Jump to content
IGNORED

Wzmacniacz do Audio Stream Magic 6

Waldi Iwańczyk

Recommended Posts

Witam mam zamiar kupić Stream Magic 6 i chciałbym dopasować jakiś wzmacniacz nadmienię że nad kolumnami jeszcze nie myślałem ale najbardziej odpowiadały by podstawkowe a moje pomieszczenie to 25m2 . a to wzmacniacze ,który byście poradzili żeby wybrać chyba że macie jakieś inne propozycje przyjmne gdyż moja wiedza na ten temat jest znikoma. Pozdrawiam .http://allegro.pl/arcam-a18-i4290463049.htmlhttp://allegro.pl/sherwood-ax-7-r-dwa-trafa-100-oryginal-i4291534763.htmlhttp://allegro.pl/arcam-a18-i4290463049.htmlhttp://allegro.pl/rotel-ra-1062-i4300019431.html

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witaj,

nie podałeś żadnych informacji dotyczących Twoich preferencji brzmieniowych, wybór wzmacniacza jest także uzależniony od kolumn, jakie bedą pracowały w Twoim systemie. Podaj proszę więcej informacje.

Z mojej strony zwróciłbym uwagę na opcje zastosowania do SM6 końcówki mocy. Odtwarzacz ma wbudowany przyzwoity przedwzmacniacz, tak wiec spokojnie całym systemem możesz sterować z poziomu Stream Magic 6. Taka konfiguracja w danym przedziale cenowym pozwoli ci na wybór wyższej klasy końcówki mocy.

Czekam na szczegóły, podaj także budżet za cały system z kolumnami.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witam mam zamiar kupić Stream Magic 6 i chciałbym dopasować jakiś wzmacniacz nadmienię że nad kolumnami jeszcze nie myślałem ale najbardziej odpowiadały by podstawkowe a moje pomieszczenie to 25m2 .

Do takiego dobrego DACa wzmacniacz powinien też być dobry a te które podałeś są bardzo średnie skoro na DAC chcesz wydac ok 3000 pln to na wzmacniacz też by się przydało minimum 2500 pln a kolumny powinny być jeszcze droższe inaczej nie ma sensu wydawać 3000 pln na DACa .

Hidden Content

SM6 + końcówka PAM + Kef R300

Sroższa i dużo lepsza opcja

SM6 + KrellS300i ( po XLRach ) + Kef R300

S300i używkę kupisz za około 5000zł

witam a ja chciałem przeznaczyć na wszystko 6-7 tyś głównie będę słuchał radia internetowego a przeczytałem dobre opinie o SM6 i pomyślałem o tym i do tego chce dobrać jakiś używany wzmacniacz a kolumny podstawkowe takie które mógłbym zawiesić na ścianie lub uchwytach chociaż mój salon ma 25m2 to nie mam miejsca na podłogówki , wcześniej myślałem o zakupie Denon DNP-720 AE ale po przeczytaniu opini o SM6 zdecydowałem się właśnie na niego bo chcę jeszcze tv podłączyć a w póżniejszym czasie bluray no a teraz nie wiem co zrobić możesz coś doradzić?

witam a ja chciałem przeznaczyć na wszystko 6-7 tyś głównie będę słuchał radia internetowego a przeczytałem dobre opinie o SM6 i pomyślałem o tym i do tego chce dobrać jakiś używany wzmacniacz a kolumny podstawkowe takie które mógłbym zawiesić na ścianie lub uchwytach chociaż mój salon ma 25m2 to nie mam miejsca na podłogówki , wcześniej myślałem o zakupie Denon DNP-720 AE ale po przeczytaniu opini o SM6 zdecydowałem się właśnie na niego bo chcę jeszcze tv podłączyć a w póżniejszym czasie bluray no a teraz nie wiem co zrobić możesz coś doradzić?

Hidden Content

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a coś takiego ?

Hidden Content

Hidden Content

Kolumny podwieszone na ścianach to - delikatnie rzecz ujmując - poroniony pomysł. W ogóle nie ma sensu w takim układzie inwestować w sprzęt za taką kasę.

Hidden Content

Jak te kolumny maja wisieć gdzieś na uchwytach to nie wiem czy jest sens inwestować w SM6 .

Szukaj kolumn które grają poprawnie siedząc na ścianie . Tu właśnie Kefy z głośnikiem coaxialnym mogły by dać radę .

Hidden Content

Jak te kolumny maja wisieć gdzieś na uchwytach to nie wiem czy jest sens inwestować w SM6 .

Szukaj kolumn które grają poprawnie siedząc na ścianie . Tu właśnie Kefy z głośnikiem coaxialnym mogły by dać radę .

dzięki za podpowiedz to chyba zdecyduje się na denona DNP-720 AE ze wzmacniaczem Denon PMA -720 a do tego kolumny Dali Lektor 3 a te chyba można zawiesić na ścianie.

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.