Skocz do zawartości
IGNORED

dBPoweramp

smykus_likas

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, że jest to możliwe. Wybierasz z zakładki RIP To : multi encoder. Następnie wybierasz format, który cię interesuje np. Wave, dodaj następny format np. Flac, następnie w każdym z nich wybierz miejsce, gdzie zapisze ci program każdy format. Można nawet więcej na raz dekodować, program jest świetny, ja używam już go od jakiegoś czasu.

Wolałbym jednokrotnie :) EAC to umożliwia, nie wiem jak dB. Łatwiej mi dwukrotnie zripowac krążek, niż bawić się w konwertowanie.

Za to uwielbiam unices, że na zawołanie jest terminal z uzupełnianiem.

$ flac -d *.flac

Na moim lapku 1 minuta i mam pliki wav.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Nie tylko u Ciebie tak jest, u mnie też, na "windzie". :)

Ale jakoś się nie przyjęło, fajnie że idą zmiany ale jak się z uporem maniaka wciskało ludziom przez lata cmd.exe czyli namiastkę msdos to trudno się dziwić.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Oczywiście, że jest to możliwe. Wybierasz z zakładki RIP To : multi encoder. Następnie wybierasz format, który cię interesuje np. Wave, dodaj następny format np. Flac, następnie w każdym z nich wybierz miejsce, gdzie zapisze ci program każdy format. Można nawet więcej na raz dekodować, program jest świetny, ja używam już go od jakiegoś czasu.

Jeszcze raz wielkie dzięki. Idealnie śmiga. Wav na jeden dysk, flac na drugi.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Czy jest możliwość zapisywania do plików danych dotyczących płyt (artysta, tytuł, utwory, coś na wzór "eksportuj informacje o płycie" z EAC),

Może być plik tekstowy. Potrzebuję wydrukować sobie okładkę (tzn, tylko artysta/płyta i spis utworów).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.