Skocz do zawartości
IGNORED

Drzwi nietypowy problem

maddecent

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam problem z drzwiami i musze cos z nimi zrobic najlepiej jakby obylo sie bez wymiany framugi. Ostatecznosc same drzwi ale przejdzmy do problemu. Czuje sie w pokoju jakbym niemial scian i drzwi wszystko slysze do okola zwlaszcza rozmowe domownikow i ich telewizor ale dzwiek nie idzie od podlogi tylko od drzwi generalnie jakies chodzenie obok pokoju rozmowa... zero prywatnosci nawet jak ja chce rozmawiac przez telefon czy co kolwiek wszystko slychac... Myslalem zeby kupic uszczelke szczotkowa tesli i zwykle uszczelki tesli do drzwi . wszystkie dziury do okola drzwi z pianki montazowej pojechac a na drzwi z dwoch stron cos przybic i na to jakas mate wyciszajaca np... To nie jest moj dom i niemam zamiaru tez tutaj inwestowac nie wiadomo jakich pieniedzy jedyne co mi przeszkadza to wlasnie te rozmowy z dolu czy telewizor np... Jest to mocno odczuwalne. Osobiscie dla mnie to nawet nie sa drzwi a ten amatorski karton zamiast szyb to dramat...Ale szczerze na moja korzysc ze niema szyb. Ostatecznosc wymiana calych pelnych drzwi i zabawa z reszta. Czekam na propozycje. Jezeli chodzi o same drzwi to myslalem o jakichs zwyklych castorama do 200zl byle pelne + te uszczelki tesli i szczotkowa i pianka do okola i jakas mate na te drzwi z dwoch stron. Reszta bez zarzutu sciany beton grube.

Co do wymiany samych drzwi raczej watpie zeby to sie udalo... a niema opcji zeby wymieniac framuge.

Foty (w dzien zrobie dokladniejsze):

2PFsZrG.jpg

7JoJqbM.jpg

oDs9fGY.jpg

CO3J4Mi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.