Skocz do zawartości
IGNORED

Przebiegi samochodów- nowa strona z historią pojazdów

marcinw899

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tylko krok, aby przy przeglądach wpisywano przebieg. Może nawet już to robią? (ok 2 tygodnie temu robiłem przegląd motocykla i jednak przegląd nie widnieje...)

pzdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wlazlem na ta strone, wpisalem dane mojego auta, ale pokazalo tylko podstawy, model, rok, data wydania karty, ubezpieczenie, OC, data wydania dowodu...

?👈

u mnie dodatkowo liczba właścicieli i woj. z którego pochodzą

jest wzmianka na stronie: ("O usłudze")

odczyt licznika zarejestrowany podczas badań technicznych (Uwaga: w CEP gromadzi się informacje o odczycie licznika począwszy od 2014 roku),

Wpisywanie przebiegu przy przeglądach to duże ułatwienie legalizacji fałszywych przebiegów dla oszustów . 50 zł kosztuje cofnięcie licznika zatem Polak kombinator łatwo policzy że wystarczy przed przeglądem cofnąć zawsze licznik byle nie dalej niż przed ostatnim przeglądem i zainwestowane przez pięć lat 250 zł da mu potwierdzony na papierze ( a tak naprawdę sfałszowany przebieg ) i będzie twierdził że jeździł mało .

Ja mam auto z salonu, we wrześniu będzie 4 lata i mam 15500 przebiegu, tak liczę jak będę sprzedawał to chyba nikt nie uwierzy :(

Do 10 lat może dobije do 50000.

Z audio jest jak z chlebem, jeden lubi słodki a drugi kwaśny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.