Skocz do zawartości
IGNORED

Czy warto kupować amplituner technicsa?

Tomasz D.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy warto kupować amplituner technicsa? Potrzebny mi jest aby miał DD i DTS. Analogowe dolby sorround pro logic odpada(po co? co ja na tym odtworze?) Mój budzet to 400 zł. Sprzęt ma być dla taty który nie jest wymagającym słuchaczem. Czy może zamiast technicsa kupić jakiegoś pionnera albo sony czy onkyo(ale musi być DD i ewentualnie DTS)?

P.S.

Sprzęt jak pisałem ma być dla taty a zamierzam go kupić w komisie w Łodzi na żwirki/wigury. Jutro jade i zobacze. Narazie tylko pytam się o opinie czy warto coś od technicsa. Sprzęt chce używać do muzyki, radia no i kina domowego.

Aż tak bardzo nie lubisz taty ???

Ale zostawmy prywatne sprawy rodzinne na boku - do 400 zł można kupić coś dużo lepszego. (np. bodajże wczoraj poszedł Sony STR BD - 940 QS za 305 zł - z pudłem, papierami, itd. Utkwił mi w pamięci ze względu na sentyment do ES, ale takie okazje się trafiają często... niekoniecznie Sony)

Aż tak bardzo nie lubisz taty ???

Ale zostawmy prywatne sprawy rodzinne na boku - do 400 zł można kupić coś dużo lepszego.

Ja mojego tate bardzo kocham i chciałbym żeby był zadowolony ze sprzętu który mu kupie. Ale mówisz że kupię sprzet z DD i DTS do 400 zł? Zastanawiałem się nad pioneerami.

tak, i:

1. Przejrzyj Allegro

2. Użyj google żeby zobaczyć co o tym ludzie piszą

3. Jak coś wróć z pytaniem na forum

A i sprawdź sprzedawcę: negatywy, czas na allegro,itd, itd. Są i sprzedawcy z Łodzi zapewne - wtedy sprawdzisz u gościa przed zakupem.

Wesołych świąt i pozdrawiam :)

P.S. i na tablicy - czy jak to się tam to teraz nazywa, obejrzyj ogłoszenia z Łodzi, może się coś trafi.

Dobra czyli wiem. Unikać technicsów. A co do sprzedawcy to pana Piotra z tego komisu co pisałem znam już 5 lat. Kupiłem u niego densena, cd sony es, kolumny dynaudio i mase innego sprzętu. Jest uczciwy i rzetelny. Pisząc ten temat tzzymałem się tylko wątku, technics brać czy unikać. Teraz już wiem. OK można zamknąć temat.

pozdr

Miałem na myśli sprzedawców z Allegro (pisząc o sprawdzaniu) - a nie bosze broń konkretnego człeka z komisu.

Tak dopowiadam żeby była jasność.

A i nie spiesz się z zamykaniem - jest masa życzliwych ludzi na forum, może ktoś podpowie coś wartego zachodu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.