Skocz do zawartości
IGNORED

Oferta z zagranicy - ogłoszenia

moxaq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakiś czas temu zamieściłem ogłoszenie w dziale kupię odnośnie wewnętrznego DACA do wzmacniacza NAD.

I dostałem propozycje zakupu z Hiszpanii.

Spotkał się już ktoś z taką propozycją? Jak postępować aby nie stracić środków?

Czy może od razu dać sobie spokój... kupował już ktoś w ten sposób?

Pozdrawiam

M.

https://www.audiostereo.pl/topic/114036-oferta-z-zagranicy-og%C5%82oszenia/

kurcze poszukaj,tutaj na forum jest temat o tym przekręcie z Hiszpani,gosciu pisze z translatora,niedawno na niego natrafiłem ale nie pamiętam jaki był tytuł tematu

unikaj jak ognia!

pozdro

Łokmen Saba

kurcze poszukaj,tutaj na forum jest temat o tym przekręcie z Hiszpani,gosciu pisze z translatora,niedawno na niego natrafiłem ale nie pamiętam jaki był tytuł tematu

unikaj jak ognia!

pozdro

Ja prawie się naciąłem na oszusta też dostałem odpowiedz ze ma na sprzedaż , dostałem fotki , świetny kontakt na szczęście szybko wycofałem pieniądze z paypal. W Polsce tez zostałem oszukany na allegro. Ludzie potrafią zebrać sobie ponad 100 pozytywów żeby potem zrobić wała i trochę zarobić, Pieniądze odzyskałem dzięki programowi ochrony kupujących bo policja się nie spisała mimo ze mieli sporo danych.

Nie zwracaj uwagi na takie oferty, ja jak dwa razy ogłosiłem ,że chce coś kupic to też od razu miałem oferty z Hiszpanii i odpisałem mu żeby szukał sobie naiwnego gdzie indziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.