Jump to content
IGNORED

Co wybrac na początek, kilka propozycji.

winiarsko

Recommended Posts

Witam, ponieważ będę się przeprowadzał do nowego mieszkania i jeszcze jest czas na decyzje wiec pytam teraz. A mianowice salon ma koło 22 m2 choć jest niski(2,45 wysokości) Chce zakupić jakąs alternatywę do głosnikow z telewizora, aktualnie mam podpiętą stara wieże panasonic S.C. pmx2, która powiem wam, ze mimo wieku(koło 8 ) gra naprawdę swietnie! choć nie słuchałem wielu zestawów a wieza sony za 300 zł od rodzicow nie gra tak fajnie nawet w 15 procentach, ale do rzeczy, aktualnie ta wieza gra w pokoju 13m2 i tak jak mówiłem jest ok, ale do nowego mieszkania zastanawiam się nad czyms innym i tak mogę mieć za flaszke amplituner Panasonic sa he75, tylko do tego głośniki i teraz jakie? tak do około 1500 zł, myślałem nad JBL es 30 bądź używanymi es 80. Nastepna opcja to nowy zestaw onkyo LS3100, co sądzicie? Czy może zostawić to wszystko i zostać przy miniwieży panasonic? Czy może macie jakieś inne propozycje czegos fajnego ale co by nie zajmowało dużo miejsca i zestaw stereo w ostateczności 2.1. Pozdrawiam:)

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witaj,

jeśli zależy Ci na uzyskaniu możliwie najlepszej jakości dźwięku, proponuję zastosować amplituner Panasonic (szczególnie na początek, w przyszłości proponuję nowy wzmacniacz) oraz kolumny Pylon Audio Pearl 25 lub Indiana Line Nota 550. Są to dobre, uniwersalne rozwiązania, które powinny Cię w pełni usatysfakcjonować.

Zapraszam serdecznie na odsłuchy do naszego salonu.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

a co powiecie na pylon topaz 15? nie chciał bym dokupować subwofera wiec nie ukrywam, ze zależy mi na "większym" basie ale nei chce żeby to był bas jak z głosnikow komputerowych taki dudniący tylko szybkie czyste uderzenie

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.