Skocz do zawartości
IGNORED

Tam nie mogę, pytam tu - czyli wątek mój ostatni.

Gość dziadekwłodek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Przed 10 dniami zgłosiłem wniosek o likwidacje konta dziadekwłodek połączoną z żądaniem zamknięcia moich autorskich wątków oraz zastrzeżeniem, że po upływie 5 lat nie wyrażam zgody na dalsze rozpowszechnianie moich wpisów. Po ok. 10 dniach konto miało zostać wygaszone. Nic takiego się nie nastąpiło. Moja decyzja jest ostateczna. Nie wiem czemu najwyższe czynniki decyzyjne ociągają się z likwidacja mojego konta. Dlatego ponawiam wniosek w ten sposób.

Wylogowac się wyczyścić historie orzegladarki haslo login to wszystko. ... po co te problemy. ...

chwilowy brak działalności w audio.

Gość Gość

(Konto usunięte)

Tu popieram autora tematu.

Jak jest jasna i klarowna procedura przystapienia do tego tego forum, to powinny też być określone zasady opuszczenia tego grona.

Jak chciałem wypisać się z HDTV, to też stukałem do nich o to nadaremnie. Dopiero jak na naszym forum zaczepił ich moderatorów i pytałem, czemu to nie chcą mnie wykreślić ze swojego grona, to chyba zrobiło się im głupio i mnie wykreślili. Chociaż nie do końca, bo na ich ,, forum'' widnieję od wtedy jako zbanowany:-)

Gość Gość

(Konto usunięte)

Widzę, że zmieniłeś swój manifest w sygnaturze.

Gdzie się podziało:

,,Odchodzę z AS i Bocznicy. Ma dość nadgorliwych i ograniczonych moderatorów. Rozważam założenie własnego bloga. ''

Dlaczego zniknęło?

Już nie odchodzisz?

odejście jest proste napisałem je wyżej w poscie, wystarczy decyzja i wylaczenie forum...

a reszta to dorabianie teorii... może autor cos chce wskurac tymi obietnicami i pewnie będzie dzialal i dzialal na forum chyba ze bana dostanie ba wpisy...

tzw. manifest za moderacje...

chwilowy brak działalności w audio.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

odejście jest proste napisałem je wyżej w poscie, wystarczy decyzja i wylaczenie forum...

a reszta to dorabianie teorii... może autor cos chce wskurac tymi obietnicami i pewnie będzie dzialal i dzialal na forum chyba ze bana dostanie ba wpisy...

tzw. manifest za moderacje...

To nie tak do końca. Napisałem jasno prosząc o zlikwidowanie mojego konta, zamkniecie autorskich wątków, itd. Bany nie są dla mnie żadną nowością. Przypuszczam, że dostałbym bana także za pochwałę działań moderacji i administracji - z uzasadnieniem, ze jest to atak na nie.

Piszę o tym w tym wątku, ponieważ zostałem zbanowany na stałe w wątku "Forum - sprawy techniczne i funkcjonalność" i to w dodatku w sposób kłócący się z Regulaminem i Netykietą. Ot taki kaprys.

Cel mam jeden - moje konto powinno zostać zlikwidowane, ponieważ jest to obowiązkiem zrządzających tym Forum w przypadku, gdy użytkownik tego żąda. Wynika to miedzy innymi z Ustawy o ochronie danych osobowych.

info do Admin1- było pisane wielokrotnie na forum jak zamknąć konto

pisanie w wątkach nic nie daje bo to nie jest oficjalne zgloszenie

EOT

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

info do Admin1- było pisane wielokrotnie na forum jak zamknąć konto

pisanie w wątkach nic nie daje bo to nie jest oficjalne zgloszenie

EOT

No to oświadczam ci, że zastosowałem się do oficjalnych wytycznych w tym zakresie. Admin1 zna temat i 11 bm. odpowiedział mi, że za maksymalne 10 dni moje konto będzie "wyzerowane".

nie sadze aby czytał ten watek , proponuje ponownie napisać do niego bo ile pamietam po to jest ten okres od zgloszenia do usunięcia aby nie było watpliwosci

rowniez napisze stosowne info do Admin1

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Z Admin1 pisałem na PW - najpierw podejmuje tematy regulaminowe, potem twierdzi, że jest od spraw technicznych. Z tych i innych rozmów szczególnie zapamiętałem głęboką aluzję albo radę, że jak się komuś Forum nie podoba to droga wolna. Jakoś nie bardzo.

PS.

Przy okazji odkryłem ostre czyszczenie nie tylko wpisów w watkach, ale także treści rozmów na moim PW.

Przed 10 dniami zgłosiłem wniosek o likwidacje konta dziadekwłodek połączoną z żądaniem zamknięcia moich autorskich wątków oraz zastrzeżeniem, że po upływie 5 lat nie wyrażam zgody na dalsze rozpowszechnianie moich wpisów. Po ok. 10 dniach konto miało zostać wygaszone. Nic takiego się nie nastąpiło. Moja decyzja jest ostateczna. Nie wiem czemu najwyższe czynniki decyzyjne ociągają się z likwidacja mojego konta. Dlatego ponawiam wniosek w ten sposób.

