Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
4 minuty temu, jezz napisał:

Chyba też służy do zgłaszania spraw związanych z moderacją, na co wskazuje tytuł.

Jeśli masz coś do zgłoszenia, to napisz proszę.

48 minut temu, Marcinus napisał:

Proszę nie prowokować. Wyraziłem swoje zdanie na temat tytułu.

Mam, ale zgłoszę to do administracji.

3 godziny temu, jezz napisał:

Chyba też służy do zgłaszania spraw związanych z moderacją, na co wskazuje tytuł.

3 godziny temu, Marcinus napisał:

2 godziny temu, jezz napisał:

Proszę nie prowokować. Wyraziłem swoje zdanie na temat tytułu.

Mam, ale zgłoszę to do administracji.

Sam cwaniaku prowokujesz, próbowałeś wbic szpilę modowi , że niby nie wie dokładnie do czego słuzy ten temat

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy
W dniu 8.07.2022 o 14:54, MV2 napisał:

To proszę w końcu zamknąć . To nie ja wymyśliłem ,,łączenie kont" .

Po tym jak wszędzie oświadczał Pan o fakcie bycia Mysza13 postanowiłem że połączenie kont będzie poprawnym zabiegiem. 

W dniu 9.07.2022 o 10:10, cir napisał:

a do zgłaszania nie słuzy aby stosowna funkcja/zakładka ?

O to własnie proszę a nie o wpisywanie tutaj. Przycisk jest "Zgłoś !" 

W dniu 9.07.2022 o 11:05, cir napisał:

prosze aby dotyczyło to wszystkich userów aby wreszcie zakonczyc mielenie awantur personalnych w tym watku

Też o to bym prosił.

W dniu 9.07.2022 o 17:43, jar1 napisał:

Tytuł jest jaki jest. Jak widać mylący:)

Oj bez przesady po prostu jak by tak każdy tutaj zgłaszał problemy to cieżko by było cokolwiek tutaj odnaleźć i tym bardziej pomóc.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

47 minut temu, Espectro napisał:

Oj bez przesady po prostu jak by tak każdy tutaj zgłaszał problemy to cieżko by było cokolwiek tutaj odnaleźć i tym bardziej pomóc.

od samego początku miał to byc watek techniczny który chyba zastapił wczesniejszy "techniczny" wiec sprawa jest jasna do czego jest ten watek

do "naparzania " miał słuzyc watek " na luzie" problem tylko taki ze moderacja w "na luzie" nie chciała pisać 🙂 a bez moderacji nawalanki i uzalanie sie nad soba  traca cały urok

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Administratorzy
7 minut temu, cir napisał:

problem tylko taki ze moderacja w "na luzie" nie chciała pisać

Pisać o czym ?

Ile punktów Sparton wyłapał za ten wpis?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

40 minut temu, d-t-x napisał:

Ukryta Zawartość

Ja bym mu nie przyznał ani jednego.

Nie sposób mieć pretensji, ni żadnego wpływu na rozwielitkę i jej głębię przemyśleń.

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
5 godzin temu, d-t-x napisał:

Bez tytułu.png

Ze 2 uzbierał ale Ci co doprowadzili do takowych wpisów także po jednym.

Chyba że wulgaryzm. 

gerus6 potwierdzi. 

Obrzucanie się g..... w temacie to nie ładna zabawa i zawsze będzie fajnie do momentu zgłoszenia. 

To dobrze, że nie więcej, bo nie wyobrażam sobie sytuacji, gdy tak wybitnej postaci, tyle wnoszącej na forum, miałoby tu zabraknąć.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Ukryta Zawartość

Powyższy mem wyraźnie gani Polskę i panujące w niej porządki. Dlaczego więc został usunięty z wątku "Gańmy Polskę?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty
  • Administratorzy
12 godzin temu, toptwenty napisał:

292871651_5472781196117405_7987645845422027872_n.thumb.jpg.35047d2c1017557b57a5a929a98351d4.jpg

Powyższy mem wyraźnie gani Polskę i panujące w niej porządki. Dlaczego więc został usunięty z wątku "Gańmy Polskę?

ok. Ciesze się że sprawa została wyjaśniona.

Punkty cofam choć otrzymał Pan ich 0 za ten wpis.

Jednakże prosiłbym o wpisy bardziej na temat typu dokładne sformułowania za co "Ganimy Polskę" a ten obrazek mocno zaciąga polityką lub memem do innego tematu. 

Miłego dnia.

Naprawdę? Za to dostałem ostrzeżenie i punkty? Przecież połowa wpisów w wątku o aktywnych monitorach jest nie na temat? Prezentacja płytki z technikami nagraniowymi jest netykietą i nie na temat? Coś musiało kogoś zaboleć, że zgłosił ten wpis.

image.png.ac8cb90aa9d69c86652dcf12a928d987.png

Parker's Mood

• Administratorzy
2 godziny temu, Chicago napisał:

Przecież połowa wpisów w wątku o aktywnych monitorach jest nie na temat

I to uprawnia Pana do pisania nie na temat. ? Od dłuższego czasu moderacja czyści owy wątek i wojenki jakie tam powstają. Jest tyle tematów do pisania o wszystkim i niczym poza tymi tematami stricte stworzonymi do konkretnych rozmów. Tematykę proszę uszanować.

Poza tym to 1pkt tylko a nie 3 lub więcej jak za trolling w temacie. 

