Pana @Jacchusia

Wskazałem ale pan nie czyta. To jeszcze raz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
  • Administratorzy
1 minutę temu, Adasza napisał:

No właśnie nie został. Widzę, że tu rozmowa jak z jacchusią. Odjazd... 🙂

ten był w 50% na temat.

Ten w znaleziskach do którego przed chwilą się odniosłem? 😀 Można było post zostawić, a wymoderowac tylko offtop. 😉

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez J4Z

.

• Administratorzy
1 minutę temu, J4Z napisał:

Ten do którego przed chwilą się odniosłem? 😀 Można było post zostawić, a wymoderowac tylko offtop. 😉

tak własnie jest zrobione. może trafił Pan w trakcie edycji.

Godzinę temu, Espectro napisał:

ten był w 50% na temat.

A moje w 50 proc na temat skasowane w całości?

Napisałem np o doświadczeniach z Audio Physic za 150 tys i być może kogoś by to interesowało. Np. jacchusię 🙂

Edytowane przez Adasza
3 godziny temu, Espectro napisał:
3 godziny temu, Adasza napisał:

No właśnie nie został. Widzę, że tu rozmowa jak z jacchusią. Odjazd... 🙂

ten był w 50% na temat.

A ten w ilu % był na temat wg pana? Nie można było wymedytować jak w przypadku jacchusi? Czy o coś innego chodzi? 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Adasza
  • Administratorzy
3 godziny temu, Adasza napisał:

A moje w 50 proc na temat skasowane w całości?

Napisałem np o doświadczeniach z Audio Physic za 150 tys i być może kogoś by to interesowało. Np. jacchusię 🙂

nie było 50% w Pana wpisach. Wszystkie jakie ukryła moderacja nadawały się na minimum 1 pkt a to daje 35 w sumie bo tyle było offtopowych wpisów. 

Albo robimy 15 za te wpisy i leci Pan na wakacje tygodniowe albo siedzi na banie w tym temacie tydzien.

Wybór należy do Pana. To nie pierwszy raz i nie ostatni z Pana strony....

Godzinę temu, Adasza napisał:

as-ap.jpg

sam Pan widzi że 17 minut temu dodany. Uważa Pan że moderacja kontroluje całe forum i każdy wpis dodawany na forum ? Zgłoszenie było że jest masowy offtop to reakcja była jedna. 

W dniu 29.05.2023 o 20:21, Espectro napisał:

sam Pan widzi że 17 minut temu dodany. Uważa Pan że moderacja kontroluje całe forum i każdy wpis dodawany na forum ? Zgłoszenie było że jest masowy offtop to reakcja była jedna. 

Pan podobnie jak jacchusia, nie wie o czym pisze ale odpuszczę, bo i tu zaraz bana dostanę za wykazywanie czyjejś... niech będzie, że niekompetencji 🙂 

• Administratorzy
Godzinę temu, Adasza napisał:

Pan podobnie jak jacchusia, nie wie o czym pisze ale odpuszczę, bo i tu zaraz bana dostanę za wykazywanie czyjejś... niech będzie, że niekompetencji 🙂 

Cytował Pan wpis który był dodany 17 minut temu a rozmawiamy 30 minut. CO oznacza że wpis dodano w trakcie. 

No ale po co soundchasera od pisiatych wyzywasz(Kaczke podklejasz). Przecież wiadomo, że nie ma nic wspólnego.

Zgłosił, może zgłosił, to i wlepili ci punkty. Albo schowali, żeby nie wlepić. Czyli w sumie na twoją korzyść.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
9 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Naprawdę zabawne jest to, że dopóki nie przyszedł niejaki @stencz,

"pisio r" itd słowa Za posty obraźliwe pod adresem moderatora będą punkty.

9 godzin temu, bubusia napisał:

No ale po co soundchasera od pisiatych wyzywasz(Kaczke podklejasz). Przecież wiadomo, że nie ma nic wspólnego.

Zgłosił, może zgłosił, to i wlepili ci punkty. Albo schowali, żeby nie wlepić. Czyli w sumie na twoją korzyść.

wpis wyleciał za wydźwięk i za użyte słówka. Nic nowego.

Chciałbym wiedzieć dlaczego moderacja cenzuruje/kradnie moje wpisy???

W trakcie wymiany zdań z niejakim szymonem zacytowałem brzmienie konkretnych paragrafów i zacytowałem opinie prawników.

Moderacja po prostu skasowała mój wpis a dla pewności dostałem bana w tym wątku.

Punkty jeszcze jakoś zrozumiem, bana przetrzymam.

Ale czy Szanowna Moderacja mogłaby oddać mi mój wpis? Nie po to staram się, pisze ładnie po polsku, cytuje Kodeksy  i opinie prawników żeby ktoś to wyrzucał bo ma takie widzimisię.

Dlatego proszę o odesłanie mi mojego wpisu.

Jestem Europejczykiem.

11 godzin temu, Espectro napisał:

pisio r" itd słowa Za posty obraźliwe pod adresem moderatora będą punkty.

Zatem, gwoli ścisłości:

Nigdy nie użyłem w nawet najkrótszym moim poście, słowa "pisior". Uważam, że nie wyczerpuje ono wszystkich cech i przywar onego. Zresztą - jest paskudne i takie "z płota".

Natomiast - nadzwyczaj chętnie operuję przymiotnikiem "pizdraty", bo to zarówno oddaje jego moralność, brak przyzwoitości, jako i brzmi całkiem nieźle. Słowo "pizdraty", jako i "pizdractwo" jest mojego autorstwa.

