Skocz do zawartości
IGNORED

Zakupy w Rock Serwis

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

ja również jestem zdegustowany poziomem obsługi w rock serwisie, zamawiałem LP na winylu i tygodniami przesyłali maila o staraniach dotyczących kompletowania złożonego zamówienia. W końcu zadzwoniłem i uzyskałem odpowiedź, iż pozycja została wycofana przez dystrybutora czego nie raczyli sprawdzić od razu tylko słali generowane przez system maile...

Może mają takie obroty, że nie muszą się starać o klienta?

,,Żyj prawdziwie, kochaj szczerze zanim wszystko śmierć zabierze".

A ja mam pozytywne wrażenia po zakupach u nich. Co prawda najpierw zrobili babola, bo wysłali mi wersję pojedynczą zakupionej płyty (zakupiona była wersja podwójna), ale zaraz po zgłoszeniu wysłali już prawidłowe zamówienie, nie czekając na zwrot, jak również przelali koszty mojej wysyłki do nich (w ten sam dzień).

To nawet nie jest tak, że jak sie komuś dobrze powodzi, to specjalnie o klientów nie zabiega. Dzisiaj w firmach pracownicy mają takie "olewatorskie" podejscie do wykonywanej pracy na co dzień. I im zatrudniają się młodsi tym jest gorzej. Jak spotkasz "starego"- jest w porządku.

Ja tu się raczej dopatruję: czym skorupka za młodu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.