Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Admin1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Marcinus napisał:

Bardzo proszę nie fałszować rzeczywistości, bo z tego co widzę, punkty zostały nałożone za zupełnie coś innego.

To że moderacja jest ślepa na to co widzą inni użytkownicy forum nie oznacza fałszowania rzeczywistości.

Proszę przestać mnie prowokować.

• Moderatorzy
2 godziny temu, bubusia napisał:

Odnoszę się do postu pana Bobcata, oczywiście zgłosiłem, dlatego nie będę się rozpisywał.

Sprawa została podjęta przez grono moderatorów i trwa jej wyjaśnianie.

37 minut temu, caleb66 napisał:

Jak na razie ja dostałem dwa punkty za wyrażenie oburzenia przeciwko userom nawołującym do mowy nienawiści oraz zachęcającym do zabójstwa.

Tak się kończą próby wymierzania "sprawiedliwości" na własną rękę. Posty łamiące regulamin trzeba zgłaszać a nie odpowiadać na nie.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

• Moderatorzy
13 minut temu, caleb66 napisał:

To że moderacja jest ślepa na to co widzą inni użytkownicy forum nie oznacza fałszowania rzeczywistości.

Proszę przestać mnie prowokować.

Proszę nie kłamać!

Kolejny taki wpis będzie miał swoje następstwa.

@Espectro @Seyv czy jest możliwe, żeby zatrzymać przyrost rangi? Jeżeli jest to jestem zainteresowany.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie chcesz być arcymistrzem? 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Node 2i lps, Adi-2 lps, UR Unico Gold Lion, Telefunken TL 710

• Moderatorzy
56 minut temu, MCHammer2022 napisał:

Espectro @Seyv czy jest możliwe, żeby zatrzymać przyrost rangi? Jeżeli jest to jestem zainteresowany.

Tak. Należy się przestać udzielać na forum lub łapać więcej punktów karnych 😉 A tak na poważnie to wątpię by było to możliwe dla pojedynczych kont. Ale dokładnie odpowiedzieć może @Espectro

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

22 godziny temu, Seyv napisał:

Tak się kończą próby wymierzania "sprawiedliwości" na własną rękę. Posty łamiące regulamin trzeba zgłaszać a nie odpowiadać na nie.

A niby w jaki to sposób miałbym wymierzyć "sprawiedliwość" na własną rękę?

Już pisałem wielokrotnie i nie chce mi się tego powtarzać że jak zgłaszam jakiś wpis to efekt tego jest taki że ja dostaję punkty za jakiś stary wpis sprzed miesiąca który zdaniem moderacji i tylko jej łamie regulamin.

22 godziny temu, Marcinus napisał:

Proszę nie kłamać!

Co to jest?

33 minuty temu, caleb66 napisał:

jak zgłaszam jakiś wpis

Można funkcjonować na Forum bez zgłaszania. Polecam!!!

Co prawda stajesz się pariasem, dla Administracji jesteś nikim, bo ważne są tylko wpisy zgłoszone, ale przynajmniej łapki nie śmierdzą.

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

8 godzin temu, MV2 napisał:

Można funkcjonować na Forum bez zgłaszania. Polecam!!!

Nie udawaj, że Ty nigdy nie zgłaszasz bo w to nie uwierzę.

8 godzin temu, MV2 napisał:

przynajmniej łapki nie śmierdzą.

Twoje z pewnością pachną...hipokryzją.

To fakt, coś niebywałego, tzn niebywały poziom hipokryzji, gdy jeden z głównych donosicieli, a na pewno jeden z głównych byłych donosicieli, apeluje o niezgłaszanie.

Moze jeszcze jeden pan o to zaapeluje, chyba wszyscy wiedzą o kim mowa:)

Niesamowite.

