Skocz do zawartości
IGNORED

Artora

D4ncer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam szanse na odsluchanie wzmacniacza oraz odtwarzacza firmy jak w tytule, ba, nawet na nabycie zestawu w przyjemnej cenie (ok 10kzl za nowy). Na szczescie ostatnimi czasy jestem zapracowanym czlowiekiem i czas odgrywa wazna, jezeli nie najwazniejsza walute. Pytanie brzmi: warto poswiecic polowe dnia i dac im szanse? Na chwile obecna jestem bez kolumn, ale poluje na Chario Academy 2 i z nimi teoretycznie zgrac mialaby sie elektronika.

Jezeli zestaw jest niewart tych pieniedzy, lub poprostu w tej cenie znajde cos grajacego lepiej prosze dajcie znac :)

Pozdrawiam serdecznie,

Tomasz.

Firma już nie istnieje, aczkolwiek sam produkt jest dalej produkowany, w lekko zmodyfikowanej formie jako Roksan Oxygene. Jeżeli cena jest znacząco niższa niż za nowego Roksana, to można spróbować.

Artora została zaprojektowana przez Bo Christiensena - ex BOW Technologies i Primare.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Posiadam zestaw Artory . Moim zdaniem wzmacniacz jest znakomity i bardzo ciężko będzie znaleźć do kwoty 10 tys PLN lepszy , chyba że używany ... Porównywałem go do nawet droższych zestawów dzielonych i wcale różnice nie były oczywiste ... Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony kontrolą basu w nawet trudnych do wysterowanie kolumnach napędzanych przez Artoamp.

Ne wiem co Roksan po za widocznym zastosowaniem innych gniazd jezcze zmienił i czy w ogóle cos po za tym zrobił ;)

D4ncer , cena za jaką Ci ponoć zaproponowano Artorę to uważam jest dobrą ofertą zwłaszcza biorąc pod uwagę po jakiej cenie obecnie oferuje to Roksan.

Dziekuje za rady.

Sprobuje zestawic Ampa rowniez z innymi zrodlami. Oby mi sie podobalo oryginalne zestawienie, wydajac 10k glos zony ma juz duze znaczenie. Z jakimi kolumnami sluchales kompletu? Jak bedziesz mial chwile podziel sie rzeczami ktore powinienem wiedziec a o ktore nie zapytalem bo nie przyszly mi do glowy :-)

Dziekuje za rady.

Sprobuje zestawic Ampa rowniez z innymi zrodlami. Oby mi sie podobalo oryginalne zestawienie, wydajac 10k glos zony ma juz duze znaczenie. Z jakimi kolumnami sluchales kompletu? Jak bedziesz mial chwile podziel sie rzeczami ktore powinienem wiedziec a o ktore nie zapytalem bo nie przyszly mi do glowy :-)

Zestaw artoamp + artoplayer gra bardzo dobrze ... Musisz posłuchać i sam sobie odpowiedzieć. Podłączałem artoamp-a do nast. kolumn : Audiovector Si1 Signature , Tannoy Definition D500 ,Dynaudio Focus 160 , Dnaudio Contour 1.1 oraz Studio 16 Hertz Canto Grand Premium ... Wszystkie wysterował bez problemu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.