Skocz do zawartości
IGNORED

Niech moderacja wywala swirow i innych nawiedzonych

mateuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Ponizej wklejam tresc "rozmowy" z trollem

Piotr91

Użytkownicy

160 postów

Wysłano dziś, 15:44

Założyciel wątku ma prawo dać komuś bana, więc najprawdopodobniej ty mnie zbanowałeś z tego wątku. Nic nie szkodzi. Zauważ, że ja się w ten wątek nie wpraszałem, to twój kolega zadał sobie trud żeby skopiować cały mój wpis z innego tematu. A przy okazji to po prostu wstyd upierać się przy wpływie kabla cyfrowego na brzmienie. Nieprawdaż?

Odpowiedz

Zgłoś

mateuszek

Użytkownicy

1893 postów

0 punktów ostrzeżeń

Wysłano dziś, 19:27

Napisano 15.08.2014 - 18:52

Ja już się gubię co, kiedy i na którym forum pisałem. W każdym razie napisałem kiedyś dość długi post o tym, że kabel cyfrowy nie może mieć żadnego wpływu na brzmienie. Względnie ma takie, że albo gra, albo nie gra. Ale to nie na tym forum chyba. A może na tym? Nie, chyba jednak nie. Ale widzę, że jest potrzeba.

To tez "kolega wkleil"???

Mysle ze masz problem z glowa albo jestes najzwyczajniej gluchy

Odpowiedz

Zgłoś

Edytuj

Usuń

Piotr91

Użytkownicy

160 postów

Wysłano dziś, 19:40

A ja z kolei myślę, że jesteś po prostu głupi.

Odpowiedz

Zgłoś

Dodam tylko ze mam sedecznie dosyc oszolomow na forum dotyczacym audio. Niech z tym moderacja cos w koncu zrobi bo to forum dogorywa wlasnie przez takie kwiatki

• Redaktorzy

Nie można wyrzucić człowieka tylko dlatego, ze zdaniem wielu pisze głupstwa. Głupstwa przenosi się ewentualnie na bocznicę. Jeśli ktoś taki będzie trollował czy atakował inne osoby, można go zablokować, ale nie za dziwne poglądy.

Czemu to przez jakiegoś frustrata co nie odróżnia sznurówki od porządnego druta chcesz likwidować bocznicę?

Przecież to temat o audio i nie wiedzieć czemu wtargnął tam gdzie się o audio pisać nie powinno.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tak niech moderacja wywala świrów, później arabów i żydów - takie skojarzenie się samo nasuwa.

A jak Ciebie ktoś uzna za świra ???? Wywalić ??? (nie ubliżam Koledze, tylko teoretycznie pytam)

Pewnie się zaraz oburzysz: mnie ??? taki wzór cnót ??? (zamieszczanie prywatnej korespondencji, bez zgody drugiej strony świadczy bardzo źle o osobie zamieszczającej w/w korespondencję. Nie mam zamiaru nikogo wychowywać - mnie to..... - zwracam uwagę na fakt.)

Nie oceniam i nie znam obu Kolegów. I nie interesuje mnie czy wklejona treść to autentyk , czy nie..... Mam to...............

Jest taki przycisk jak zgłoś - parę razy skorzystałem i reakcja była. Po prostu korzystam ze zgłoś jak ktoś jest już do bólu chamski, propaguje faszyzm, czy "inne takie miłe figle czyni".

Kilka osób na tym forum sam uważam za durni z rozbujałym ego i..... ignoruję ich wątki i omijam idiotów. Stoję na stanowisku iż kopanie się ze ścianą świadczy źle o mnie, nie o ścianie. (jeśli nie jasne: to za ścianę proszę podstawić idiotę) ;P

Czasami się nie oprę i wbiję fest szpilę w taki balon, ale staram się to czynić z zachowaniem form i języka.

Na forum jest masa ludzi, mądrzy kretyni, nawiedzeni, bufoni - już z tej wyliczanki widać iż mądrych jest mało. Także jeśli się bierze udział w dyskusji trzeba się liczyć z różnymi wypowiedziami. Nie można zakładać iż będą nas głaskać i chwalić, ale że ktoś może wylać i nas wiaderko pomyj, lub wyśmiać naszą wiedzę i poglądy. I jeśli to robi w cywilizowany sposób to nie płaczemy (chłopcy nie płaczą) i podejmujemy rękawice.

Taki urok internetu i forum publicznego - jeśli komuś nie pasuje proponuje założyć kółko różańcowe wzajemnej adoracji.

A jeśli trafiamy na jakiś okaz łamiący zasady korzystamy z przycisku zgłoś. Reakcja MUSI być.

