Jump to content
IGNORED

Agnes Obel realizacja plyt CD

MarcinGD

Recommended Posts

Witam,

Ci co sluchaja i maja oryginal np Aventine wiedza ze realizacja jako tako jest dobra, ale brzmienie fortepianu, szczegolnie w pierwszych utworach zarowno Aventine jak i Philharmonics pozostawia wiele do zyczenia. Pytanie mam do osob ktore zakupily na qobuz lub linn wersje plikow Studio Master, czy tez sa te same bolaczki ?

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam,

Ci co sluchaja i maja oryginal np Aventine wiedza ze realizacja jako tako jest dobra, ale brzmienie fortepianu, szczegolnie w pierwszych utworach zarowno Aventine jak i Philharmonics pozostawia wiele do zyczenia. Pytanie mam do osob ktore zakupily na qobuz lub linn wersje plikow Studio Master, czy tez sa te same bolaczki ?

Mam wersje sm z qobuz i podobne wrażenia co do fortepianu. Być może to zamierzony efekt, bo inne instrumenty brzmią wyrażnie tylko ten fortepian jakiś taki zamglony.

Hidden Content

Mi sie wydaje ten fortepian przesterowany. W pierwszych utworach na obu plytach w pewnym momencie zaczyna ten fortepian brzeczec. Dziekuje ci bardzo za informacje.

Hidden Content

Mi sie wydaje ten fortepian przesterowany. W pierwszych utworach na obu plytach w pewnym momencie zaczyna ten fortepian brzeczec. Dziekuje ci bardzo za informacje.

Właśnie przesłuchałem jeszcze raz pod tym kątem, ale nie zauważyłem żadnego brzęczenia. Może coś poszło nie tak podczas ściągania. Spróbuj pobrać jeszcze raz. Natomiast u mnie na Dorianie dziwnie wzbudza się bas na zwykłej wersji. Natomiast na studio master jest lepiej, ale też nie idealnie.

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.