Skocz do zawartości
IGNORED

internet radiowy czy neostrada lub dropss

grzes831

Rekomendowane odpowiedzi

Witam może temat nie na tym forum ale który internet wybrać dodam że mam neostrade która działa z prędkością 3.77 Mb/s a chciałbym zamienić na internet radiowy 5 GHz o prędkości 7 Mb/s.a jeszcze mam możliwość założenia internetu za 59 złoty bez utrzymania łącza na lini Orange BSA centrala oddalona jest 6.5 kilometra

Gość baca5

(Konto usunięte)
Witam może temat nie na tym forum ale który internet wybrać dodam że mam neostrade która działa z prędkością 3.77 Mb/s a chciałbym zamienić na internet radiowy 5 GHz o prędkości 7 Mb/s.a jeszcze mam możliwość założenia internetu za 59 złoty bez utrzymania łącza na lini Orange BSA

Najlepiej optyczny 150 Mb/s.

Dziekuje ;)

Jeśli Neostrada ma prędkość 3,77 Mb/s to na tym kablu więcej nie będzie.Niezależnie od dostawcy.Radiówka na 5GHz może być całkiem niezłym rozwiązaniem ale polecam przepytać kogoś kto używa.Dostawca dostawcy nierówny.Zapomniałeś o jeszcze jednej opcji.Internet komórkowy.W zależności od lokalizacji może być jedyną opcją na bardzo szybkie łącze.Zwłaszcza jeśli znajdujesz się w zasięgu LTE.Polecam forum "bez kabli".Tam dowiesz się prawie wszystkiego...

Witam może temat nie na tym forum ale który internet wybrać dodam że mam neostrade która działa z prędkością 3.77 Mb/s a chciałbym zamienić na internet radiowy 5 GHz o prędkości 7 Mb/s.a jeszcze mam możliwość założenia internetu za 59 złoty bez utrzymania łącza na lini Orange BSA centrala oddalona jest 6.5 kilometra

Z radiówką mogą być problemy gdy na drodze sygnału będą przeszkody np. drzewa. Jak tylko pokryją się liśćmi to może to osłabic sygnał a i też zależność od warunków pogodowych występuje. Raczej wybierałbym pomiędzy orange a netią. Osobiście mam netie (scheda po Dialogu) już 10 lat bodajże i co przedłużenie umowy rozglądam się za innymi ofertami i nie trafiam na bardziej korzystne.

stereo-hifi.com

Poszukiwana nakładka kieszeni do TA-2570. W zasadzie to nawet dwie. Przedpanel też bym przygarnął (wystarczy sam plastyk).

• 1 miesiąc później...

Podepnę się pod temat...

Firma Netia oferuje usługę w pakiecie "telefon-internet-telewizja". I chciałbym zapytać właśnie o tę ostatnią kogoś, kto z tego już skorzystał. Jak spisuje mu się ta telewizja w domu? Są z nią jakieś większe problemy, coś się zawiesza, jakieś cykliczne awarie... ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.