Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny PIONEER S-ES3TB Jaki zwmacniacz ?

sernikosss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem nowy na tym forum więc najpierw chciałbym wszystkich serdecznie przywitać, co też czynię :)

Nie trafiłem tutaj przypadkowo.

Od długiego czasu czytam różne opinie użytkowników i analizuję je.

Niestety nie potrafię sam dokonać wyboru wzmacniacza... Dlatego bardzo proszę doświadczonych kolegów o pomoc.

Więc do rzeczy:

Kolumny jakie posiadam to PIONEER S-ES3TB 150W 8Ohm

Muzyka jaką preferuję to rock w szerokim jego rozumieniu, z akcentem na mocniejsze brzmienia. Często idący w metal. Bardzo lubię In Flames.

Wzmacniacz jakim dysponuję do tej pory to DENON DRA 435 R Chociaż gra przyzwoicie, to jednak odnoszę wrażenie, że brakuje mu mocy.

Nie jestem "katem" ale lubię głośniej posłuchać ulubione utwory.

Odnośnie poszukiwanego wzmacniacza, to nie ma dla mnie znaczenia czy będzie to amplituner czy wzmacniacz. Nie zależy mi również na kinie domowym. Priorytetem jest słuchanie ukochanej muzyki :)

Chcę aby grał jak najlepiej, biorąc pod uwagę kolumny jakie posiadam oraz muzykę jaką preferuję.

Niestety kwota jaką dysponuję to 500PLN MAX! na chwilę obecną. Czy można znaleźć coś w tej cenie co choć trochę spełni moje oczekiwania?

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.