Skocz do zawartości
IGNORED

WIMP i nc+

BeLesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, jeśli śmiecę tym tematem na tym forum, ale zupełnie nie wiem, gdzie indziej mógłbym go umieścić.

Mam prośbę do wszystkich użytkowników WIMPa i jednocześnie abonentów NC+.

Korzystam z opcji streamingu WIMP przez dekoder Turbo Box + z NC+

W zasadzie powinienem napisać - korzystałem, bo od 16 czerwca nie potrafię się zalogować.

Po kontakcie z biurem obsługi klienta dowiedziałem się, że nic się nie stało, bo skoro nie mam WIMPA kupionego w NC+ tylko bezpośrednio (a tak jest) to nigdy nie mogłem odbierać przez dekoder NC+

Tyle że przez rok odbierałem.

Przypadkowo zbiegło się to w czasie z dziwnymi zmianami w oprogramowaniu tunera (niestety - na gorsze).

Proszę o informację, czy ktoś z Was - podobnie jak ja - ma (miał) WIMPa kupionego nie w NC+ (tylko w PLAY albo bezpośrednio od WIMP) i korzystał ze streamingu przez dekoder NC+ podpięty do internetu?

Robią ze mnie głupka, co mi się bardzo nie podoba.

Pozdrawiam - Leszek

Jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi :) Zapewne nc+ ma jakąś prowizję od każdego abonamentu wykupionego na ich stronie.

Napisz do WIMP'a ([email protected]) i niech się dogadują między sobą. Choć wcale się nie zdziwię jak będziesz musiał anulować dotychczasową subskrypcję i wykupić za pośrednictwem strony nc+. Ciekawe czy wykupienie subskrypcji poprzez nc+ umożliwi odtwarzanie na innych urządzeniach? Z nimi nie ma nic pewnego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.