Skocz do zawartości
IGNORED

Wharfedale Jade 7 - gdzie posłuchać?

Macieksss

Rekomendowane odpowiedzi

W Media / Saturnach je maja. Odsłuchaj i zapomnij :)

O czym ty człowieku mówisz. W jakim Media czy Saturnie je mają?

Nie wiem gdzie koło Szczecina ale na pewno warto posłuchać jeśli szuka się spokojnego i relaksującego brzmienia z lekkim ociepleniem klimatu.

Szukam sporych kolumn (pokój ok 60m2) w rozsądnej cenie. Te przykuły moją uwagę, ponieważ w jednym ze sklepów kosztują 3300/szt. Jako konkurenta wybrałem dosyć leciwe używki: audiovector 6. Jednak póki co, oba zestawy znajdują się w odległości większej niż 500km co troche utrudnia przeprowadzenie odsłuchu ;)

Obecnie graja Dali Ikon 7. Problemem jest przede wszystkim bas, który jest bardzo słabo zróznicowany (jedna barwa "buczenia" na różnych częstotliwościach) oraz sypiąca szczegółami góra ale mało detaliczna, co powoduje efekt papki i szeleszczenia. Od nowych kolumn oczekiwałbym również większej melodyjności, dłuższego wybrzmiewania dźwięków.

O czym ty człowieku mówisz. W jakim Media czy Saturnie je mają?

Takie sklepy Media Mark i Saturn. Widziałem w nich te kolumny. U mnie w Krakowie mają je w Mediaku.

A to że bliżej może być na zachód to juz inna sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.