Skocz do zawartości
IGNORED

Hi-end, co słychać a czego nie

Piotr91

Rekomendowane odpowiedzi

napierw wlasciwie duzy pokoj, potem wlasciwe duze kolumienki a potem w miare wszystko ..zagra.O ile jest zrobione dobze.

i tyle.

ale skad biedne SITE mialoby na pensje.

Skąd Wy jesteście - z księżyca, czy z Bzdziszewa ?

Część z Bzdziszewa, część z Księżyca, część z Branic, część z Tworek. Ja jestem z Saturna, co już niejednokrotnie udowodniłem podczas oficjalnych, nie ślepych rozmów telefonicznych z Sun Rą. Zresztą co jakiś czas tam latam, żeby się spotkać z Hermanem, pogadać z nim i generalnie pooddychać klimatami głównej gazowni... Nawet dziś z nim rozmawiałem i standardowo już, prosił Sun Ra, żeby wszystkich forumowiczów z wątku 'Hi-end, co słychać a czego nie', pozdrowić - co właśnie czynię i przekazuję Wam moi drodzy dużo gazu i pogody ducha!

sun_ra_folk_art.jpg

... i jeszcze piosenka >

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Internetowy trollu bum1234, otóż twoja anankastyczna postawa pozwala sądzić, że kieruje tobą zawiść. Nie tylko nie masz pojęcia o konstruowaniu kolumn, nie wiesz nic o elektronice, bo cała twoja "wiedza" pochodzi z Wikipedii, nigdy nie stałeś obok dobrego sprzętu, muzykę znasz z opowiadań, ale też obrażasz użytkowników, którym nie dorastasz do pięt. W gruncie rzeczy jesteś nikim w sprawach elektroniki, audio i muzyki: nie udało ci się dowieść braku różnic, nie udało ci się nikogo obrazić, a szczególnie przekonać. Prowadzisz obraźliwą dla przyzwoitości działalność misyjną, a jako audiofob jesteś tu persona non grata. Szkoda, że nawet tego w swym narcystycznym zaślepieniu nie rozumiesz.

Ten post mógłby stać się pewnym wzorcem w dyskusji. Chociaż z drugiej strony już się stał.

Ukryta Zawartość

Ten tekst jest pisany przez osobę znającą ze słyszenia stan techniki sprzed kilku dekad. Tak było faktycznie w czasach, gdy istniał pewex, ale od kilkudziesięciu lat technika zrobiła tak znaczny postęp, że wzmacniacz z bardzo głębokim sprzężeniem zwrotnym ma pomijanie małe zniekształcenia TIM. Zresztą każdy rodzaj zniekształceń można sprowadzić do wielkości rzędu czwarte miejsce po przecinku.

Ukryta Zawartość

Ten post mógłby stać się pewnym wzorcem w dyskusji. Chociaż z drugiej strony już się stał.

Tak to niestety jest. Ci, którzy w największym stopniu obrażają wszystkich dookoła i demonstrują brak własnej kultury - dla odwrócenia uwagi od swoich poczynań z lubością oskarżają innych o obrażanie i brak kultury.

Tak to niestety jest. Ci, którzy w największym stopniu obrażają wszystkich dookoła i demonstrują brak własnej kultury - dla odwrócenia uwagi od swoich poczynań z lubością oskarżają innych o obrażanie i brak kultury.

A paradoks polega na tym, że najmniej kulturalnym i najbardziej obrażającym jest ten trzeci. Czyli ty.

Dalej wałkujecie temat kabli ;p

przeciez juz tyle dowodów padlo na to ze roznic nie ma bo byc ich nie moze, slepe testy w ktorych ludzie wskazywali lepsze i gorsze kable kiedy tak naprawde nic nie bylo zmieniane, byli przeciez nawet tacy ktorzy wzmacniaczy nie odrozniali i plikow mp3 od flaca, z punktu widzenia alektroniki roznic tez byc nie moze

poza tym gdyby ktos byl na tyle pewny slyszenia to by wygral dawno ten milion od Randiego

<br />poza tym gdyby ktos byl na tyle pewny slyszenia to by wygral dawno ten milion od Randiego <br />
nie zmienia to faktu bo my wiemy swoje nawet za 10 baniek.A na forsie nam nie zalezy....taka dewiza filska.

Randi? Ten hochsztapler? Powtarzam, warto spytać jego żony, jak to z tymi sprawkami księgowymi było, a potem, kto nie doprowadził do testu i dlaczego...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość baca5

(Konto usunięte)
Randi? Ten hochsztapler? Powtarzam, warto spytać jego żony, jak to z tymi sprawkami księgowymi było, a potem, kto nie doprowadził do testu i dlaczego...

post-38074-0-79250800-1410798701_thumb.jpg

Twoj trolling przekroczyl wlasnie granice dobrego smaku.

Twoj trolling przekroczyl wlasnie granice dobrego smaku.

baco, jesteś homofobem? Ja mówię serio: mąż Randiego ma najlepszą wiedzą o hochsztaplerce swojej i swojego męża.

kable slysza psychole a nawet widza te biegajace elektrony.

Inżynierze muls, wzywam do opamiętania.

A ja mam już prawie gotowy tekst o kablach RCA. Zastanawiam się nad dwoma rzeczami. Jak nazwać wątek. I co zrobić, żeby mi go moderacja nie zbocznicowała?

Zamieścić na innym forum.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Oj, to dyskusja o grających drutach była mniej dyskusyjna....

Dyskusja o grającym drucie niebawem dopiero się zacznie. W jakim dziale założyć wątek? To następne pytanie. Już trzecie.

No i może warto dodać, że napisałem też małe co nieco o kablach sieciowych. Może przekopiuję to z konkurencyjnego forum?

Zamieścić na innym forum.

Jest to jakiś pomysł. Na jakim?

Piotr, wyprzedź moderację, załóż go w bocznicy. Przecież tu najwięcej najciekawszych tematów ;-)

Jest to jakiś pomysł. Na jakim?

Jakimś pomysłem jest Elektroda, ale tam to już wiedzą.

Na A-H od razu dostaniesz bananka, mp3 pewnie też zbocznikuje. Pozostaje forum Pawła, ale słaba widownia.

Lata ewolucji - uważasz się za mądrzejszego od natury?

Oj tam, oj tam:

Ukryta Zawartość

Wyłącznie heteroseksualne samice nie byłyby w stanie znaleźć przyjaciółek, a tym samym nie mogłyby zapewnić grupowej opieki swojemu potomstwu[3]

Zawsze fajnie, jak dziewczyna przyjdzie z koleżanką ;-)

Ukryta Zawartość

Piotr, wyprzedź moderację, załóż go w bocznicy. Przecież tu najwięcej najciekawszych tematów ;-)

Tja... UFO (lubię te klimaty, mam całą kolekcję z filmami Z Archiwum X), jak bronić się przed psami, teorie spiskowe, dżender, związki partnerskie (indole, fenole i skatole) czyli jakoś tak nie moje klimaty. Z wyjątkiem UFO. Ale na próbę dam tekst o kablach sieciowych. Spróbuję w Hi-fi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.