Skocz do zawartości
IGNORED

Gale 3030 w Warszawie na raty.

Dymi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zdecydowałem się na zakup Gale 3030 (odsłuchiwałem w Elektrycznej Pomarańczy - cud, mniut, malina... ale co ja się znam :)

Problem jest taki, że kolumienki mogę kupić tylko na raty. Nie mam kasy i przez najbliższe kilka miesięcy nie będę miał tyle, by je kupić.

Jeślibym wziął w El. Pom. to koszt całej operacji wyniosłby mnie ponad 1000zl :( A cena kolumn to 850zł.

Nie wie ktoś gdzie można kupić te kolumny na "tańsze" raty? Jakaś promocja "Raty 0%" czy cos? W marketach (Media Markt itp.) nie widziałem w ogóle kolumn Gale :(

Jeśli ktoś wie, gdzie moge taniej kupić na raty te kolumny, niż w El. Pom. to proszę, dajcie znać.

Jak nic nie znajdę, to będę musiał tam kupić... :|

https://www.audiostereo.pl/topic/11399-gale-3030-w-warszawie-na-raty/
  • Redaktorzy

Dymi- popytaj może w bankach. Czasem trafiają się ciekawe kredyty. Pogadaj też na Reytana w Audio Forte, może "w ramach indywidualnego podejścia do klienta" ściągną Ci Gale, bo raty 0% u nich są.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Fr@ntz, dzięki za pomoc :) Już do nich napisałem. Jak oddzwonią z pozytywną informacją to będę bardzo szczęśliwy :) Jeśli nie... no cóż. Znalazłem w Łodzi Gale 3030 na raty 0% (Best Audio). Najwyżej tam pojade. Koszt wyjazdu 50zł. Lepsze to niż w Elektrycznej Pomarańczy dopłacać, aż 230zł. W przeliczeniu daje to dopłatę z mojej strony aż 27% (12 rat) wartości kolumn!!!

Jeszcze raz wielkie dzięki :)

Audio Forte załatwiło mi Gale 3030, w takim kolorze jaki chciałem i na super raty :)

Tzn. 10 x 87-88zł (850zł kolumny, 20-30zł ubezpieczenie systemu ratalnego).

Już w poniedziałek będę szczęśliwym posiadaczem 3030 :D

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.