No chyba, że się aż tak zreformował:)

A sprawa jest prosta, jak ktoś zasługuje to należy go zgłosić(mnie również). Na pewno nie należy zgłaszać dla zasady, patrz pan ……:)

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

13 godzin temu, soundchaser napisał:

Nie udawaj, że Ty nigdy nie zgłaszasz bo w to nie uwierzę.

Brakuje mi tylko lajków od Admina i wszystkich Moderatorów zajechanych moimi zgłoszeniami.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

10 minut temu, J4Z napisał:

Pan z zasadami, w światku przestępczym tak zwany zasadowiec 🙂

W świadku przestępczym już dawno zasady się skończyły. Poza tym, tam nawet jeżeli się nie zgłasza, to wypada niepokornemu oponentowi urwać głowę. Nie widzę możliwości przełożenia na forum. Na szczęście.

A sygnalistów permanentnych, którzy jadą po innych sygnalistach i udają zasadnych, po prostu się odpala.

Także panie, panie, panie, wiadomo który panie...

🙂

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Nie mylcie forum z ulicą. Na ulicy połowa z Was nie dałaby sobie rady. xd

5 minut temu, bubusia napisał:

W świadku przestępczym już dawno zasady się skończyły. Poza tym, tam nawet jeżeli się nie zgłasza, to wypada niepokornemu oponentowi urwać głowę. Nie widzę możliwości przełożenia na forum. Na szczęście.

A sygnalistów permanentnych, którzy jadą po innych sygnalistach i udają zasadnych, po prostu się odpala.

🙂

A Pan jest gangsterem?

Node 2i lps, Adi-2 lps, UR Unico Gold Lion, Telefunken TL 710

3 godziny temu, MV2 napisał:

Brakuje mi tylko lajków od Admina i wszystkich Moderatorów zajechanych moimi zgłoszeniami.

Ja nie wiem chłopie jak ty się nie wstydzisz, przecież donosiłeś równie gorliwie co inni, casami może i słusznie, ale jednak, a teraz niby taki zasadny. Skąd wy się bierzecie?

2 minuty temu, J4Z napisał:

Nie mylcie forum z ulicą. Na ulicy połowa z Was nie dałaby sobie rady. xd

A Pan jest gangsterem?

Ja nie, ale światek trochę znam. No może znałem, bardzo dawno temu, i już nieprawda.

Edytowane przez bubusia

Pytanie do moderacji. Czy moglibyście zrobić porządek z panem Bobcatem. Cały czas zgłasza mnie za jakieś wyimaginowane przewinienia mając nadzieję, że nieświadomy niczego moderator wlepi mi pomyłkowo punkty. Zgłasza, jak twierdzi, dla zasady.

Tutaj dowód:

Nie miałbym czym się zajmować i martwic, tylko tobą.

Za obrażanie zostałeś zgłoszony, żebyś nie miał wątpliwości.

A teraz możesz zgłosić mnie, nie wiadomo właściwie za co, ale zawsze możesz dla zasady:)

mój wpis

Co właśnie zrobiłem. Wiadomo za co.

Bobcat

Podsumowując, zgłasza dla zasady, wymyśla, nawet chyba ostatnio jakiś trolling wymyślił, co tam mu wpadnie to zgłasza, jak sam twierdzi, dla zasady. W dyskusji nie bierze udziału, tylko obsesyjnie zgłasza.

Proszę o reakcję. Macie czarno na białym, zresztą sprawdźcie zgłoszenia.

Edytowane przez bubusia

Pytanie do moderacji. Czy moglibyście zrobić porządek z panem bubusia.

Obraża premiera rządu stwierdzeniem, że jest "podnóżkiem Sorosa i Putina".

W odpowiedzi stwierdzam, że (jako zdeklarowany potakiwacz PiS) sam jest podnóżkiem Kaczyńskiego. 