A to że 99% osób z którymi rozmawiamy w sieci nie wpuścilibysmy za furtkę, lub sięgnęlibyśmy po broń (żartuję) - raz taki urok netu, dwa może oni też nas umieścili w tych 99% ????

A morał ? Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe, a dla kogucików: Agresja rodzi.... tylko agresję....

Strasznie przemądrzały Ogr

Lol...........

P.S. Ubolewam z powodu braku plusów i minusów - tak można ocenić daną wypowiedź, bez zbędnej dyskusji - szkoda, że komuś zabrakło odwagi, żeby to zostawić....

Plusy - wiadomo popieram.

Minusy - działałyby jak wiaderko zimnej wody na dany rozpalony móżdżek..

(zamieszczanie prywatnej korespondencji, bez zgody drugiej strony świadczy bardzo źle o osobie zamieszczającej w/w korespondencję. Nie mam zamiaru nikogo wychowywać - mnie to..... - zwracam uwagę na fakt.)

szanuje tresc korespondencji z ludzmi

ale nie z osobnikami wymagajacymi leczenia

wypieprzyc bocznice a okaze sie ze forum zdechlo juz dawno - i to dzieki takim jegomosciom

nie interesuja mnie jakies "poglady" nawiedzonych ignorantow

to jest forum o audio a nie o problemach z tozsamoscia jakiegos trolla

Bocznica oprócz użytkowników nie ma za dużo wspólnego z tematyką audio.

>>mateuszek

A znaki diakrytyczne to znasz? Bo za to też bym Cię z chęcią wywalił...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Mateuszek jest produktem wychowania bezstressowego i jako taki gramatykę uważa za przejaw reżimowych represji.

A bezstresowy przypadkiem nie powinno byc przez jedno "s".

Panowie, prosze, przeczytajcie najpierw wlasne wpisy, uwierzcie, ze najmniejszym tu bledem jest brak uzywania, z tego, czy tez innego powodu, znakow diakrytycznych.

Nabazgrane wirtualnie

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

najmniejszym tu bledem

To jest poważny błąd. W języku polskim istnieją znaki diakrytyczne i należy ich używać, także w tzw. świecie wirtualnym. Wprowadzanie takiej nonszalancji, jakiej usiłujesz nieudolnie i niepotrzebnie bronić, świadczy o braku szacunku do języka, jakim się posługujesz i w jakim myślisz. Lekceważąc akut, ignorując ogonek, gardząc kropką wystawiasz sobie fatalne świadectwo i wpisujesz się w coraz powszechniejszy nurt językowego niechlujstwa.

To jest poważny błąd. W języku polskim istnieją znaki diakrytyczne i należy ich używać, także w tzw. świecie wirtualnym. Wprowadzanie takiej nonszalancji, jakiej usiłujesz nieudolnie i niepotrzebnie bronić, świadczy o braku szacunku do języka, jakim się posługujesz i w jakim myślisz. Lekceważąc akut, ignorując ogonek, gardząc kropką wystawiasz sobie fatalne świadectwo i wpisujesz się w coraz powszechniejszy nurt językowego niechlujstwa.

Jak mam dostep do normalnej klawiatury, pisze poprawnie, jak reszta. Popatrz, prosze, dokladnie jak tu pisza ludzie. Zapomnial bym- to dla nich dwa slowa, s tad- takie kwiatki tez sa nader czeste. A jak zwracam sie do Ciebie, to z czystej kultury, pisze duza litera, badz jak kto woli, z duzej litery. A wokaliza to nie jest piekne przedstawianie wokali. A dywagujac znaczy, ni mniej ni wiecej niz, odchodzac od tematu. A przed: ale, albo, ktory, itp. nalezy postawic znak przestankowy.

Czepiasz sie znakow diakrytycznych, ktorych pisanie jest naprawde utrudnione, nie widzisz bykow gramatycznych, ortograficznych, interpunkcyjnych u ludzi piszacych w komfortowych warunkach z klawiatury o przynajmniej 101 klawiszach.

Jakze latwo jest sadzic innych, nieprawdaz?

Nabazgrane wirtualnie

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Gość baca5

(Konto usunięte)
Kolego hafis, nie jestem korektorem AS, żeby śledzić cudze błędy. Ale jak widzę wpis bez znaków diakrytycznych, to rzuca się on w oczy, a nawet kaleczy. Ja piszę z małego smartfona i jakoś nie mam problemów z "ą" czy "ę".

Smartfony przeznaczone na polski rynek maja pliterki.

Natomiast z tabletami jest gorzej i trudno abym kupowal nowy ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.