Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do Audio Stream Magic 6

Waldi Iwańczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam zamiar kupić Stream Magic 6 i chciałbym dopasować jakiś wzmacniacz nadmienię że nad kolumnami jeszcze nie myślałem ale najbardziej odpowiadały by podstawkowe a moje pomieszczenie to 25m2 . a to wzmacniacze ,który byście poradzili żeby wybrać chyba że macie jakieś inne propozycje przyjmne gdyż moja wiedza na ten temat jest znikoma. Pozdrawiam .http://allegro.pl/arcam-a18-i4290463049.htmlhttp://allegro.pl/sherwood-ax-7-r-dwa-trafa-100-oryginal-i4291534763.htmlhttp://allegro.pl/arcam-a18-i4290463049.htmlhttp://allegro.pl/rotel-ra-1062-i4300019431.html

https://www.audiostereo.pl/topic/112085-wzmacniacz-do-audio-stream-magic-6/

Witaj,

nie podałeś żadnych informacji dotyczących Twoich preferencji brzmieniowych, wybór wzmacniacza jest także uzależniony od kolumn, jakie bedą pracowały w Twoim systemie. Podaj proszę więcej informacje.

Z mojej strony zwróciłbym uwagę na opcje zastosowania do SM6 końcówki mocy. Odtwarzacz ma wbudowany przyzwoity przedwzmacniacz, tak wiec spokojnie całym systemem możesz sterować z poziomu Stream Magic 6. Taka konfiguracja w danym przedziale cenowym pozwoli ci na wybór wyższej klasy końcówki mocy.

Czekam na szczegóły, podaj także budżet za cały system z kolumnami.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witam mam zamiar kupić Stream Magic 6 i chciałbym dopasować jakiś wzmacniacz nadmienię że nad kolumnami jeszcze nie myślałem ale najbardziej odpowiadały by podstawkowe a moje pomieszczenie to 25m2 .

Do takiego dobrego DACa wzmacniacz powinien też być dobry a te które podałeś są bardzo średnie skoro na DAC chcesz wydac ok 3000 pln to na wzmacniacz też by się przydało minimum 2500 pln a kolumny powinny być jeszcze droższe inaczej nie ma sensu wydawać 3000 pln na DACa .

SM6 + końcówka PAM + Kef R300

Sroższa i dużo lepsza opcja

SM6 + KrellS300i ( po XLRach ) + Kef R300

S300i używkę kupisz za około 5000zł

witam a ja chciałem przeznaczyć na wszystko 6-7 tyś głównie będę słuchał radia internetowego a przeczytałem dobre opinie o SM6 i pomyślałem o tym i do tego chce dobrać jakiś używany wzmacniacz a kolumny podstawkowe takie które mógłbym zawiesić na ścianie lub uchwytach chociaż mój salon ma 25m2 to nie mam miejsca na podłogówki , wcześniej myślałem o zakupie Denon DNP-720 AE ale po przeczytaniu opini o SM6 zdecydowałem się właśnie na niego bo chcę jeszcze tv podłączyć a w póżniejszym czasie bluray no a teraz nie wiem co zrobić możesz coś doradzić?

witam a ja chciałem przeznaczyć na wszystko 6-7 tyś głównie będę słuchał radia internetowego a przeczytałem dobre opinie o SM6 i pomyślałem o tym i do tego chce dobrać jakiś używany wzmacniacz a kolumny podstawkowe takie które mógłbym zawiesić na ścianie lub uchwytach chociaż mój salon ma 25m2 to nie mam miejsca na podłogówki , wcześniej myślałem o zakupie Denon DNP-720 AE ale po przeczytaniu opini o SM6 zdecydowałem się właśnie na niego bo chcę jeszcze tv podłączyć a w póżniejszym czasie bluray no a teraz nie wiem co zrobić możesz coś doradzić?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a coś takiego ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak te kolumny maja wisieć gdzieś na uchwytach to nie wiem czy jest sens inwestować w SM6 .

Szukaj kolumn które grają poprawnie siedząc na ścianie . Tu właśnie Kefy z głośnikiem coaxialnym mogły by dać radę .

Jak te kolumny maja wisieć gdzieś na uchwytach to nie wiem czy jest sens inwestować w SM6 .

Szukaj kolumn które grają poprawnie siedząc na ścianie . Tu właśnie Kefy z głośnikiem coaxialnym mogły by dać radę .

dzięki za podpowiedz to chyba zdecyduje się na denona DNP-720 AE ze wzmacniaczem Denon PMA -720 a do tego kolumny Dali Lektor 3 a te chyba można zawiesić na ścianie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.