Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem na myśli pisanie ze zbanowanego konta.:)

Wystarczy pewnie się zalogować na "świeżym" koncie, wpisywać sobie, co się chce, a przed wysłaniem do serwera skryptem podmieniac pola identyfikujące usera.

Tak się nie da ale kombinuj dalej;)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tak się nie da ale kombinuj dalej;)

Mnie to niepotrzebne, więc mi się nie chce.

Natomiast dobry student, za opłatą z pewnością poradzi sobie z zabezpieczeniem forum przed takimi przypadkami.

Koszt będzie znacznie poniżej audiofilskich kabelków. ;)

Tu pełna zgoda. Jakaś luka w forum jest i inteligentny użytkownik z dużą wiedzą może ją wykorzystać do swoich niecnych celów...

Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jest tylko jeden prosty i skuteczny sposób. Rejestracja pod własnym nazwiskiem i imieniem(po weryfikacji adresu, dokumentu i nr telefonu) oczywiście te dane znałby tylko admin a użytkownik zachowałby swój unikalny nick.

Uuuu, niewielu by się na to zdobyło :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Myślę że paru by się znalazło :)

Sam bym na to poszedł tylko musiałbym nieco przeorganizować budżet. Trzeba wtedy mieć w rezerwie 100tysi plus na koszta sądowe:)

Sam bym na to poszedł tylko musiałbym nieco przeorganizować budżet. Trzeba wtedy mieć w rezerwie 100tysi plus na koszta sądowe:)

O tym nie pomyślałem bo głośników nie robię :)

• Administratorzy

Panowie jaki uzytkownik omija bana? Prosba o podanie nicku - sprawdzimy to.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Powiem co i jak w zamian za uprawnienia admina.

Ale nie za darmo. Za uprawnienia administratorskie...

• Administratorzy

Panowie, ale doprecyzujmy. Czym innym jest zakladanie nowych kont, a czym innym pisanie ze zbanowanego. Sprawdzilem konto uzytkownika bum i jest zbanowane i z niego nowych postow od dawna nie ma.

Z innej beczki - poprawilismy znaczaco skorke mobilna. Wiekszosc zakladek (sklepy, faq, redakcja, opinie) jest juz dostosowana do mobilnego widoku. Jesli gdzies jeszcze jest cos do zrobienia, to prosze zglaszac.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Pudło.

To chociaż moderatorskie...

Z całym szacunkiem, ale mówicie o zrobieniu dokładnie nie skryptu tylko systemu, dość inteligentnego, który by weryfikował, czy pan mietek to przypadkiem nie bum? Myślę, że student stał by się dość bogaty - choć nie jest to niestety praca dla jednej osoby, tylko dla parudziesięciu osób, nie licząc mendejsów, testów i wdrożenia :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

tyle ze kiedy powstanie juz ten super system na buma to niektórzy beda musieli sobie klony pozakladac aby było sie z kim kłócić

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Niektórzy pisali o różnicach miedzy elektroniką, kablami itd. - było źle. Odseparowano tą część od zdrowej tkanki, która chodzi na zakupy z miernikami, przełącznikami, bez względu na wykształcenie studiuje schematy i na tej podstawie dokonuje zakupu. Też jest źle, bo "tamci" to "elita".

Ludzie... czy istnieje rozwiązanie, które Was w końcu zaspokoi?

Na anglojęzycznym forum, klient pisze; "Zmieniłem kable X na Y, jest dużo lepiej.", Odpowiedź; "Sam nie wychwytuję różnic, ale cieszę się że dostosowałeś system do Twoich wymagań."

Ten sam tekst na polskim forum (i nie mam tu na myśli jedynie audiostereo) i co? Odpowiedź chyba wszyscy znacie.

Edytowane przez Mrok

To niech pisza po angielsku...

To niech pisza po angielsku...