Kopyrajt daję za darmo.

To po pierwsze.

Natomiast, po wtóre - bardzo Cię proszę, Drogi Łukaszu Administratorze - o przytoczenie choćby JEDNEGO słowa, którym wyrażam się "obraźliwie" wobec Moderacji.

Bo "wydźwięk", zaiste - nic nie mówi.

Lub, gdy ktoś chce psa uderzyć - kij się zawsze znajdzie.

Pozdrawiam. Jacek.

• Administratorzy
Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Zatem, gwoli ścisłości:

Nigdy nie użyłem w nawet najkrótszym moim poście, słowa "pisior". Uważam, że nie wyczerpuje ono wszystkich cech i przywar onego. Zresztą - jest paskudne i takie "z płota".

Natomiast - nadzwyczaj chętnie operuję przymiotnikiem "pizdraty", bo to zarówno oddaje jego moralność, brak przyzwoitości, jako i brzmi całkiem nieźle. Słowo "pizdraty", jako i "pizdractwo" jest mojego autorstwa.

Kopyrajt daję za darmo.

To po pierwsze.

Natomiast, po wtóre - bardzo Cię proszę, Drogi Łukaszu Administratorze - o przytoczenie choćby JEDNEGO słowa, którym wyrażam się "obraźliwie" wobec Moderacji.

Bo "wydźwięk", zaiste - nic nie mówi.

Lub, gdy ktoś chce psa uderzyć - kij się zawsze znajdzie.

Pozdrawiam. Jacek.

Zatem to słowo jest winowajcą. 

• Administratorzy
2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Chciałbym wiedzieć dlaczego moderacja cenzuruje/kradnie moje wpisy???

W trakcie wymiany zdań z niejakim szymonem zacytowałem brzmienie konkretnych paragrafów i zacytowałem opinie prawników.

Moderacja po prostu skasowała mój wpis a dla pewności dostałem bana w tym wątku.

Punkty jeszcze jakoś zrozumiem, bana przetrzymam.

Ale czy Szanowna Moderacja mogłaby oddać mi mój wpis? Nie po to staram się, pisze ładnie po polsku, cytuje Kodeksy  i opinie prawników żeby ktoś to wyrzucał bo ma takie widzimisię.

Dlatego proszę o odesłanie mi mojego wpisu.

To ten wpis ?

"Ty szymon uważasz, że każdy jest wyborcą pis, czyli człowiekiem z porażoną inteligencją???

To są te wpisy takie wyjątkowo treściwe i na temat ?

image.png

Od 3 dni to są jedyne które ukryto. 

Odpowiedz proszę przemyśleć. 

Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Tutaj

22 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Naprawdę zabawne jest to, że dopóki nie przyszedł niejaki @stencz, zwany dumnie i szumnie "moderatorem" - całkiem miło się gadało, bez specjalnych animozji i krzyków.

Przylazł i od razu - batem!

2 minuty temu, Espectro napisał:

słowo jest winowajcą

A najstraszliwsze ze wszystkiego - to jest wiedzieć, jak  danego i adekwatnego "słowa" używać.

I w którym momencie.

Pozdrawiam 🤭🎸

• Administratorzy
Teraz, Bezlitosna Niusia napisał:

A najstraszliwsze ze wszystkiego - to jest wiedzieć, jak  danego i adekwatnego "słowa" używać.

I w którym momencie.

Pozdrawiam 🤭🎸

To wiedzieć co oznacza i w jakim wypadku i celu pisane było.

2 minuty temu, Espectro napisał:

To wiedzieć co oznacza i w jakim wypadku i celu pisane było.

W "jakim celu" - to jest chyba jasne.

By urazić przeciwnika!🤭 (Gdy pojmie, choć wątpię...)

Tylko że oponent nawet za drobnostkę, typu "dupa" - leeeeeeeciiiii!!!!!  - natychmiast z pyskiem, by się wyszumieć.

........

Ale, wie Pan, Panie Łukaszu?

Ja już to dawno temu rozgryzlem.

......

A dziś sobie kupiłem kolejne pińdziesjont płyt i nie mam ich gdzie pisadowić. To dopiero kłopot!

🦧😀

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Natomiast - nadzwyczaj chętnie operuję przymiotnikiem "pizdraty"

a co powiesz na "pizdolony" lub "pizdolona"

prawa autorskie juz nie istnieja , rodówód szlachetny bo nawet królewny takie były więc kara chyba niemożliwa

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

31 minut temu, Espectro napisał:

To ten wpis ?

"Ty szymon uważasz, że każdy jest wyborcą pis, czyli człowiekiem z porażoną inteligencją???

Nie ten, ale dzięki.

Chodzi o wpis w którym podawałem szymonowi na czym polega postępowanie przygotowawcze i cytowałem opinię Pani Prokurator.  Było tam pięć punktów. Przepadło? Ciekawe.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

19 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

nie mam ich gdzie pisadowić. To dopiero kłopot!

pisgnij w dziure i już

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

7 minut temu, cir napisał:

a co powiesz na "pizdolony" lub "pizdolona"

prawa autorskie juz nie istnieja , rodówód szlachetny bo nawet królewny takie były więc kara chyba niemożliwa

To o astrologu, lupie i wielkim cyrklu.

Biedny Fredro, gdyby wiedział, że za kropkę, przecinek i gwiazdki robi....

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.