Skocz do zawartości
IGNORED

Sluchawki + karta (350 zł)

kowalucha

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

kolega potrzebuję sluchawek do komputera. Głównie slucha muzyki elektronicznej. Słuchawki będą używane w cichym pomieszczeniu, podpinane będą do PC'ta - stąd potrzeba calego zestawu. Sluchawki + karte PCI do 350 zł. Jak mówiłem, nie koniecznie potrzeba sluchawek zamkniętych. Słuchawki muszą być na prawdę wygodnę, w których można siedzieć parę, albo nawet parę naście godzin bez dyskomfortu. Cóż mogę więcej powiedzieć? Nic nie przychodzi mi na myśl. Poprzednimi słuchawkami kolegi były 'Gamingowe' Siberie v2, także nie potrzeba dużo żeby ich przebić. Ostatnim warunkiem jest długa żywotność / gwarancja.

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/113444-sluchawki-karta-350-z%C5%82/

Bo to raczej nie to forum. A i budzet na dwie zabawki troszke lichy, nie ma z czym poszalec.

Uderz z tym pytaniem, a lepiej jak to zrobi kolega na forum.mp3store.pl

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Ja bym wpakowal te 350 w sluchawki i dal se siana z kartą. No bez kitu za tyle to obu rzeczy nie ma sensu powaznie. Karta bedzie niewiele lepsza od cywilizowanych integr albo i to nie. Dokladniej ja np. dysponuje plyta glowna Sabertooth P67, a w starym kompie mialem wiekowego Soundblastera Audigy SE i mial wyzszy poziom szumu niz integra w Asusie mimo ze ta dzwiekowka teraz chodzi po niecale 100zl, jak kolega ma gamingowy komp to tez pewnie ma jakas nienajgorsza m/b wiec ta integra nie powinna byc taka tragiczna. Przynajmniej jak na sluchawki w takiej cenie. Na upartego ja np. slucham na Beyerdynamicach DT770 z integry w laptopie i daje rade. Co do samych sluchawek to nie jestem pewien. Moze jakies AKG. Nie operuje w tym przedziale cenowym chociaz na pewno mozna dostac jakis sensowny sprzet za 350 zl pewnie ktos doradzi. Moze zmien temat na same sluchawki albo zaloz nowy temat czy cos

I to jeszcze kolega, hmmm...

No to niech kolega posłucha czegoś firm AKG, Senheiser, Bayerdynamic, Koss, Shure, Audio Technica, Dennon, Ultrasone. Na pewno coś mu się spodoba i trafi w jego gust muzyczny.

Jeszcze coś do poczytania, żebyś psów na mnie nie wieszał, za zbytnią precyzję odpowiedzi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.