Skocz do zawartości
IGNORED

LAR PhonoStage LPS-1 czy Pro-Ject Tube BOX SE II?

Margin

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Modrzew47, przesiadka z Twojego obecnego preampu na LPS-1 moze byc bolesna. To zupelnie inne polki cenowe, choc LPS-1 teoretycznie moze zaskoczyc, ale po wymianie ST-80 na Verto i zakupie Cadenzy Black i podwieszeniu pod Twoje drugie ramie Ortofon 309. Nie znam mozliwosci Jadisa, bo nie slyszalem go. LAR na pewno nie popsuje Ci dzwieku, bo robil go kumaty czlowiek.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Mam co prawda zarówno Pro-Jecta Phono Box SE II jak i LARa LPS-1 i Pro-Ject nawet do pięt nie sięga. Zgadzam się całkowicie z przedmówcami w całej rozciągłości.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

kto jest z Wrocławia i by chciał wpaść do mnie z takim LARem? :)

Jak jesteś z Wrocławia to do Pana Czyżewskiego, czyli twórcy LPS-1, zawsze możesz podskoczyć.

• Redaktorzy

Vasa, po ostatnich sesjach u mnie w domu (17 roznych osob w przeciagu 2 tyg.) i kilku moich wizytach u ludzi chce odpoczac. Poza tym audio i muzyka to nie moja jedyna pasja ;-)

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

• 1 miesiąc później...

Widzę, że sprzedajesz clearaudio.

Nie sprawdził się?

Sprawdził sie ale z oczywistych powodów poległ w pojedynku z Manley "Chinook" ,Audio Research PH6

Wybór padł na ARS PH6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.