13 minut temu, Espectro napisał:

I to uprawnia Pana do pisania nie na temat. ? Od dłuższego czasu moderacja czyści owy wątek i wojenki jakie tam powstają. Jest tyle tematów do pisania o wszystkim i niczym poza tymi tematami stricte stworzonymi do konkretnych rozmów. Tematykę proszę uszanować.

Poza tym to 1pkt tylko a nie 3 lub więcej jak za trolling w temacie. 

Za brak linku gdzie można posłuchać tej płyty proponuje dwa punkty 😉 

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

13 minut temu, Espectro napisał:

I to uprawnia Pana do pisania nie na temat

Czy demonstracyjna płyta ukazująca techniki nagrywania w wątku, w którym dyskutuje się o aktywnych monitorach, przestrzeni, sposobach prezentacji, pomieszczeniach… jest trollingiem? Nie powiedziałbym tego. 

Parker's Mood

• Administratorzy
6 minut temu, Chicago napisał:

Czy demonstracyjna płyta ukazująca techniki nagrywania w wątku, w którym dyskutuje się o aktywnych monitorach, przestrzeni, sposobach prezentacji, pomieszczeniach… jest trollingiem? Nie powiedziałbym tego. 

Nie na temat i świadome zanieczyszczanie tematu. 

Wchodząc na Forum, na górze strony mamy trzy poziome równoległe kreski. Tam się pojawiają powiadomienia i jest kopertka do priv. Pod spodem jest znak tzw. "ptaszek" aby odznaczać Forum  jako przeczytane. 

To nie jest dobre sąsiedztwo. Przeglądając ze smartfona, jeśli ktoś ma mało zgrabne palce bardzo często zaglądając na powiadomienia niechcący dotyka się tego "ptaszka". Teoretycznie Forum pyta czy aby na pewno chcę odznaczyć jako przeczytane i powinienem potwierdzić. Ale dwukrotne dotknięcie "ptaszka" też jest rozumiane jako potwierdzenie mojej zgody. 

Proponuję: (a) albo przenieść "ptaszka" gdzieś dalej; (b) albo zrobić programowo tak, że nawet wielokrotne dotknięcie "ptaszka" (i tylko to) nie będzie odznaczać Forum jako w całości przeczytanego, gdyż do takiego odznaczenia będzie konieczne potwierdzenie pytania pojawiającego się na dole strony.

• Administratorzy
53 minuty temu, Bobcat napisał:

Wchodząc na Forum, na górze strony mamy trzy poziome równoległe kreski. Tam się pojawiają powiadomienia i jest kopertka do priv. Pod spodem jest znak tzw. "ptaszek" aby odznaczać Forum  jako przeczytane. 

To nie jest dobre sąsiedztwo. Przeglądając ze smartfona, jeśli ktoś ma mało zgrabne palce bardzo często zaglądając na powiadomienia niechcący dotyka się tego "ptaszka". Teoretycznie Forum pyta czy aby na pewno chcę odznaczyć jako przeczytane i powinienem potwierdzić. Ale dwukrotne dotknięcie "ptaszka" też jest rozumiane jako potwierdzenie mojej zgody. 

Proponuję: (a) albo przenieść "ptaszka" gdzieś dalej; (b) albo zrobić programowo tak, że nawet wielokrotne dotknięcie "ptaszka" (i tylko to) nie będzie odznaczać Forum jako w całości przeczytanego, gdyż do takiego odznaczenia będzie konieczne potwierdzenie pytania pojawiającego się na dole strony.

Mówimy o tym ekranie? 

Screenshot_20220713-175306_Chrome.jpg

8 minut temu, Espectro napisał:

Mówimy o tym ekranie? 

Tak. O tym ekranie. Nie tylko na takim motywie. Na każdym motywie to jest i wszędzie występuje problem zupełnie przypadkowego i bez świadomego zamiaru odznaczania Forum jako przeczytanego.

39 minut temu, Bobcat napisał:

...występuje problem zupełnie przypadkowego i bez świadomego zamiaru odznaczania Forum jako przeczytanego.

Potwierdzam.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
13 godzin temu, tomek4 napisał:

Na sąsiednim, aby oznaczyć całe forum jako przeczytane, trzeba wejść w Menu co utrudnia przypadkowe kliknięcie.

Tak też było i wcześniej. Ok postaram się albo rozsunąć delikatnie przyciski albo przeniosę do menu jak było dotychczas.

2 minuty temu, Espectro napisał:

Tak też było i wcześniej. Ok postaram się albo rozsunąć delikatnie przyciski albo przeniosę do menu jak było dotychczas.

Najlepiej chyba byłoby przenieść do menu. To całkowicie rozwiązałoby problem.

• Administratorzy
1 minutę temu, Bobcat napisał:

Najlepiej chyba byłoby przenieść do menu. To całkowicie rozwiązałoby problem.

Tylko ten przycisk ? a reszta ? 

Jest jeszcze takie rozwiązanie.

image.png

Łatwiej trafić palcem w takowe.

2 minuty temu, Espectro napisał:

Tylko ten przycisk ? a reszta ? 

Jest jeszcze takie rozwiązanie.

Za blisko. Warto całkowicie wyeliminować możliwość przypadkowego dotknięcia "ptaszka".

Inne przyciski mogą być gdziekolwiek, gdyż nie powodują aż takich istotnych skutków jak "ptaszek" do oznaczania całego Forum jako przeczytanego. 

Jeśli chciałby Pan jednak pozostawić te przyciski w tym miejscu - to może zamienić miejscami "ptaszka" i "Bocznicę"?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.