Skocz do zawartości
IGNORED

projektor

szpakson

Rekomendowane odpowiedzi

witam.mógłby ktoś podpowiedzieć czy warto?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nie znam niemieckiego jak by mi ktoś napisał jak sprzedawca opisał ten sprzęt.pzdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Warto i to nawet bardzo. Wedle opisu projektor ma 65 godzin na drugiej lampie, ogolem przebieg kilkaset godzin, druga lampa byla w komplecie i sprzedajacy ja wymienil bo myslal ze obraz bedzie jasniejszy ale nie byl...za te pieniadze to bardzo dobra oferta, ten projektor bazuje na technologii Sony SXRD. Ciezko bedzie w tej cenie znalezc cos lepszego..Problem jest z wysylka gdyz ta jest tylko na terenie Niemiec.

Mysle ze tych projektorow nawet nie wypada porownywac, Epson to raczej dolna polka kierowana przede wszystkim do graczy, Mitsubishi to flagowy model kosztujacy 3 lata temu majatek. Bije na glowe epsona w kwestii kontrastu, odwzorowania czerni, jakosci wykonania, jakosci optyki itp itd. Mitsubishi kupil bym chocby z uwagi na fakt jak jest wykonany, Epson bedzie przynim wygladal jak zabawka, nie tylko na ekranie ale i na suficie.

Ja bym sie nie zastanawial i bral HC9000, w tej cenie to naprawde niezla okazja.

Tutaj jest niezle review wraz ze spora iloscia zdjec wykonania HC9000:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzięki za zainteresowanie tematem.Problem, tylko sprzedawca nie przyjmuje zwrotów i nie daje żadnej gwarancji niestety,więc jak dla mnie za duże ryzyko.Chyba że ktoś z forumowicz jest z tego regionu i mógłby sprawdzić sprzęt.U nas na allegro są dwa ciekawe sprzęty mitshubishi hc 7800 lampa 1800 godzin oraz sony hw15 280godzin.pierwszy wystawiony za 4200 drugi za 3 tysiące.Ktoś mógłby o którymś z nich coś napisać, czy warto?.Mój budżet to jakieś 4 tys plus minus,chyba że macie inne propozycje.Dodam że do tej pory korzystam epsona tw 700 i chciałbym żeby było lepiej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.