Za co dostaję ostrzeżenie i punkty. Pan bubusia poczuł się obrażony. Jak widać premiera rządu obrażać można, pana bubusię - nie. W prowokacyjnym wpisie Pan bubusia informuje mnie, że zgłosił i powiada abym ja też go zgłosił. Zgłosiłem, gdyż prowokacje należy zgłaszać, o czym poinformowałem zainteresowanego. W odpowiedzi otrzymałem wpis zawierający wyłącznie "haha".

Jest to klasyczny przykład trollingu, niewnoszącego nic do rozmowy, który również zgłosiłem.

Pan bubusia od dawna pełni rolę forumowego prowokatora, który poprzez ciągłe zgłaszanie do Moderacji i apele o permanentne bany chce doprowadzić do wyeliminowania z Forum opcji politycznej przeciwnej do tej, której sam jest zwolennikiem.

Proszę o reakcję. W dyskusji udział biorę, co łatwo sprawdzić.

Nie mówiłem. Ja napisałem. Zaraz robi to samo, dla zasady:)

Co do podnóżka. Ja pisałem o Tusku, mogę takie zdanie mieć, nie obrażam nikogo na forum. On obraża mnie personalnie. Naprawdę nie widać różnicy?

Panowie, jak byście mieli karać ludzi za to, że coś piszą o Kaczorze albo innym polityku( w stylu podnóżek), to co drugi użytkownik miałby bana.

Co innego personalne chamskie uwagi.

Co do haha, to część postu, odpowiedzi na jego wpis, który był śmieszny, bo przyznawał się do zgłaszania dla zasady. Gdzie tu trolling.

Właśnie macie przykład jak pan Bobcat na siłę, mając nadzieje, że nikt nie będzie wnikał, zgłasza posty. Ze zgłaszania bezpodstawnego, tak dla zasady, zrobił sobie oręże.

Edytowane przez bubusia

• Moderatorzy
11 minut temu, Bobcat napisał:

Obraża premiera rządu stwierdzeniem

Tylko Prezydent RP jest pod szczególną ochroną prawną. Reszta polityków i urzędników nie. Ani Tusk, ani Kaczyński.

Natomiast wpisy kierowane pod adresem innego użytkownika forum podpadają pod ocenę względem regulaminu i pkt karnych.

Panowie, trochę luzu, humoru i kultury 🙂

Ponieważ pisałem w " Polityce" to nie oceniam wpisów jednak bierzcie pod uwagę , że jeśli zgłoszenia będą bezpodstawne i będą miały charakter nękania to zostaną ukarane punktami jako nękanie innego usera i robienie bezpodstawnej roboty moderacji.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

4 minuty temu, stench napisał:

Tylko Prezydent RP jest pod szczególną ochroną prawną. Reszta polityków i urzędników nie. Ani Tusk, ani Kaczyński.

Natomiast wpisy kierowane pod adresem innego użytkownika forum podpadają pod ocenę względem regulaminu i pkt karnych.

Panowie, trochę luzu, humoru i kultury 🙂

No właśnie. Rozumiem jeszcze jak bym mu czegoś złego życzył, np tego co on życzył Trumpowi, ale podnóżek. Czy ja bym się obraził na to, że on by coś takiego napisał np o Mentzenie(na niego głosowałem) i za to go zgłaszał. W życiu.

Naprawdę nie widzicie co on wyprawia. Albo ten trolling. Nie ma co zgłaszać, to sobie trolling wymyśla.

Podobno bezpodstawne zgłoszenia są karalne.

No chyba, że już nie są?

Edytowane przez bubusia

.......że jeśli zgłoszenia będą bezpodstawne i będą miały charakter nękania to zostaną ukarane punktami jako nękanie innego usera i robienie bezpodstawnej roboty moderacji.

A więc przeanalizujcie dzisiejsze zgłoszenia pana Bobcata, chyba 2, a może więcej, wszystkie bezpodstawne.

Sam pisze, że zgłasza dla zasady.

Dziękuję bardzo. Kończę temat.

Edytowane przez bubusia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.