Skocz do zawartości
IGNORED

Polskie znaki na wyświetlaczach LCD odtwarzaczy strumienowych

ayran

Rekomendowane odpowiedzi

Pytałem się już na pcaudio ale tam mi nikt nie odpowiedział. Być może czytelnicy pcaudio nie używają odtwarzaczy strumieniowych? Może tutaj będę miał szczęście. Mianowicie czy szanowni forumowicze mogą mi powiedzieć, czy odtwarzacze strumieniowe wyposażone w wyświetlacze LCD potrafią na tych wyświetlaczach prezentować tagi zawierające polskie znaki i cyrylicę? Chodzi mi np. o Brystona, Linna, CA NP30.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Sprawdzę dzisiaj LINNa.

To dobre pytanie.

Ja z zasady przy ripowaniu płyt nie używam żadnych narodowych znaków.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Linny polskie znaki wyświetlają, podobnie jak inne narodowe (francuskie, niemieckie, itp.). Cyrylicy nie mam, więc nie sprawdzę.

Linny polskie znaki wyświetlają, podobnie jak inne narodowe (francuskie, niemieckie, itp.). Cyrylicy nie mam, więc nie sprawdzę.

A co z Klimaxem dla mnie? Cisza jak pośmierci organisty. O wycieczce do Szkocji "do ... LINNa" czyli na single malty to już nie wspomnę ...

:)

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

A mógłbym prosić jaką fotkę? Nie wiem czemu ale nikt takiej fotki w internecie nie udostępnił.

A mógłbym prosić jaką fotkę? Nie wiem czemu ale nikt takiej fotki w internecie nie udostępnił.

Unicode to m.in. hebrajski i cyrylica. Albo to jest banalne i działa i nikt sobie nie strzelił fotki albo nie działa.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Zrobię plik testowy i wrzucę fotkę. Postaram się wrzucić wszystkie znaki narodowe.

Chociaż tutaj jest to już napisane:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzięki, to mi wystarczy. Wiem już co chciałem wiedzieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.