Skocz do zawartości
IGNORED

Żakowski na Premiera !

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

Żakowski ma wiele przenikliwych myśli i analiz, ale jestem przekonany, że dla wielu jego diagnozy są nie do strawienia. Żakowski jest jednak dziennikarzem, nie politykiem i jestem przekonany, że gdyby się nim stał trafiłby na mur ograniczeń, układów, etc. które prowadzenie polityki i wprowadzanie słusznych niekiedy pomysłów by skutecznie zablokowały.

Szczerze dziwi mnie też fakt, że niektórzy Koledzy go popierają, skoro ogólnie na forum panuje antylewicowe nastawienie i wszelkie jego przejawy spotykają się z b. zdecydowanymi (mówiąc oględnie) reakcjami. Cóż, zobaczymy...

Powrót po dłuższej przerwie...

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Jeżeli PO znów by wygrała wybory - na co się nie zanosi - to ja widziałbym na premiera Bieńkowską. Fajna szczera kobitka, inna niż to całe zakłamane towarzystwo.

Justas przyjacielu, nie wiesz co piszesz;-) Napisz na priva to Cię uświadomię.

Tu mamy 38 milionów ludzi którzy widzą nasze problemy. Tu brakuje ludzi którzy umieli by je skutecznie rozwiązywać.

Trafnie narzekać i "dostrzegać nasze problemy" potrafi w Polsce każdy idiota !

To prawda, ze kazdy potrafi narzekac ale rozwiazac problem juz malo kto potrafi ale chyba nie cale 38 mln narzeka. Z moich obserwacji to co najmniej 10% ma dobrze albo i lepiej i lubi PO a nastepne 10% nie najgorzej albo udaje, ze zle im nie jest i tez PO lubia.

pozdrawiam,

Jest trochę inaczej. 2,2 % opływa w luksusie i ma wszystko gdzieś. 13,6 % ma bardzo dobrze ale narzeka żeby nikt nie pomyślał że mają dobrze. 34,1 % ma dobrze ale narzeka bo 15,8 % ma jeszcze lepiej a przed 50 % nie mogą się przyznać że mają dobrze. 34,1 % ma przyzwoicie ale uważają się za biedaków i krew ich zalewa bo 50 % ma lepiej więc uważa że większość ludzi która się dorobiła to złodzieje. 13,6 % ma źle i jakoś daje radę ale nienawidzą wszystkich bo 84,1 % ma lepiej i na pewno są to złodzieje. 2,2 % ma bardzo źle, ale oni akurat nie narzekają.

97,8 % społeczeństwa jest niezadowolone ze swojej sytuacji i narzeka - bo tak już musi ...

Tu mamy 38 milionów ludzi którzy widzą nasze problemy. Tu brakuje ludzi którzy umieli by je skutecznie rozwiązywać.

Trafnie narzekać i "dostrzegać nasze problemy" potrafi w Polsce każdy idiota !

No niestety chociaż uważam ze wielu nawet wie jak je rozwiązywać tylko cechy Polactwa nie oozwalaja mu na to.... kliki kokesiarstwo (a wszystkim trzeba zrobic dobrze) umilowanie do zlodziejstwa zapatrzenie na siebie olewka co będzie z narodem chec wywysania panstwowych pieniędzy nawet jesli nie jest to potrzebne itd skutecznie uniemożliwiają podejmowane decyzji

chwilowy brak działalności w audio.

Jeżeli PO znów by wygrała wybory - na co się nie zanosi - to ja widziałbym na premiera Bieńkowską. Fajna szczera kobitka, inna niż to całe zakłamane towarzystwo.

... wygra wybory - to trzeba uciekać z tego kraju...... mówisz że z całej zakłamanej partii ostałą się jedna osoba ? dobra musi być

Słucham dziś (piątek TOK FM ) red. Żakowskiego i dochodzę do wniosku, że ten facet widzi nasze problemy.

Ja myślę że sam fakt gdzie pracuje ten facet dyskwalifikuje go w 100%, Po za tym co za różnica czy on czy ktokolwiek z PO....
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.