Szczerze mówiąc , bardzo szkoda , że odchodzi pan z Forum AS , lubiłem pana czytać i nie ukrywam , iż bardzo ceniłem pański głos w dyskusji (inteligentny i wyważony ) , i wprawdzie głupio mi o tym teraz mówić , ale często dawałem temu niemy wyraz stawianymi "szklaneczkami " , oczywiście szanuję pańską decyzję , niemniej szczerze ubolewam , że nas pan opuszcza .

Forum AS bez pana , panie DziadkuWłodku z całą pewnością będzie uboższe merytorycznie i ze względu na wnoszoną przez pana treść straci na atrakcyjności !

Z wyrazami sympatii i szacunku , Piotrek

P.S.

Być może nie będzie już okazji , to też życzę panu dziś i zawsze wszystkiego najlepszego , a przede wszystkim zdrowia i spokoju ducha , jeszcze raz chylę czoła , Piotrek .

Piotr

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

treści PW usuwają :) moderacja nie ma takich narzędzi

Zapewne komunikaty "usunięte" na czerwonym tle są dziełem modnych ostatnio zielonych ludzików.

Nie przesadzaj, pisał też poza bocznicą ale nie o hi-endzie:)

Na bocznicy ma kilka bardzo dobrych tematów i trochę szkoda...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Sporo wartościowych osób odeszło z tego forum. Nie ma się co dziwić, że stacza się ono na dno.

Jeżeli te tendencje się utrzymają (odpływ forumowiczów , kneblowanie ust , zamykanie niewygodnych tematów ,itd., itp. ) , to nie będzie po co tu wchodzić , serdeczności Arton .

A od kiedy to wpisy dziadkawlodka byly wartosciowe jak zerowal tylko na bocznicy. Chyba ze ktos lubil czytywac wypociny w stylu oneta.

Cóż , jeszcze się taki nie urodził , który by wszystkim dogodził , nawet Jezusa nie wszyscy kochali .

Piotr

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A od kiedy to wpisy dziadkawlodka byly wartosciowe jak zerowal tylko na bocznicy. Chyba ze ktos lubil czytywac wypociny w stylu oneta.

Rozumiem, że bardziej wartościowe wpisy o klockach, które sprzedajesz tu na AS i tu na Forum Audio: http://forum.audio.com.pl/rafal735r-m710.html

Ja na tym Forum jestem dla przyjemności, nie dla wspierania własnej działalności gospodarczej.

Nie przesadzaj, pisał też poza bocznicą ale nie o hi-endzie:)

(...)

Nie pisałem, ponieważ ani się na nim znam, ani nim się nie pasjonuję.

Rozumiem, że bardziej wartościowe wpisy o klockach, które sprzedajesz tu na AS i tu na Forum Audio:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja na tym Forum jestem dla przyjemności, nie dla wspierania własnej działalności gospodarczej.

Tak wiem, jestes dla przyjemnosci dosrywania innym ja ci cos nie ponosie. To juz wiem i przekonalem sie o tym jak mnie zmieszaliscie z gownem razem ze swoim zabnowanym kumplem partickiem. Tak wiec taki los i spotka ciebie, spadaj i nie wracaj. Nikt plakac nie bedzie i nie rob z siebie meczennika, bo jak mi cos nie odpowiada to nie pisze i tyle. I nie wylewaj tu swych zali, bo to wszystko na pokaz jest. I tak bedziesz tu trul kolejne lata.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

?👈

Gość

(Konto usunięte)

Mianowicie co nie pasuje? Konkretnie.

Już tłumaczę, już wyjaśniam. Twoja, aktualnie, wzmożona aktywność.

I tak bedziesz tu trul kolejne lata.

"trul"

pisze się przez ł jak łyrzwa :)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Tak wiem, jestes dla przyjemnosci dosrywania innym ja ci cos nie ponosie. To juz wiem i przekonalem sie o tym jak mnie zmieszaliscie z gownem razem ze swoim zabnowanym kumplem partickiem. Tak wiec taki los i spotka ciebie, spadaj i nie wracaj. Nikt plakac nie bedzie i nie rob z siebie meczennika, bo jak mi cos nie odpowiada to nie pisze i tyle. I nie wylewaj tu swych zali, bo to wszystko na pokaz jest. I tak bedziesz tu trul kolejne lata.

Wyluzuj. Wpadasz na watek i bez zdania racji obrażasz. Zajmij się handelkiem, a nie wyrażaniem tego rodzaju opinii. Zajmij się Allegro dzisiaj może tam kupisz denona prawie nowego za 100 zł, jutro wychwalisz go na tym Forum, a za kilka dni opchniesz. To jest wymierna wartość twoich wpisów. Zysk przy sprzedaży. Wpadasz na watek i bez zdania racji obrażasz.

PS. Patrick i jego klon zbanował mnie w swoich wątkach.

Już tłumaczę, już wyjaśniam. Twoja, aktualnie, wzmożona aktywność.

(...)

Dowcipas z ciebie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Proszę o zamkniecie wątku. Moją intencją nie było ani zbieranie laurek, ani razów.

Uważam, że przeciąganie likwidacji mojego konta przez Administrację jest niezrozumiałe. Powinno być załatwione niezwłocznie.

Moim zdaniem na Forum powinny obowiązywać jasne i jednoznaczne zasady dotyczące likwidacji konta użytkownika na jego wniosek. Na przykład podobne do rejestracji - wypełniam zgłoszenie o zamknięciu konta i otrzymuję e-maila potwierdzającego jego zamknięcie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.