Jump to content
IGNORED

Amplituner do 400zł który napędzi Magnaty supreme 202

Wojtek1295

Recommended Posts

Witam z tej strony Wojtek , nie jestem audiofilem ale lubię posłuchać muzyki w trybie 2.1 posiadam teraz ampli sony z dolnej półki(zestaw z rtvagd po 1500zł nie muszę kończyć...Sony STR-KSL700) suba koda harmony sw5200(wiem nie pochwalacie sprzętu tej firmy ale subwoofer miło mnie zaskoczył i sam nie byłem przekonany do jego zakupu) do tego monitory Taga harmony Tps-500s , Zamierzam kupić magnaty supreme 202 i sprzedać tagi. Moje pytanie jest następujące ; Jaki amplituner byście mi doradzili który by coś wydobył z magnatów (a może macie inne propozycje na monitory do 500zł?) ? zależy mi na ampli a nie na wzmacniaczy stereo bo ma wejście na suba aktywnego. Czytałem dużo na forach ale wnioskuje że nie każdy ampli gra dobrze w trybie 2.1. Będę wdzięczy jak ktoś się zainteresuje i chciałby mi pomóc.

Cena amplitunera chciałbym żeby nie przekraczała 420zł z przesyłką

moje typy to DENON AVR-1509 , Pioneer VSX-D514 YAMAHA RX-V450

Wysyłajcie linki z propozycjami lub nazwy

Z góry dziękuje :)

Pozdrawiam.

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Guest numik

(Konto usunięte)

Witam z tej strony Wojtek , nie jestem audiofilem ale lubię posłuchać muzyki w trybie 2.1 posiadam teraz ampli sony z dolnej półki(zestaw z rtvagd po 1500zł nie muszę kończyć...Sony STR-KSL700) suba koda harmony sw5200(wiem nie pochwalacie sprzętu tej firmy ale subwoofer miło mnie zaskoczył i sam nie byłem przekonany do jego zakupu) do tego monitory Taga harmony Tps-500s , Zamierzam kupić magnaty supreme 202 i sprzedać tagi. Moje pytanie jest następujące ; Jaki amplituner byście mi doradzili który by coś wydobył z magnatów (a może macie inne propozycje na monitory do 500zł?) ? zależy mi na ampli a nie na wzmacniaczy stereo bo ma wejście na suba aktywnego. Czytałem dużo na forach ale wnioskuje że nie każdy ampli gra dobrze w trybie 2.1. Będę wdzięczy jak ktoś się zainteresuje i chciałby mi pomóc.

Cena amplitunera chciałbym żeby nie przekraczała 420zł z przesyłką

moje typy to DENON AVR-1509 , Pioneer VSX-D514 YAMAHA RX-V450

Wysyłajcie linki z propozycjami lub nazwy

Z góry dziękuje :)

Pozdrawiam.

Marantz SR-5200 albo HK AVR-3000

zależy mi na ampli a nie na wzmacniaczy stereo bo ma wejście na suba aktywnego

Wiele wzmacniaczy ma wyjście na suba aktywnego i zawsze będą lepsze brzmieniowo od amplitunera za taką samą cenę.

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.