Ale po co? Żeby stwarzać pretekst? Teraz na forum panuje zdrowy duch. Liczą się pomiary i wyrównanie poziomów. Wszyscy powinni być zadowoleni.

tyle ze kiedy powstanie juz ten super system na buma to niektórzy beda musieli sobie klony pozakladac aby było sie z kim kłócić

Mnie bum jako bum nie przeszkadzał i nie przeszkadza.

Wydawało mi się, że można dopracować jakiś kompromis - dlatego poruszyłem temat.

Tylko do kompromisu potrzeba trochę chęci ...

Mnie bum jako bum nie przeszkadzał i nie przeszkadza.

Wydawało mi się, że można dopracować jakiś kompromis - dlatego poruszyłem temat.

Tylko do kompromisu potrzeba trochę chęci ...

caly czas tak uważam - głowny problem ze trzeba checi do kompromisu a nie wznoszenia stosów

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

caly czas tak uważam - głowny problem ze trzeba checi do kompromisu a nie wznoszenia stosów

Wiem, że ostatnio nie jest modna filozofia grubej kreski, ale może warto się zastanowić, w imię "dobrej zmiany", nad ograniczeniem "aborcji" w tym przypadku ;)

A może tak dosadnie po prostu i po polsku? Np. Zostań dziadu! :)

Niektórzy potrafią prowadzić konwersację sami ze sobą, to i może kłótnia jest możliwa.

Podejrzewam, że zakładanie kilku kont i ciągłe wpieprzanie się z własną misją wygląda nieco nienormalnie ale z drugiej strony wiekszość ludzi słuchania "bezpieczników" też nie uważa za normę ludzkiego zachowania.

PS. Ale kable to co innego ! :)

Wtedy wyszedłby na durnia który uważa że zawsze droższy gra lepiej.

A bo mało takich jest :).

Widzę, że luźne pogadanki późną porą kwitną, do tego jaki spokój, kultura, no i nikt nie rzuca od np. "durniów" czy też "idiotów" :).

Osobiście Bum mi też nie przeszkadzał, paranoiczny strach przed nim ma sly i kilku innych użytkowników, choć sam w sobie użytkownik ten nie jest groźny. Kwestia podejścia i tolerancji, której tutaj często brak. Mam jednak nadzieję, że po wczorajszej zmianie wszystko wróci na właściwe tory, w sumie już jest jakby trochę spokojniej...

Jest prosty sposób na weryfikację proby klonowania. Praktycznie 100% skuteczności. Tak jest na serwisach płatniczych typu paypal etc. Przelew 1 zł z konta bankowego w celu rejestracji. Nie ma możliwości zdublowania osoby chyba, że ktoś założy konto w banku na fałszywe dane ale to gra nie warta zachodu, absurd po prostu. Oczywiście dane osobowe objęte pełną ochroną zgodnie z obowiązującymi przepisami.

PS. Ale kable to co innego ! :)

No to słucham.

106007669.jpg

A bo mało takich jest :).

Widzę, że luźne pogadanki późną porą kwitną, do tego jaki spokój, kultura, no i nikt nie rzuca od np. "durniów" czy też "idiotów" :).

Osobiście Bum mi też nie przeszkadzał, paranoiczny strach przed nim ma sly i kilku innych użytkowników, choć sam w sobie użytkownik ten nie jest groźny. Kwestia podejścia i tolerancji, której tutaj często brak. Mam jednak nadzieję, że po wczorajszej zmianie wszystko wróci na właściwe tory, w sumie już jest jakby trochę spokojniej...

Jaki strach? Co ty opowiadas za bzdury? Gość włazi wszędzie i robi gnój. I dlatego jest tępiony. Gdzie tu masz strach? Do tego robi to z ok 50 kont klonów! To patologia.

Edytowane przez sly30

Całe twoje zachowanie aż emanuje strachem. Spokojny człowiek nie reaguje tak nerwowo nawet jak ktoś nadepnie mu na odcisk nawet kilka razy z rzędu..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.