Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wzmaczniacz do altus 110

bobek1803

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Chciałam zapytać jaki wzmaczniacz mogę kupić do tych kolumn, aktualnie mam technics SU-V560 ale się już kończy.. nwm czy używane czy nowe, używanych się trochę boję, a z nowych to tak myślałem nad pioneer a-10 albo a-20. Czy ten wzmaczniacz będzie dobry ? czy jest coś lepszego w tej cenie i najlepiej 4 kanałowy ?

Wszyscy tak tu "uwielbiaja" altusy, ze pewnie nikt Ci nie odpisze.

Ja tylko powiem ze z mojego punktu widzenia, kupowanie nowych wzmacniaczy sie nie oplaca.

Piszesz ze boisz sie uzywanych, ale prawda jest taka ze im starsze wzmacniacze, tym dluzej potrafia dzialac bezawaryjnie.

Dzisiaj wszystko robi sie maksymalnie najtaniej i zeby sprzet wytrzymal okres gwarancji.

Mialem wiele uzywanych wzmacniaczy, i jak na razie nie trafil mi sie wadliwy.

Najlepiej kupowac w swojej okolicy, aby moc na miejscu sprawdzic.

Jesli mieszkasz w mniejszej miejscowosci, to mimo wszystko, powinienes upolowac cos na allegro z mozliwoscia odbioru osobistego, lub spotkaniem na odsluch sprzetu.

Kolejna zasada to najlepiej kupowac od osob prywatnych, zamiast u handlowcow.

Jesli widzisz ze ktos sprzedaje duzo sprzetu audio, to podejdz do sprawy bardziej ostroznie.

Osoby prywatne czesto sa pierwszymi wlascicielami, dbajacymi o sprzet, a takze rzadko cos przy nim grzebia.

Pioneer czy Technics to jeden pies, szczegolnie przy altusach.

Po prostu sprawdz czy parametrami sa wystarczajace (watty, ohmy, ilosc kanalow, typy wejsc i wyjsc).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.